2012/01/19

Heja Gais!

32 kommentarer:

  1. http://www.fotbollskanalen.se/video?videoid=1071418&treeId=3060202

    SvaraRadera
  2. Han var ju bara ironisk när han sa att han älskar gajs.. kul kille!

    SvaraRadera
  3. http://www.fotbolldirekt.se/keenes-vilda-flirt-med-gais

    Haha, vissa spelare gör allt för lite lön.

    SvaraRadera
  4. Alltså, jag har verkligen INGET emot keene, tvärt om faktiskt. Tills nu. Fuck DIf, FUCK Keene.

    SvaraRadera
  5. Äckliga äckliga äckliga Gerzic. Han äcklar mig.
    P.Ekwall: "Vart kan du tänka dig att gå?"
    N.Gerzic: "Vart som helst, så länge de betalar bra!"
    P.E: "Helsingborg? Malmö? Göteborg?"
    N.G: "Inte göteborg, det spelar ingen roll hur mycket de betalar, jag har aldrig tyckt om göteborg"

    Jag tar det som ett hån. Han sitter i en studio och häcklar IFK Göteborg. Fyfan för honom. Stahre må ha snytit guldet framför näsan på oss, men han har aldrig suttit och sagt att hatar göteborg i öppen tv. Hela Gerzic personlighet är så motbjudande.

    Det finns väl andra bra spelare att värva. Jag har inget emot att vi värvar såklart, men att vi ska vara ute efter den här mediahoran är för mig ett mysterium. Han är ju inte den enda spelaren som är bra på den positionen liksom.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ta det lugnt! Nordin sa ju bara vad han tyckte om Blåvitts sätt att spela o att han inte passade in i det spelet. Nu är ju JO väck gudskelov, men med Stahres sätt att tänka fotboll så hoppas jag Nordin spelar med oss i år. Fast jag hade hellre sett Hiljemark i Blåvitt, men det är tyvärr omöjligt. Han är på nåt sätt Sveriges svar på Van Bommel!

      Radera
  6. Keene känns väl mer som en Ellospelare som slet ut bänken på Borås Arena än en Gaisare. Gött att inte Mild bjöd på honom. Men det var nog aldrig aktuellt heller!

    SvaraRadera
  7. @09.12

    Gerzic menade att han inte vill gå till IFK (Göteborg) eftersom han inte gillar IFKs spelstil. Om han hatar staden per se vet vi inte.

    SvaraRadera
  8. vad vet vi om våran spelstil med Stahre då? Vad säger oss att de blir snabbt spel längs marken? Tycker man som fotbollsspelare ska passa sig för uttalanden med den tyngden, nordin gjorde bort sig och inget försvinner ju fråm nätet så bi har ju de svart på vitt. Nej till gerzic!

    SvaraRadera
  9. Gerizic kan gå "Fuck him self"

    Man säger inte vad som helst... det är bättre att hålla tyst ibland!

    Det måste finnas andra spelare än sådana som säger att de aldrig vill till Göteborg!!!

    Stanna i gnällbältet för f#n!!

    SvaraRadera
  10. Den här attityden som han har är för en typisk gnagare. Sitter och outar sin lön, och att han inte tänker gå för mindre. Att han inte under några omständigheter tänker spela i göteborg. Nae, det fullständigt skriker NEJ om den är människan. Jag tänker inte vara någon som säger att jag inte tänker köpa säsongskort för att han är med eller sådär. Men vad jag sett av honom i media så har han en attityd som är vidrig.

    SvaraRadera
  11. Jävla tjat om Nordin, Sobra som verkligen bjöd ut sig till aikaos, ska han få komma undan så lätt? På och hata honom nu.

    Jag går gärna på Ullevi om blåvitt spelar bra fotboll och har chans att vinna för då mår jag bra och jag gillar att må bra. Om det sedan är en gnagare som Andreas Andersson eller en djurgårdare som Micke Martinsson eller Stefan Rehn som gör mål spelar mindre roll om dom gör det i den finaste av trojor.

    SvaraRadera
  12. Men snälla nån. Alla spelare ogillade säkert Blåvitts sätt att spela under den tiden. Han sa bara vad han tyckte om den tidens spelsätt. Det tillhör ju också i sport att man starkt ogillar de största motståndarlagen. Han ska ha cred för att han var ärlig. Nu blåser det nya vindar och vem bryr sig om det. Om Nordin Gerzic presenteras snart får han säkert chansen att förklara sig. Har Sobra anslutit än förresten?

    SvaraRadera
  13. Anonym 11:38

    Well spoken!!!

    SvaraRadera
  14. GERZIC'S UTTALANDE VAR OM IFK GÖTEBORGS SPELSÄTT!

    Börjar bli trött på att förklara det för folk nu. Kanske bättre att titta på klippet själv istället för att läsa ett utdrag i en kvällstidningsartikel.

    Självklart kunde han sagt det "snyggare".

    SvaraRadera
  15. @13:04 och alla andra som försöker böja vad han sa till något annat:

    "Jag har aldrig gillat Göteborg, kommer aldrig gilla Göteborg."
    Mm, fortsätt intala er att det var spelsättet han klagade på. Han klagar på det senare i intervjun OCKSÅ, men likt fan säger han att han rent av ogillar Göteborg som lag innan, aldrig gillat det, aldrig kommer gilla det. Fakta.

    Lägg ner snacket om att allt handlade om spelsättet, mår fan illa.

    SvaraRadera
  16. SERIÖST...

    Ja Nordin GILLADE INTE Göteborg men vi fans kan väl ändra på hans syn och ge honom kärlek så han ändrar sin uppfattning?

    Det finns många saker i livet när man hatade något och sedan älskade det.

    Man kan faktiskt ändra sig, fatta. Idioter..

    SvaraRadera
  17. Man blir ju mörkrädd av alla neandertalare som inte vill godkänna den eller den i vår lilla "klan". Det är väl ändå 2012 nu? Fotbollsspelare och tränare är professionella aktörer som följer ekonomiska villkor, och vi fans är konsumenter av en produkt, varken mer eller mindre. Allt snack om lojalitet och vem som får eller inte får vara med i vår grupp hör hemma i förra årtusendet. Blåvitt är Blåvitt. Om det verkligen är fansen som är klubbens själ, då spelar det ingen roll vilken klubb en spelare kommer ifrån.

    SvaraRadera
  18. Blir så trött, tänket att en ny spelare som skall spel i Blåvitt MÅSTE blivit född på en spårvagn i Majorna, heta Kolle eller Ada samt ha en prilla under läppen är ju sanslöst! Om ni vill ha någon chans att nå Europa och framgång får ni tänka om. GBG är för litet för att få fram ett 11-mannalag som skall vinna matcher i EL/CL.

    SvaraRadera
  19. hoppas du hänger med2012-01-20 19:33

    @20/1/12 17:57

    Jag gillar inte din attityd, men ge mig en fet bonus och ett par lock öl i månaden så är jag inte omöjlig att låtsas ändra mig..

    SvaraRadera
  20. @ 20/1/12 19:33 (1)

    Du har missuppfattat allt om varför änglar inte gillar situationen.. somna om

    *klapp*klapp*

    SvaraRadera
  21. 18:42>> Läs och förstå det du skriver, mitt lag är för dig en produkt och du är tydligen en konsument, gå på fotboll för dig är som att gå till Siba och handla en TV, eller?

    15:38>> Håller med dig helt och hållet, man mår riktigt illa! Det får för fan finnas gränser för vad man skall acceptera för att vinna ett guld.

    Först Stahre och nu Nordin. Jag kräks.

    SvaraRadera
  22. Först Stahre o sedan Gerzic...

    En AIKare o en spelare som inte vill till Göteborg.

    Folk som pratar om Blåvitt som att konsumera en produkt...

    Snacka om plast nu....

    Skulle behöva lite från filmen Gladiator som

    "Strength and Honour"

    istället för "pengakåt utan tanke"

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nordin pengakåt? Är inte alla spelare det? Ni som mår så illa, håll på nått i de lägre divisonerna med bara urgöteborgare.

      Radera
  23. Kan inte alla som saknar historik och förståelse för att proffs fotboll fatta att idag handlar allt om ekonomi o saknar allt vad som rör klubbkänsla. Det är vi som lever med att älska Blåvitt över allt annat som ska ha kvar klubbkänsla. Skit i var spelarna kommer ifrån, huvudsaken är att vi vinner Allsvenskan. Glöm att vi ska vara självförsörjande tack vare Rogers projekt Änglaskolan, vi ska bara glada om det kommer att komma fram en talang de närmaste 10 åren därifrån. Vi vill vara en toppklubb o då spelar det ingen roll om spelarna kommer från Solna, Iran, Kamerun, Åland, Malmö, Gais (nja kanske inte), men IFK har i alla tider värvat gubbar som i många fall inte har anknytning till Göteborg. Men om alla som bara vill ha Glenn o Goa Gubbar i laget, kan jag bara konstatera, ni suger så om i helvete.

    SvaraRadera
  24. Varför står det "Heja Gais" på en Blåvittblogg? TA BORT

    SvaraRadera
  25. Vi har försökt att arbeta med egna produkter sedan 2001 ungefär. Vi har haft en tydlig strategi med det också. När det visar sig att det inte funkar är det ju dags att se vilka medel som finns. Därför kom Stahre in (JO funkade inte). Då är det ju bara att låta honom få fritt blås till han har gjort det som står i hans makt. Vilka spelare som står på planen är hans beslut. Går det åt helvete så får han gå. Lyckas han kommer laget att hyllas. Så är det med den professionella fotbollen (tyvärr).

    SvaraRadera
  26. Haha fyfan vilket pinsamt skämt till supportrar många här inne är. Som någon konstaterade tidigare. Plast rakt igenom..

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nä du är pinsam. Ta dig ur 70 talet eller börja håll på ett lag i div. 5 istället. Tönt!

      Radera
  27. Vad sjöng Thåström?

    Alla vill till himlen....

    Är det till prsiet att sälja själen också??

    Fuck you!! Alla plastsupportrar

    SvaraRadera
  28. Ska vi inte vara nöjda att vi snott en spelare som säkerligen alla klubbar i allsvenskan varit sugna på? De finns många kontroversiella övergångar i fotbollens historia men sällan har jag märkt att laget som köpt spelarens fans har varit sura över att få en bra spelare. Rehn sa ju bland annat när han tog guld med skansen att det guldet var värt mer än allt han gjorde i blåvitt ändå mottogs han väl. Vi ska vara nöjd över en bra spelare, presterar han inte och bara håvar in cash, ja då kan han dra åt helvete men ge honom chans att ge oss guld.
    /B

    SvaraRadera
  29. Till alla er som tror att det handlar om att det bara är en spelare som vi skall köpa.
    Det handlar inte om det, det handlar vad han har sagt innan dess. Hade han kunnat hålla käften så hade det inte varit några problem, men han glappade för mycket. Det är det som är problemet.

    Problemet med Stahre är att man retade sig på honom i varje interjuv 2009 samt att han var med i svarta massan. Han föll in under samma kategori som bojan och mutumba.

    Vi har inga problem med att köpa spelare, alla behöver inte heta Glenn och komma från Göteborg.

    Hade Nordin kunnat vara tyst så hade han varit varmt välkommen, nu kunde han inte det och då är han: PERSONA NON GRATA!!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.