2011/10/20

Det är fredag eftermiddag...


...blåvitt är sämst i stan för typ första gången någonsin i modern tid. Ölmes vita knogar binder med yttersta noggrannhet fast det gamla kamikazepannbandet samtidigt som försäljningschefen i rummet bredvid packar ner boxningshandskarna i portföljen. Ett par dagar återstår innan ännu en misslyckad säsong till slut är över.

På väg ut från kontoret ansluter inte Seppo som planerat, då han har direkt rest iväg runt i stan för prata med blåvita människor, utan bara en oerhört sammanbiten Håkan Mild vars ögon brinner såpass att Paul Scholes hade sprungit omvägar. Sportchefen har ignorerat alla mail och samtal under eftermiddagen och istället nickat med ett bowlingklot. 

Iklädd svart skinnjacka sitter Ruben Svensson i en bil på parkeringen utanför och väntar med motorn igång.

Precis när alla tryckt in sig och den gamla Volvon skall sladda iväg så sliter Tobbe upp bakdörren och hoppar in. Han bankar knytnäven i innertaket och svär något om att nästan alla andra i A-truppen var upptagna med ett nyinköpt TV-spel och inte var intresserade att åka minibuss med Hjalmar som chaufför.

Senaste lagkaptenen mumlade något om att han tyvärr var upptagen med att rensa spam och kolla mail, i ett vagt hopp om att kanske i alla fall denna dag få något form av svar från de danska eller norska klubbar som det mailades till för över en månad sen. Tobbe är uppjagad och på högerarmen trär han på sig en kaptensbindel som han precis lagt beslag på i Berras skrubb påväg ut.

”Tio min sena. Hjalmar har plattan i botten. Ragnars tåg var lite sent.  Drar från centralen nu! Tobbe e med er va!?/Haglund”. Håkan andas ut, tittar upp från sin smartphone och ber Ruben köra lite lugnare.

Om en kvart skall de "sitta de ner och prata" med en av klubbens partners om hur föreningen solkats ner ordentligt.

----------------
 
 
Ett annat troligare scenario är att Carl Bildt eller kung Karl Gustav kallas in som konsulter för att rida ut stormen på bevisat skickligt manér.




18 kommentarer:

  1. va fan snackar du om? fattar nada

    SvaraRadera
  2. "Om kvart skall de sitta ner och prata med en av klubbens "partners"."

    Sammanfattar ungefär hur bra detta inlägg var. Är du full eller?



    @02:15
    Jädrar ja, du är så glad åt din "Inviter Från Kriminella"-akronym att du är tvungen att printa den på flera ställen! Begåvad kille.

    SvaraRadera
  3. Den typ av granskning ni utför där ni redigerar med dramatisk musik och lägger dimridåer och misstänkliggör personer utan direkta anklagelser är tragiskt. Att ni inte angriper IFK men 20% av programtiden handlar just om att PF är sponsor åt IFK(inte RIK eller Hammarby) tyder på att en smutskastning av IFK och dess varumärke sker.

    Enormt provocerande sedan att se era reportrar säga båda att en av dom har sympatier för Hammarby och även att sponsringen av IFK var avgörande för granskningen. En granskning som inte handlar om att svärta ner IFK.
    Om nu andra skulle få samma granskning hur många skulle klarar sig utan att ha en dömd släkting eller ja vad sägs om en släkting som inte är ens dömd men kan tänkas handla fel...

    Fan vilken nivå UG håller!

    SvaraRadera
  4. 02:35
    Kul att se PF ledningen kommentera här. Brinner lite nu och nu måste PF charmoffensiven fram

    SvaraRadera
  5. Eftersom vi på PF inte är dömda så är det helt ok att vi dealar lite med Bandidos och Naserligan. Vafan det är bara UG som är elaka mot oss... Är man inte dömd så kan man såklart göra vad som helst.

    Förnedringen av vad som en gång var en vacker klubb fortsätter. Nu har vi inga spelare av klass, inga fans som bryr sig oavsett vad som händer och dessutom rosa tröjor...

    Jag vet att jag kommer bli kallad idiot men jag har varit Blåvitt sedan barnsben och åkt Europa runt för att se mitt lag. Nu har jag ledsnat, inte bara pga detta utom allt som hänt på slutet.

    Ingen bryr sig om ngt längre, inte ens att vi fått en AIK-tränare, så varför ska jag bry mig.

    Vi har fått fans som lika gärna byter ut 90 minuter med Blåvitt mot en hygglig DVD eller fotmassage. Vi har blivit ett hockeylag.

    SvaraRadera
  6. Blåvitt spelar snart i MC-västar med känd logga på ryggen (det ger mest pengar)

    SvaraRadera
  7. 07.29@ Nej, tyvärr inte, Gajs har ensamrätt på skinnvästar inom fotbollen!

    SvaraRadera
  8. Tur att denna granskning av Prioritet Finans kom i slutet av säsongen och inte mitt i allsvenskan.
    Det måste väl finnas sponsorer med rent mjöl i påsen valet för IFK borde inte vara så svårt pengar är inte allt.

    SvaraRadera
  9. Inga spelare av klass? Skojar du nu eller? Hysén, Dyrestam, Haglund, Alvbåge, Selakovic´ håller iaf dem hög allsvensk klass.


    //AJ

    SvaraRadera
  10. Jag misstänker att din tanke med denna notis var att beskriva en dag i en Blåvit värld.

    Jag tror du missade målet! E' du gajsare? Eller är det du Frankie som håller dina journalistbröder om ryggen, när de inte hade något RIKTIGT konkret att komma med.

    Hur f-n kan UG lägga så mycket tid på Blåvitt som de gjorde igår. När de inte ens finns på de anklagades bänk?

    I PF-caset hade det inte räckt med att kolla kundens kunds kund ...

    Det är bara journalister som har den tiden. I detta SVT-fallet (UG) är det också skattefinansierat.

    Det kunde de göra ett program om ..

    SvaraRadera
  11. Jag fattar ingenting av det här blogginlägget...

    SvaraRadera
  12. Sämsta säsongen sedan 2002.

    SvaraRadera
  13. Haha, sjukt kul.
    Gillar fanfiction vinkeln, mera sånt!

    http://sv.wikipedia.org/wiki/Fanfiction

    SvaraRadera
  14. Haha Gillar sån humor!
    Man måste kunna "se filmen" om man ska uppskatta det.

    SvaraRadera
  15. Blir ju inte svårt för alla stahre-kramare att hissa honom nästa säsong.. man blir inte 7:a igen. kanske blir vi 5:a istället

    Tack för ett bra år Håkan. Verkligen..

    SvaraRadera
  16. fan vilken dålig text, skriv om något roligare så man inte somnar, fuck svff!

    SvaraRadera
  17. Avgå Stahre!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.