2012/12/13

Blåvitt nära toppen! Nytt signerat pris!

Efter en lång kväll med bland annat ett genomdrag om IFK Göteborg och framtiden, som gav - ja ingenting, är det glädjande att se de färska siffrorna gällande Fanskampen 12, och VÅRT engagemang för att barn skall få det bättre i världen.
Likt tidigare redovisar jag här den aktuella ställningen.

1:a plats - Malmö FF          26250:-
2:a plats - IFK Göteborg     24900:-
3:e plats - Djurgårdens IF   23200:-
4:e plats - AIK                  13800:-
5:e plats - Helsingborgs IF  13100:-
Gais har samlat in 3250:-, och de måste ändå räknas som godkänt. Man har ju dubblerat sin framtidsfond.

En av alla som upptäckt- och stöttar Fanskampen genom vår blåvita bössa är In Flames trummis Daniel Svensson.
I en tidigare intervju med BaraBen berättar Daniel om sina specialdesignade trumstockar som han kastar ut i publiken vid deras konserter. Daniel kommer nu att skänka oss ett signerat par som vi kommer att lotta ut bland alla er som givit ett bidrag.

Rädda ett liv - Få chansen att vinna ett par sådana här - Signerade!

Det skiljer alltså inte ens 1500:- spänn mellan oss och Malmö, och då skall man inte glömma att de är värdstad! Otroligt starkt jobbat. 

Om ni vill vara med och delta i utlottningen av dessa stockar, den signerade tröjan, eller andra fina priser i samband med denna insamling gör ni enligt följande:
  1. Skänk en slant via länken längst ner.
  2. Ta emot bekräftelsen ni får av Musikhjälpen i ett SMS
  3. Skicka bekräftelse-meddelandet till mailadress: (dsjgren@gmail.com). Bifoga ert telefonnummer och ert namn så att vi kan nå er i händelse av vinst.
Kom igen nu. Skänk en slant. 50:- spänn är allt som behövs, och det är superlätt. Du betalar enkelt via sms. Vi ska visa att vi har större hjärta än Malmös rosa tjockisar!

Något skall vi fan vinna i år!