2011/12/30

Nordin Gerzic: "Jag kommer aldrig gilla Göteborg"

SILLY SEASON. - Det är ett bra lag med en ny tränare och en klubb som satsar på att vinna guld, säger Örebros Nordin Gerzic nu - till Fotbollsdirekt - om IFK Göteborg. Men i september lät det inte riktigt så. Kika 1:10 in i följande klipp från Ekwall & Lundh på vad samma kille sa om "Göteborg" (gnällbältes/08-kod för Blåvitt), ...

Ekwall%20vs.%20Lundh%20-%20Gerzic%20extramaterial
"Jag kan tänka mig flytta vart som helst...i Europa."
"Jag har aldrig gillat Göteborg, kommer aldrig göra det."
"Det där med pengar spelar ingen roll och de får vara hur trevliga som helst... ...Jag har bara aldrig tyckt om dem."
Nordin Gerzic om IFK Göteborg, tidigare i höstas.

På frågan om det fanns fler lag på listan över klubbar han inte kan tänka sig att spela i börjar Gerzic med: "Göteborg.". Och nu ryktas det att Blåvitt jagar just den här killen. Om affären skulle bli av kan vi snacka om kollektivt hjärnsläpp på hög nivå. Ska man skratta eller gråta?

92 kommentarer:

  1. Det känns som att Håkan Mild och Seppo Vaihela raskt försöker utrota allt var Göteborgssjäl och identitet med vår stad och västkusten, vår känsla för föreningen, som funnits genom alla tider. Nu är det ett sammelsurium av skit som ska ledas av en äcklig råtta. Fy fan.

    SvaraRadera
  2. Inget är heligt längre. Plast plast plast

    SvaraRadera
  3. Fy fan. Först Sobralense, sen Stahre och nu Nordin G? Vafan är det som pågår med vårt Blåvitt????

    Samtidigt sitter alla jävla historielösa kappvändare och hyllar Stahre som han är någon legend. Äckligt jävla svineri är vad detta är. När fan ska vi få in Göteborgare i våra ledande postioner? Ut med Mild och Vaihela för fan!

    SvaraRadera
  4. I nio fall av tio hade man på lång sikt (sportsligt, ekonomiskt och moraliskt) tjänat på att spela in en egen spelare istället för Håkans (dyra) mediokra värvningar.

    SvaraRadera
  5. Inte för att vara den, men det var i september förra året va?

    SvaraRadera
  6. Hur kan ni va så jävla negativa till allt vi pratar om en klasspelare som inte finns i dagens blåvitt.Börja tänk lite sportsligt vafan hur bra har de gått dom senaste åren? Jävla tjött om vart alla kommer ifrån spelar la fan ingen roll så länge dom leverer i våra kära färger?

    SvaraRadera
  7. anonym 22:26/ Det är ju just det som är problemet. Pärlan, Jakob Johansson, Drugge osv är inte direkt från Göteborg! Föreningen som skulle satsa på eget har under de senaste 3-4 åren konsekvent valt bort egna produkter för att satsa på dyra inköp som är värdelösa. Jättebra satsningar.

    SvaraRadera
  8. 97-98 deja vu

    SvaraRadera
  9. Röten text som vanligt av svartfoten Frankie.

    SvaraRadera
  10. Är detta sista rycket från Håkan som sportchef? Det funkade inte med inaveln så nu hugger han i desperation på alla som hatar blåvitt?

    SvaraRadera
  11. Måste alla komma ifrån Göteborg för att passa in i Blåvitt? Ni är för fan löjliga! "Stahre har tränat AIK och han har ett stort AIK hjärta och nu ska han träna Blåvitt, avgå Mild!" Det spelar ju för fan ingen roll vart dem kommer ifrån och vilka lag spelarna/tränarna har spelat/tränat i. Tobias Hysén har alltid haft ett IFK hjärta men spelade för Djurgården i några år där han gjorde sitt jobb som spelare och gjorde det väldigt bra. Ge Stahre en chans för fan och angående Gerzic så tror jag inte på att han kommer till Blåvitt men om han gör det så är det väl bra ändå tycker jag för då har vi fått en bra spelare.

    SvaraRadera
  12. Hade det vart för 1,5 år sedan så hade jag jublat!
    Men nu... Nej. Tror att Allansson kommer att ha ett bättre 2012 än vad Nordin G kommer att ha... Om detta är i Håkans kikarsikte så tycker jag att han inte siktar särskilt långt...
    Nordin är född 1983 dvs att han kanske inte har en enorm utvecklingspotential. Han är inte så bra så att han går in och direkt förbättrar vårt lag (så som Haglund gjorde) Däremot så tror jag att det är en spelare som passar väldigt bra in i den fotboll som Stahre vill spela, en passningsorienterad fotboll. Det är i och för sig bra. MEN.
    Håkan Mild, vi har redan ett mittfält för SM guld, men en back linje som hade haft det svårt mot Ljungskile eller Sylvia.
    /Olskrokens Baggio

    SvaraRadera
  13. Kroniskt mittenlag och omsättning som en korvkiosk. Detta med Skandinaviens populäraste lag och kändaste klubbnamn. Bra jobbat.

    SvaraRadera
  14. Skulle aldrig vilja se den här fjolliga 08 i Sveriges finaste förening.
    Vi har bättre mittfältare än gersiz, fan till och med JJ är bättre.

    SvaraRadera
  15. Vafan, vi har Micke Stahre som tränare. En Nordin G mer eller mindre spelar väl ingen roll?

    / Ludvig

    SvaraRadera
  16. herregud vilken idiot. Den jäveln kan aldrig spela för blåvitt!

    SvaraRadera
  17. vad är grejen med att alla har sådan övertro på våra egna spelare?!
    Gerzig är en klasspelare i allsvenskan och skulle kunna göra vårt mittfält komplett.

    Det han säger i intervjuen är att han inte kan tänka sig att spela i blåvitt pga vårt spel, dvs JJ´S spel med långa bollar.

    Nu är det nya tider med nytt spelsätt som kräver spelare som han. Värva!

    SvaraRadera
  18. NEJ! Mittback först, för i helvete.

    SvaraRadera
  19. Vi kommer aldrig gilla honom heller. Kom inte hit tack.

    SvaraRadera
  20. Kan NÅGON säga att det gillat Blåvitts fotboll på¨senare år ?
    Älskar alla plötsligt tjongboll?
    Han är en mittfältare och de gillar väl knappast se bollen flyga över huvudet hela tiden , så hans svar är naturligt.

    Sedan...han sitter på ett 5 års kontrakt = dyrt , så det skulle va rätt olikt Mild.
    Enligt Mild är prio 1 är en back.

    Och till alla er som mumlar om folk är historielösa , det ska va Göteborgare på alla poster etc.....suck.
    En viss skotte har gjort det rätt bra i Manchester.

    SvaraRadera
  21. Varför inte få "hem" Bojan Djordic åxå?

    SvaraRadera
  22. Skiter väl fullständigt i vart han kommer ifrån. Det är ju inte det som är grejen här. Det är ju hans uttalande det är fel på. Fan ska vi ta hit en kille (som definitivt inte är Messi precis) som uppenbarligen hatar våran förening?

    SvaraRadera
  23. Blåvitts nya supportervärld: värva vad som helst, låt vem som helst styra vår förening och byt bort våra trofasta sponsorer mot idiotbolag.

    inga som helst värderingar eller känslor, allt är bara som att heja på Barclona eller Man Utd.

    Fy fan vilken sörja vi håller på att förtunnas ut till.

    SvaraRadera
  24. Här läser man upphetsat om ett spännande namn på ingång, surfar in på Baraben - som genast tar ner en på jorden igen.

    Tack, idioter.

    SvaraRadera
  25. Oavsett vad han sagt tidigare så är han en av allsvenskans bästa mittfältare, på gränsen till landslagsklass. Han kan hålla i bollen, har grym teknik och besitter dessutom ett spelsinne som jag faktiskt inte tror att någon på det centrala mittfältet i dagens Blåvitt kan mäta sig med.

    Jag är helt övertygad om att en eventuell värvning av Gerzic skulle innebära att vi får en spelare som skulle gå direkt in i startelvan och dessutom dominera. Med tanke på att han mer eller mindre alltid är bäst på planen när vi möter Örebro så tycker jag att det är stor skillnad på honom och Drugge, Ericsson och company. Gerzic håller helt enkelt hög klass, och skulle ihop med en ny mittback kunna bli skillnaden mellan en femteplats och ett guld.

    Så jag säger snälla Håkan, öppna plånboken.

    SvaraRadera
  26. Onodigt, Allansson ar battre (eller kommer iaf inom snart bli javligt mycket battre), Barkroth och Soder behover offensivt spelutrymme dar vi redan har Hysen och Sobralense. Dessutom spelare som DMK som borjar trycka pa mot A-laget.

    SvaraRadera
  27. Alltså fler och fler supportrar verkar vara skadade av olika managerspel. Laget är inget unikt eller speciellt längre utan nu är det bara en marknadsplats för lite folk som försöker få så mycket lön som möjligt en kort tid och sedan gå vidare till en annan plats där de kan få mer i lön. Vad hände med klubbkänsla och passion för sin omgivning? Är Blåvitt inte mer än en fiktiv värld för primadonnor som får miljoner i lön? Till och med sådana som uttryckligen pissat på Blåvitt om och om igen? Fy faaaaan.

    SvaraRadera
  28. En person som uttalar sig så om vår klubb kan ALDRIG vara aktuell för oss. Hör du det Håkan?

    SvaraRadera
  29. Fuck you Nordin!

    Du är inte välkommen till Göteborg...

    SvaraRadera
  30. Direktören2011-12-31 00:30

    NG:s starkaste skäl för att inte komma hit skall vara IFK:s(läs Milds) oförmåga att hantera 2:a generationens invandrare. Skall bli intressant att se vad pengar gör för det ställningstagandet. Bl. a. Alvbåge skall ha sagt No Way att han kommer till IFK.

    SvaraRadera
  31. Har bara en sak o säga tror att ni som tror vi bara ska satsa på egna talanger gör mig en tjänst börja håll på pappa hysens lag eller Frölunda o låt oss som vill ha ett topp lag det vill säga vara 1-3 när serien är slut hålla på Blåvitt med starhe o brassar o gärna argentinare som ja sagt i flera är finns det inte ett lag i Sverige som håller ute i stora turneringar så öppna ögonen. delarock står upp för blåviitt Ps : Svennis va värmlänning ingen som klaga då !!!

    SvaraRadera
  32. anonym 00:34/ Så att vara värmlänning (Svennis) är samma sak för dig som att vara Stockholmare och på olika sätt förolämpa, förnedra och pissa på Blåvitt? Väx upp.

    SvaraRadera
  33. Hade gärna sett en spelare som Gerzic i Blåvitt, men tycker att mittfältet är komplett redan. Det är mittback och vänsterback som behövs.

    SvaraRadera
  34. Det blir aldrig aktuellt med Nordin G. Men det behövs en sån spelare, några här har skrivit att vi har ett mittfält som tar oss till SM-guld. Vilka skulle det va? Sella? JJ? Sana? Sobra? Skulle detta va ett mittfält som vi tar guld med? Ha ha ha...........

    SvaraRadera
  35. Fan va många är sega med tjatet om Göteborgssjäl osv... Om nu Blåvitt ska vara ett spelande lag så får man ju ta in sådana spelare också och då är Gerzic ett bra val. Man kan inte spela snabb passningsfotboll med typ Stiller...
    Ett bättre val än Gerzic i den rollen hade dock varit Andrezinho (f d Ferencvaros) som går gratis och som jag har hört har presenterats för Mild...

    SvaraRadera
  36. Aldrig att han ska till Blåvitt, om mild fixar in han i klubben är han ju på allvar bakom flötet

    SvaraRadera
  37. "Deras fotboll de spelar står inte för min."

    Nämen, var det bara det så får vi ju inte vara så tjuriga - killen är ju grym!

    Och det är ju inte så att han sitter och bränner Sture Hegerfors-böcker över öppen eld eller på annat sätt angriper denna stolta stad? Han skulle säkert älska Joel Almes skrålande och våra breda blåsiga gator om han bara kom hit för en fika i Nordstan med Håkan.

    Jag menar allvar, släpp det. Nordin är inte drygare eller mer korkad än genomsnittet i truppen.

    SvaraRadera
  38. tycker det är fel att vi ens är intreserad av någon som inte tycker om oss! försöker mild göra så han ska börja gilla göteborg eller vadå`vist han är säkert en bra spelare men kan nog leva utan han!

    SvaraRadera
  39. Trodde Frankie och Peeman hade slutat med blåvitt nu när ingen har avgått i samband med uppdrag granskning och prioritet affären. Det blåste ju över rätt fort. oj vad jag hade kännt mig fånig om jag hade skrivit en "katastrof och huvuden ska rulla" artikel i samband med det. Annars är det ju konstruktivt att kritisera blåvitt för de sportsliga och sedan tvärsåga den satsningen de nu gör. Verkligen! Men man kan ju vara äkta på en blogg och sedan jobba för en tidning som sätter AIKs namn i våran logga och kopplar ihop oss med banditos. Håll dig till blaskan i fortsättningen tack.

    Angående G så gillar han väl inte hur vi spelade/spelar fotboll. Det har inte jag heller gjort sedan våren 09. Men vi kanske ska fortsätta med JO,JJ,Lund och en mittenplaceringen några år till så blir vi snart lika "äkta" och framgångsrika som gais.

    /martin

    SvaraRadera
  40. Man är ju lite nyfiken på om han firat jul och hållit sig i form på samma sätt som i fjol, och har maradona-kagge i år också.

    SvaraRadera
  41. AVGÅ MILD!2011-12-31 01:36

    Mild aälskar ALLA hemvändare oavsett varifrån dom kommer.

    Hade hitler varit på till Tyskland, hade säkert Mild varit är och budat.

    SvaraRadera
  42. Han är inte välkommen PUNKT!

    SvaraRadera
  43. Han är en klasspelare och skulle vara en klassvärvning. Han har mycket hög högstanivå och ofta håller han en jämn nivå.

    Man förstår tydligt att han inte gillar IFK för långbollarna som var främsta anfallsvapnet under JO and Company. Han nämner nu att det finns bra spelare i laget samt en ny tränare.

    Sen överdriver alltid spelare när de intervjuas på det sättet. Det handlar om att underhålla publiken och få sig själv att framstå som en skön kille. (Även om han inte framstår som en i mina, samt de flesta här innes, ögon.

    Men ett IFK med honom och en erfaren och duktig back(exempel Larsson) så har vi stor chans att utmana om guldet. Haglunds teknik är inte den vackraste och Joel kommer nog tyvärr ha lite svårt med närver i viktiga matcher samt jämnhet.


    ------Hyssen-Söder-------
    -Sobra-Haglund-Nordin-Sella
    ---Logi-Larsson-Dyre-Emil--
    ---------Alvbåge-----------

    Det laget, samspelt, hade varit enormt tufft för samtliga allsvenska lag.

    En stabil ledare som MITTBACK och en teknisk offensiv spelfördelande MITTFÄLTARE är det VI behöver nu.

    ALL IN, forza BLÅVITT! 2012 är vårat år.

    Hata gajs.

    /Sektion H

    SvaraRadera
  44. Trött som satan. Ursäktar för grammatiska fel och stavfel.

    SvaraRadera
  45. 31/12/11 01:28 Martin sa javla bra skrivet!

    SvaraRadera
  46. hysen söder


    sana haglund borges/nordin sobra



    dyre risp p.larsson salmon..


    alvbåge
    guld elva!

    SvaraRadera
  47. Jag kan garantera att han aldrig lämnar Örebro!

    Nordin försörjer hela familjen och är så hemmakär att det är löjligt att tro att han ska flytta ifrån Örebro.

    Alla som har lite insikt i detta vet att han bara väntade på att skriva på det där femårskontraktet (var aldrig aktuell för något annat men agenten fick upp lönen och längden på kontraktet genom spekulationer). efter att kontraktet skrevs på har han ju tappat all energi!

    Så, lugn nu alla änglar - han kommer aldrig lämna familjen i Örebro.

    SvaraRadera
  48. Att Frankie är en kvacksalvare är allmänt känt. Att Nordin har haft en kass säsong i Örebro verkar många ha missat? Mild också?
    Fan låt Elfsborg plocka Nordin!!

    SvaraRadera
  49. Ravelli (Öster)-Kåmark (Västerås)-Ölme (ölme)-Jonas Olsson (Tuve)-Martinsson (Dif)-Rehn(Dif)-Jesper (Umeå)-Erlingmark (örebro)-Stefan Pettersson (Västerås)

    Det där var vår "hemvävda" elva som ställde upp i kvartsfinal 2 mot Bayern Munchen 95.
    Så vad fan säger att hemvävt är framgångsreceptet....

    SvaraRadera
  50. Ravelli (Öster)-Kåmark (Västerås)-Ölme (ölme)-Jonas Olsson (Tuve)-Martinsson (Dif)-Rehn(Dif)-Jesper (Umeå)-Erlingmark (örebro)-Stefan Pettersson (Västerås)

    Det där var vår "hemvävda" elva som ställde upp i kvartsfinal 2 mot Bayern Munchen 95.
    Så vad fan säger att hemvävt är framgångsreceptet....

    SvaraRadera
  51. Vi har ju sökt efter en SPELANDE mittfältare i flera år. Nordin är förmodligen allsvenskan bästa ihop med Anders Svensson.

    Och allt prat om att "vi har ju Joel". Herregud, är vårt syfte att Joel ska bli bra eller att vinna?

    Joel kommer möta ännu tuffare konkurrens i sin karriär om han ska bli något. Det här är nyttigt för honom.

    Välkommen Nordin!

    SvaraRadera
  52. Trodde Mild stod för klubbkänsla men om han går med på att värva en spelare som pissar på vår förening som Gerzic så är tydligen allt tillåtet numera

    Så jävla nej tack

    SvaraRadera
  53. Spelare som är så pengakåta som detta ÖSK-svin ska aldrig sätta sin fot i Blåvitt. Han hade gladeligen bytt bort vilken förening som helst vilken minut som helst bara plånboken varit större där.

    Sedan är det stor humor hur en del plast-"supportrar" i vanlig ordning angriper Baraben.com:s kritiska skribenter för att de vågar ifrågasätta vad fan som pågår på Kamratgården i samma anda som de alltid har gjort.

    Stor jävla tumme upp till Frankie, Joakim, Janlind och Peeman för att ni fortsätter ifrågasätta Blåvitt och inte bara lallar med som duktiga idioter vad de än gör! Ni behövs!

    SvaraRadera
  54. Folk på detta forum har tjatat om den spelande mittfältaren i 2 år snart. När sedan en bra spelande mittfältare är på gång så börjar folk babbla om heder och klubbtraditioner. Är IFK Göteborg en elitklubb eller inte? ska det bara tjatas om göteborgare och spelare med klubbkänsla så kommer inte blåvitt kunna mäta sig ute i Europa. Det är en sak som är säker. Dessutom skulle det inte skada med lite mer rutin i truppen.

    De som vill värna om klubbtraditioner och heder får nog börja blicka mot mittenplaceringarna igen. Det är bara naivt att tro att vi ska bli en talangfabrik som spottar ut talanger av hög klass.

    SvaraRadera
  55. Åpen:
    Skratta då! Att Hankins är dubbelmoralens fader vet vi alla.


    Nordin har gjorde en usel säsong senast!!

    SvaraRadera
  56. ädklfnldfkebndäasdn2011-12-31 11:46

    anonym 11:08/ Detta är iofs inget forum utan en blogg. Och sedan kanske du ska ta i beräkningen att det finns OLIKA människor med OLIKA åsikter om hur Blåvitt ska spela och med vilka spelare de ska göra det. Det kanske kommer som en sensation för dig, men alla tycker inte likadant i alla frågor. Därav konceptet demokrati i Sverige......

    SvaraRadera
  57. Vi har alltid plockat in spelare utifrån, kolla tex Stefan R som blivit älskad trots sin DIF bakgrund. Man kan faktiskt utveckla hjärta för en ny klubb. Sen kan jag hålla med om att det kan bli uppförsbacke för Nordin om han ev väljer att komma till Blåvitt. Vi kommer alltid behöva "yrkessoldater" till Blåvitt så länge vi har ambitionen att vinna sm-guld varje år. Men det är ännu viktigare att vi har spelare med hjärta för klubben och det har vi.

    Forza Blåvitt!!

    SvaraRadera
  58. Nä nån jävla måtte får det fan vara.
    Jag vill fan ha sm-guld, men inte till vilket pris som helst, då kan vi fan byta namn också, om vi får 50 miljoner att köpa gubbar för med.

    Killar med denna synen på vår klubb e inte välkomna !!!

    SvaraRadera
  59. Det handlar inte om att bortse från klass eller kvalitet när man propagerar för spelare som passar in, som är ödmjuka och som kan kombinera sin talang med andra egenskaper runt omkring. De är representanter för vår förening i stort - inte bara under de fåtal lyckade minuter de presterar ute på planen - men lika mycket i sociala sammanhang, i intervjuer likt den som han sitter och gör hos Ekwall/Lundh eller i helt andra sammanhang som ingen av oss kan förutspå.

    Därmed bör en klubbledning alltid se till sådant när de värvar, för de ska se till helheten och inte bara till de smala perspektiven, som vem som kan anses vara en "klass"-spelare i vissa supportrars ögon. Nyförvärv är representanter för hela föreningen, för klubbmärket, för gruppen och det är knappast en jättelik twist att tycka att en spelare som beter sig som han gör i klippet här ovan kanske inte är jättelämplig för Blåvitt. Där han uttrycker en uttalad ambition att tjäna pengar och där han ogillar det Blåvitt står för som fotbollslag. Och de som snackar om att spelaren i fråga inte gillade JO:s fotboll ska nog lyssna en gång till på vad han faktiskt säger.

    "Jag har aldrig gillat Göteborg".

    Om man då ger en sådan kille tillräckligt med pengar för att välja Blåvitt är det värt att fråga sig, finns det inte spelare av samma typ och kaliber (och billigare! - med tanke på hans nya femårskontrakt) som borde vara mer lämpliga och passade för just oss.

    Men det är klart, man kan välja att inte analysera eller ifrågasätta saker som dyker upp i Silly season utan bara skrika "köp, köp, kööööp!", men den typen av supporterskap är knappast särskilt hjälpsamt eller smart.

    SvaraRadera
  60. När blåvitt börjar spela i sina nya rosa bandidosvästar kommer pengarna... strunt samma varifrån, ingen moral, ingen lagkänsla bara handla blunda och hoppas för alla de som vill hålla på de "som alla andra håller på"

    SvaraRadera
  61. Någon behöver ta bort Frankies publiceringsmöjligheter på den här bloggen. Mer erling åt folket!

    SvaraRadera
  62. En värvning helt i Milds tycke o smak. Vill inte se "Gnäll Gerzic" i Blåvitt, och snart är mitt tålamod slut med Mild oxå!

    SvaraRadera
  63. vilken jävla clown. sånna där sliskiga jävlar hör inte hemma här. DU är inte väökommen gerzic lr va fan du heter

    SvaraRadera
  64. Underbart Frankie , alla som inte tycker som du analyserar inte tillräckligt för att de är korkade ?

    Härlig inställning....

    SvaraRadera
  65. De som vill se ett Blåvitt som bara köper in massa spelare och har en hel startelva med nästan enbart nyinköpta spelare förstår jag mig inte på. Att spela fotboll manager med vårat kära Blåvitt blir jag förbannad av. Var f** finns hjärtat och själen då.
    Nästan alla de spelare som finns i dagens trupp och i u-truppen de har spelat in sig i blåvitt och jag anser att de är dom som ska utgöra och har utgjort IFK Göteborg sedan 2009.
    Om blåvitt köper in massa spelare inför säsongen och sen vinner allsvenskan då kommer det inte kännas som blåvitt, det kommer vara ett gäng spelare utan hjärta för klubben som firar sm-guldet, det kommer vara stahres nya AIK (usch!). Därför har jag alltid gillat att blåvitt köpt talanger och sen utvecklat dem i klubben så att hunnit skaffa ett hjärta för blåvitt.

    SvaraRadera
  66. De flesta lyckade värvningar och senare utlandsexporter är värvningar gjorda till u-laget innan de fyllt 18. Berg. Kalle. Wendt. Bjärsa. Gustav. Wernbloom. Och säkert en massa andra.
    Fortsätt satsa den vägen istället. Det lönar sig. Och kredd till värvningsansvarig och scouter där som lyckats betydligt bättre än Håkan och tidigare sportchefer med "vuxenvärvningarna".

    SvaraRadera
  67. Oj glömde Seb. Och blivande exporterna i truppen nu Dyre, Allansson och Söder.

    SvaraRadera
  68. Vore grym värvning. Men han är inte från Göteborg och han har inte varit sambo med Loket. Se på andra framgångsrika lag. FC Köpenhamn har bara spelare från Köpenhamn med stort hjärta för klubben, Reals spelare är endast från Madrid, Manchester lagen har endast spelare från staden. Tycker det är förjävligt, vi ska bara ha göteborgare och supportar till Blåvitt i laget. Det funkade på 80 talet och bör funka nu för fotbollen har inte förändrats nånting. Plus att det finns grymma spelare som kan göteborska på marknaden just nu. Nej fler Hannes Stiller värvningar för han är en go gubbe!

    SvaraRadera
  69. Frankie...Är det så konstigt att killen inte gillat Blåvitt då? Blåvitt med sina långbollar. Hur kan man som mittfältare gilla det?

    SvaraRadera
  70. Det känns som att det sitter en hel j***a massa medgång supportrar och kommenterar här. Vilket gör mig jävligt förbannad!

    SvaraRadera
  71. Anonymt gott nytt år!2011-12-31 19:36

    anonym 13:12/ Haha, någon borde ta bort dina kommentarsmöjligheter. Frankie, döna på som vanligt, när så mycket medgångsplast susar kring vårt Blåvitt behövs ni som inte köper allt som Blåvitt gör helt okritiskt mer än någonsin!

    SvaraRadera
  72. Tror inte ett dugg på det här skvallret! Nog för att Mild gjort dåliga värvningar, men det här skulle ta priset och jag tror inte detta stämmer. Detta är självklart ingen spelare för blåvitt och jag tror det är en mediagrej. Det enda Mild verkar sagt är att killen är en bra spelare och det stämmer ju...mer verkar inte vara bekräftat! Sobralense är en nog osäker värvning och jag hoppas verkligen att nästa värvning (om det kommer någon) är en klass-spelar och denne skall självklart vara en back!
    /Desa

    SvaraRadera
  73. Sinnessjukt att man letar efter en sån här spelartyp men inte slantade upp för Borges istället. Bättre spelare, skulle inte bli dyrare även med en jättefet sign-on, och skulle gå att sälja vidare. Eller om Håkan snålar en väldigt utvecklingsbar Diskerud som lämnar konkurs-Stabaek och är aktuell för Lillestrøm.

    SvaraRadera
  74. På länken säger Gerzic:

    "Jag har aldrig gillat Göteborg, kommer aldrig gilla Göteborg. Spelar ingen roll hur mycket pengar jag får."

    När Lundh och Ekwall sen frågar vad han har emot Göteborg och att det är ju goa gubbar där osv. så svarar ju Gerzic tydligt att det är fotbollen vi spelat som inte passar honom. Vår fotboll skulle alltså inte passa honom och det är ju inget konstigt med det.

    Nu när vi värvat Alvbåge, Salomonsson, Haglund, Sobralense, har en ny tränare och antagligen kommer värva minst en mittback gör det ju att vi ser väldigt lovande ut och det lockar potentiella nyförvärv att spela för oss.

    De som bara ser honom "spy galla" över oss får nog se till att titta på intervjun innan de skriver negativt om Gerzic.

    SvaraRadera
  75. Sjukt löjligt. Vem fan bryr sig ens? Det är inte direkt som att han sitter och rasar mot Göteborg i klippet. Förstår mig inte på dina hetskampanjer ibland Frankie. De är så sjukt ensidiga.

    Som din senaste kommentar tex. Gerzic är en mkt populär spelare i ÖSK, respekterad lagkamrat och schyst mot föreningen/supportrar. Det är väl en perfekt spelare för blåvitt enligt din mall - men icke, plötsligt låter det som att han är ett drygt monster bara för att han yttrat en kommentar om blåvitt.

    SvaraRadera
  76. De sista proletärerna är borta sedan länge från IFK nu finns de hårda kämpande fotbollsarbetarna i Gais!
    Stahres AIK Göteborg 2012 är det en fågel fisk eller mittemellan?

    SvaraRadera
  77. Gerzic får väl satsa i häcken istället he he he!

    SvaraRadera
  78. Tattare med större armbandsur än töntEkwall. Du är inte välkommen till Blåvitt. Jisses, vad har hänt med Blåvitts dragningskraft.

    SvaraRadera
  79. Nytt krav från Mild: du måste ha uttalat dig negativt om klubben för att bli värvad.

    Stahre hade aldrig fått chansen om han inte sagt att han absolut inte kunde tänka sig träna oss, på DSM-mötet för ett knappt år sedan.

    Men det passar la er som tjatar om inavel på Kamratgården? För det finns ingen mellanväg i er förenklade värld.

    Till sist, det finns INGEN som har problem med att folk varit i andra klubbar bara för att man inte accepterar vem som helst i Blåvitt. Det finns inte heller något motsatsförhållande i att nå sportslig framgång och värna identiteten (varumärket)-tvärtom.

    SvaraRadera
  80. Mild går verkligen "all in". I november kommer vi att ha ätit pytt eller har ny sportchef.

    SvaraRadera
  81. vilken liten fitta.

    SvaraRadera
  82. ge er nu för fan.. gnällande om var folk har spelat innan/kommer ifrån samt att det ska vara Göteborgare på alla platser i laget? Rehn, kenneth andersson,blomquist,aa med flera och sist men inte minst Svennis, inga av dessa var göteborgare men gjorde oss till det laget vi är/har varit, finns ju för fan en hel hög med namn man skulle kunna lägga till som inte kommer från göteborg men som ligger inom ramen blåvita ikoner..

    SvaraRadera
  83. 15:08 men för Guds skull! Du bara vägrar lyssna/läsa andras argument, eller? Det finns INGEN som tycker att alla måste vara från Göteborg. Vad är det som är så svårt att fatta? Blir det för komplicerat resonemang för dig att vissa är okej, men andra inte?

    SvaraRadera
  84. Som signaturen Gnister skrev på Alltid Blåvitts forum har ju Tobbe skrivit här på baraben att Gerzic är en bra människa och att han gillar honom.

    Dessutom så motiverar ju Gerzic i intervjun med att han inte spelar den sortens fotboll som Blåvitt stod för just då. Alltså JOs tjongfotboll!
    Han snackar inte om Göteborg som stad eller fansen eller folket här utan om den tråkiga dåliga fotboll vi spelat under lång tid. Han såg inte att han skulle passa in i det spelet.

    Se HELA klippet innan ni läser in att han skulle hata IFK!

    SvaraRadera
  85. Ge er grabbar, IFK behöver en speldirigent på mitten. Det förstår nästan alla som förstår något om fotboll. Spelartypen vi saknat är en "Anders Svensson", det är bara synd att han valt Ellos för resten av livet. Vad den spelaren heter eller kommer ifrån spelar väl ingen som helst roll. Rätt man på den positionen kommer att göra guld för de yngre grabbarna som kommer upp från ungdomsleden. IFK behöver en erfaren "pappa" på mitten som kan tänka och spela intelligent underhållande fotboll. Tillsammans med Allansson, Sana, Haglund, Bärkroth och Sobralense, kan dom göra underverk. Vi behöver en mix av spelare, lite äldre och yngre men vi kan inte bara leva på egna spelare om vi skall nå toppen igen.
    Jag är inte nöjd med en 8:e plats serien, jag vill högre upp. Gör er av med JJ och trötter (Sella) så kommer det att bli grymt bra!

    SvaraRadera
  86. Ja, vem fan kan älska Göteborg, Sveriges riktiga skithål!

    Malmöiten

    SvaraRadera
  87. vi har inte haft en riktigt bra offensiv mittfältare sen Rehn väl? Blir fortfarande bitter på girigheten som hindrade oss från att få Anders Svensson när ja tänker på det. Om Gerzic är mannen vet ja inte menen riktig mittfältare var 20 år kan vi väl få i alla fall....

    SvaraRadera
  88. Han kanske har ändrat sig? Han har kanske äntligen insett det alla skriker om här, att han haft fel i hela sitt liv och nu lämnat den mörka sidan? Jag har hört talas om en kille i Gnesta som inte gillade broccoli när han var liten. Det gör han nu. Allt är möjligt.

    SvaraRadera
  89. "Kollektivt hjärnsläpp"? Tja allt är ju relativt, kolla bara på Baraben, sidan som tyvärr bara blir sämre och sämre...

    SvaraRadera
  90. Jag har hört att han bara ska kallas Glen Nordin. Dels för att Glen är Göteborg men även för att Nordin låter mer svenskt.

    SvaraRadera
  91. För det första var intervjun inte förra året utan 2010 och då spelade IFk riktigt tråkig tjångfotboll. Om IFK börjar spela vettigt igen kommer han göra succé. Han tycker också om Mikael Stahre filosofi och Gerzic behöver en tränare som tror på honom 110%. Vilket Stahre gjort då han var och ryckte i honom när han var i AIK.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.