2011/10/19

Fyra matcher till dubbla guld

U21. Måhända att det är kräftgång i Allsvenskan i år men för ungdomarna går det faktiskt riktigt bra. Idag bärgades ännu en seger i det pågående U21-slutspelet och man har därmed lyckats ta sig till semifinal i både U21 och JSM-sluspelet. Starkt jobbat!

Det var dock ingen klang & jubelföreställning vi bjöds på idag på Ullevi. Redan efter ca 7-8 minuter tvingades Robin Söder lämna planen på grund av något som såg ut som en känning i hans tidigare skadade knä. Det såg inte så farligt ut men när det gäller Robin, och i den här delen av säsongen, så tar man knappast några risker. In med Chris till höger och upp med Lawal på topp vilket gav en elva som såg ut så här:

Sandberg
Andersén-Kalle-Azulay-Logi
Chris-Elmar-Drugge-Kamal
Moberg-Lawal

Första halvlek var ingen höjdare. Andersén gör det bra på fel kant och mittbackarna är väldigt stabila hela matchen igenom. I övrigt är det ingen som utmärker sig varken positivt eller negativt. Det är ganska mycket upp och ner på väldigt många skulle man kunna säga.

I början av andra halvlek blixtrar dock Blåvitt till. Stundtals spelar man riktigt bra boll och rullar fint genom mitten på ett och två tillslag. Kamal växer nu också på vänsterkanten och det är också han som rullar fram en boll till Moberg som han iskallt kan chippa i mål. Efter det här skapas det fler chanser men ingen sitter i mål. Ej heller sitter bollen i mål för dagens motstånd Brommapojkarna och matchen slutar därmed 1-0. Nu väntar semifinal och motståndet där blir antingen Halmstad, Elfsborg eller Djurgården.

9 kommentarer:

  1. Jasså Erling, du censurerade bort ditt idiotinlägg i debatten om Prioritet och alla negativa kommentarer som kom? Stå för det du gör istället för att vara en sån kappvändare! Vad håller BaraBen på med? Tack till Peeman och Frankie som skrivit på allvar om det som alla snackar om ikväll öäven om jag som jag skrev i det nu borttagna inlägget inte håller med om alla detaljer.

    SvaraRadera
  2. Obvius troll is....

    SvaraRadera
  3. Nej, men jag orkade inte utveckla det i den riktning jag känner. Och som jag vet att många håller med mig om också, att det finns två sidor av myntet, och att UG inte hade särskilt mycket "kött på benen" som det heter.

    Så jag funderade och kom på att jag faktiskt sett en fotbollsmatch med IFK Göteborg idag och skrev om den istället.

    SvaraRadera
  4. Erling/ Kan inte du stanna på Alltid Blåvitt-planket hos dina vänner inom sekten då?

    SvaraRadera
  5. Tack Erling för de här uppdateringarna! Guld värt med någon som håller oss uppdaterade om u21 också. Prioritet Finans-skiten kan man läsa spaltmeter om all annanstans

    SvaraRadera
  6. inlägget som togs bort så fort folk sa kritiska saker till erling:
    http://imageshack.us/photo/my-images/411/censurerling.png/

    SvaraRadera
  7. Haha läsarna är på tårna och ser allt Erling!

    SvaraRadera
  8. Håll er till ämnet tack.

    SvaraRadera
  9. Censur & censur... Detta är en blogg och det är inget ovanligt att blogginlägg tas upp och sen tas ner igen. Har hänt väldigt många gånger i den här bloggens historia.

    Jag tycker fortfarande att UG inte hade mycket att komma med och att Ali Fegan är ett troll i mina ögon, som kokat soppa på en väldigt tunn spik. Sen verkade folk vara lite för upprörda igår så ytterst få fattade den vinklingen.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.