2011/12/13

Några tips till Mild och Stahre?


Känner du att du har några tips till Håkan Mild och Mikael Stahre inför den kommande säsongen? Anser du dig ha den perfekta värvningen? Tycker du att du har svaret på vad som krävs för sm-guld 2012? Skulle du vilja dela med dig av detta över en god bit mat? Passa på att avnjuta en middag tillagad av Stefan Karlsson på restaurang Fond. Du och en vän får möjlighet till detta samtidigt som ni stödjer Musikhjälpens arbete till flickors rätt att gå i skolan!

Det du behöver göra för att få möjlighet till detta är att se till att vinna Musikhjälpens auktion som du finner HÄR


12 kommentarer:

  1. Det ryktas om att det serveras guldpytt.

    SvaraRadera
  2. Köp Emil Johansson, vänsterback i Groningen.

    SvaraRadera
  3. Sicken uppoffring av Mild. Tänk om det blir någon riktigt missnöjd gubbe som köper sig middan. En som dricker för mycket och sedan säger några sanningens ord:)

    SvaraRadera
  4. Underbart initiativ! Stort av dem att ställa upp. Synd bara att det kostar skattebetalarna en massa pengar att flytta julgranen...

    Den som vinner tar väl några klipp och lägger upp här hoppas jag :)

    SvaraRadera
  5. Synd att man inte var rik...

    SvaraRadera
  6. Låt någon oinvigd, eller djävulskt ohämmad aspergerinbiten med radio, vinna budgivningen. Blåvitt har förteckningar över medlemmar och årskortsinnehavare. Bara för herr presidente & pojkStahre att komma förbi 19-årige ensamboende på hämtmat alternativt makaroner med ketchup. Hehe, skulle vara en grymt skön syn. Välkomna pojkar till min etta med kokvrå. Vi ska ägna 2,5 timmar ihop här.

    Om man uppriktigt vill tycka till är det bara att kontakta vårt lags ledare. Stahre, enligt egen utsago, gillar engagemang. TrollhätteMild kan emellertid vara lite mer grinig.

    SvaraRadera
  7. Vafan, låt gubbarna få arbetsro. Det blir väl inte bättre av att de ska ägna massa tid åt folk som tycker en massa.

    SvaraRadera
  8. Varför inte Wendt??

    /Franz

    SvaraRadera
  9. Gäääsp! Väck mig i sommar när vi leder serien med 10 poäng så jag piggnar till i tid till guldfesten. Med den dynamiska duon finns inte fiasko på kartan. Sorken och Kapten Träben, sicka goegubbar, va?

    SvaraRadera
  10. En tjomme betalade drygt 17 000 för att käka middag i buren på Gurra II:s torg med Kristian Luuk och Carina Berg.

    Budet just nu på samma event - fast i privat miljö på lyxkrog - ligger på drygt 4 000. Intressant jämförelse av attraktionskraft...

    ...som middagssällskap, om inte annat. Föreslagna samtalsämnen är annars:

    Med Trollhättan-Mild: "Kommer Saab överleva krisen?"
    Med DSM-Stahre: "Har Mutumba tatuerat in 2lax12 i vinter?"

    SvaraRadera
  11. Ytterligare frågor till DSM-Stahre:
    Har du gått ur DSM, och isåfall, fick du pengarna tillbaka? Kan du tänka dig att lägga DSM-pengarna på Änglagården istället? Kommer du att bjuda in blåvita supportrar och våldsverkare till möten?

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.