På gång


tisdag 2 maj 2017

Ett hjärta som blöder

När man redan innan match känner att det här är f-n bara mellanmjölk, snudd på lättmjölk, vet man att något är fel.

Att redan utanför arenan känna att mys-jögge smittat av sig och folk har en sådan där gosig dag tillsammans när solen äntligen tittat fram, men inte knyter näven för att påvisa att vi är där för att vinna.

Att sedan efter 30 min höra från läktarplats att de på plan inte är bra, men att vi ska visa våra hjärtan, då är det något fundamentalt fel.

Det här är inte min klubb. Det här är inte min klubb som får mig att glädjas, sörja, dela kamratskap och som har min kärlek.

Det här är inte min klubb där alla inte satsar allt i alla lägen, utan nöjer sig med vad som är på väg att hända. Där tränaren rangordnar spelarna och inte har förmågan att bryta mönster. Där innermittfältare springer runt som yra höns. Där den påpassliga förvirringen uppstår gång på gång och ett sönderläst spel utnyttjas match efter match av motståndarna.

Jag är trött på att höra fega kommentarer från tränarhåll efter dåliga insatser. Jag är trött på att se halvhjärtade insatser. Jag är trött på att ingen vågar säga som det egentligen är. Det är inget jäkla dagis som bedrivs. Det här är IFK Göteborg!

Det är dags för förändring. Tränartrojkan ska bort. Slut på myspys och gulligull. Det behövs en ny röst och det innan det är för sent. Det behövs ett omtag.  Det är dags att stoppa det hjärta som blöder.


3 kommentarer:

 1. Ha ha ha...Runkig analys. Men Jögge har nog gjort sitt nu.

  SvaraRadera
 2. Vi e skit å det vet vi om...
  Jönköpings tränare till vårat lag
  Jonte

  SvaraRadera
 3. LÅN ERBJUDANDE !!!

  Vi är Stephen Williams Låntjänst Vi tillhandahåller lång och kortfristig finansiering. Vi erbjuder säkra och konfidentiella lån till en mycket låg ränta på 2% per år, personliga lån, skuldkonsolideringslån, riskkapital, företagslån, företagslån, studielån och lån till alla rätt!

  Vi är det betrodda alternativet till bankfinansiering, och vår ansökan är enkel och okomplicerad. Vårt lån varierar från € 5.000 till € 25.000.000. (Tjugofem miljoner). Ytterligare information: Vi blir den privata, diskreta och serviceorienterade utlåningsalternativet för allmänna lån. Vi är affärer att vända sig till när traditionella kreditkällor misslyckas.

  Om du är intresserad, tveka inte att kontakta oss med informationen nedan via mail, stephenswillsloan@gmail.com

  Bästa hälsningar,
  Stephen Williams,
  Chef, låneansökningsavdelning,
  LÅN SERVICE STEPHEN WILLIAMS,
  E-post: stephenswillsloan@gmail.com
  Twiiter: @ stephenswillsl1
  Instagram: stephenswillsloan

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.