2013/03/19

"Blåvit stad" - ett supporterinitiativ

SUPPORT. Vi är många som på sociala medier skrikit högt om vad vi tycker om bristen på fantasi från ansvariga i klubben vad det gäller marknadsföring av årskort och IFK Göteborg i stort. Det måste finnas mycket mer vi kan göra. Detta inlägg manar till en enad front i frågan kring hur vi skall marknadsföra oss från nu och som tidigast fram till påskhelgen.



Påskriset skall prydas av fjädrar i blått och vitt, äggen skall målas i de vackraste av färger och i övrigt lämnar jag det i era händer att se till att inte bara Göteborg, utan också andra delar av landet färgas blåvitt den närmaste tiden.



För att hjälpa till och för att samlas kring en sida och en sak så har blåvita eldsjälar gått samman och skapat www.blavitstad.se. Gå in på sidan. Gilla, dela, var busiga och glöm inte: Färga staden blåvit och ta bilder på på spektaklet. Maila bilderna till undertecknad på daniel.sjogren@baraben.com för visning här och vänd er till Facebook-sidan för att ha koll på tävlingar och annat matnyttig information kring detta lilla event. Sist det arrangerades ett event under samma namn blev resultatet riktigt lyckat. Kör hårt!