2011/09/10

The dark side...

Bild: "Rhodos"

57 kommentarer:

  1. "Sella, I am your father".

    SvaraRadera
  2. Jag ser inte varför Stahre ska bli tränare. Betyder vår historia någonting? Vi stormade gamla ullevi efter vinsten mot VF och visste jag då att vi skulle förlora guldet mot AIK på hemmaplan, och att deras tränare sedan skulle vara tränare för mitt kära IFK skulle jag gråtit mer än jag gjorde. Låt oss hålla diskussionen på en normal nivå. Det här är min åsikt, låt hör era andra

    SvaraRadera
  3. hahaha, Frankie detta är det bästa du har gjort på länge :))

    //D-Day

    SvaraRadera
  4. NEJ TACK till stahre

    SvaraRadera
  5. Ja tack till stahre

    SvaraRadera
  6. Hellre Stahre än JO
    Helst hade jag sett Thern eller Lennartsson...

    Bort med Håkan Mild, Sveriges sämsta sportchef

    SvaraRadera
  7. Samtidigt är vi rätt lustiga. Gör inte mild något gnäller vi på det. Vi har i snart 3 år ropat efter ny tränare och nya spelare. När mild äntligen agerar och skaffar spelare och inte förlänger med tränarna då gnäller vi på det. Vad fan vill ni egentligen. På tal om stahre. Eftersom det inte är något som är officiellt så kanske vi kan lugna oss med detta till då. För att tycka något om något som inte finns eller är känns rätt meningslöst. Men vad vet jag som bara älskar blåvitt. Som avslutning måste jag tacka för ett gott skratt frankie det var kreativt

    SvaraRadera
  8. Väldigt roligt inlägg!! :D

    Men frågan återstår... Vad är det som säger att Stahre är en bra tränare!? Mycket snack om AIK, men är han han en riktigt bra tränare så känns det lite som om att de är skit samma, men är han verkligen det!?!?!? MÖCKE TVEKSAMT!

    Stahre, nej tack!

    SvaraRadera
  9. D-Day>> Nu var det väl inte Frankie som gjort bilden. Han har väl snott som vanligt.

    SvaraRadera
  10. Hoppas fortfarande att Stahre bara är ett rykte.

    Stahre kommer aldrig vinna något åt oss. Han är inte såpass bra som tränare. Dessutom har FB koppel på honom och skulle aldrig tillåta SM-guld till Blåvitt.

    Blir Stahre verklighet i Blåvitt kommer jag löpa amok, likt en wookie med dåligt ölsinne, och straffa alla skyldiga till detta övergrepp på vår förening.

    SvaraRadera
  11. Jag vill ha en omröstning här på baraben ang tränarfrågan..

    SvaraRadera
  12. Kommer aldrig acceptera Stare även om han skulle ta 20 sm-guld.

    han har garderoben full av råttskit.

    SvaraRadera
  13. Mild har gjort sitt i klubben!

    Kolla bara på alla karaktärsspelare som finns uppe i klubben. Det är ju nästan pinsamt att se. Mild har haft för stor makt. Han säger nej till sponsorpengar och roddar i saker han inte har någon aning om. För mig så är det tränaren som skall bestämma vilka spelare som skall värvas. Hos oss är det Mild som tar de här besluten.

    Jag kan inte fatta alla som hyllar Mild som en fantastisk sportchef. Han värvar ju bara nästa etablerade spelare och har ingen fantasi..säger bara "Trollhättan" och "Island". Vi har ju noll scouting. Att sedan se att Pärlan och Bärken gör "succe" när de blir utlånade säger det mesta...

    Att han sedan överväger att ta in en råtta i föreningen säger det mesta...

    Jag kollade på fotbollens sista proläterer och det är ju helt sjukt. Då spelade vi Champangefotboll och var ledande klubben i landet...JUST NU är vi nummer tre i Göteborg där både Gajs och Röva bjuder på betydligt bätrre fotboll...

    Istället för att anställa en massa kontorstjänster så borde blåvitt anställa en riktig scout. En chef som hittar unga talangfulla spelare som vill spela i blåvitt innan de går vidare.

    Avgå Mild!

    //1904 Olivedal

    SvaraRadera
  14. Nej inte Stahre.

    Ärligt talat, jag skulle inte stå ut med att ha honom i klubben.
    Denna blekfeta aikare i min stolta klubb, som till köpet fått kicken från en mittenklubb i grekiska ligan. Känns det som en spännande värvning verkligen? Även de som verkar strunta i att han är aikare och hånade oss genom att sno guldet 2009 borde fråga sig själva vad han egentligen har för meriter som skulle tillföra nåt i blåvitt (att han är kaxig är inget argument).

    SvaraRadera
  15. Nej inte Stahre.

    Ärligt talat, jag skulle inte stå ut med att ha honom i klubben.
    Denna blekfeta aikare i min stolta klubb, som till köpet fått kicken från en mittenklubb i grekiska ligan. Känns det som en spännande värvning verkligen? Även de som verkar strunta i att han är aikare och hånade oss genom att sno guldet 2009 borde fråga sig själva vad han egentligen har för meriter som skulle tillföra nåt i blåvitt (att han är kaxig är inget argument).

    SvaraRadera
  16. det är väl klart att han inte blir ny tränare i Blåvitt, hur fan skulle det se ut? Nä det blir någon annan . Hans Backe ?

    SvaraRadera
  17. Ingen Stahre i föreningen tack. Han får flyga runt i en annan förening

    Det finns nog bara ett namn värre än honom och det vore om Victor Muller tog över. SAABlar va dåligt vi hade spelat då.

    Krossa Malmö imon! Ranegie får rött kort i ren frustration.

    SvaraRadera
  18. ¨Anonym sa...

    D-Day>> Nu var det väl inte Frankie som gjort bilden. Han har väl snott som vanligt.

    10/9/11 09:19¨

    Kanske därför det står ¨Bild: "Rhodos"¨ under den för att han inte gjort den?

    SvaraRadera
  19. INTE STAHRE! Det finns massor med tränare... men välj inte stare snälla..

    SvaraRadera
  20. Ja tack till en tränare som vinner med Blåvitt.

    Skiter i vad han heter.

    SvaraRadera
  21. Rättelse! Olivedal 1904. vi spelade inte champagne fotboll när vi var den ledande klubben i landet! det gjorde vi innan svennis tog över och började spela press med undertöd.

    när vi lattjade champagne fotboll höll vi till i div 1.

    men mannen som bör hyllas för Blåvitts storhetstid är Anders Bernmar.

    lite off topic, men väldigt väsentligt när det gäller vilken väg vi ska gå och vilken tränare vi skall ha.

    SvaraRadera
  22. Jag välkomnar honom med öppna armar. Och grym bild. Den hamnar nog på jobbet bland andra blåvita bilder (Hjalmar och konan etc)

    SvaraRadera
  23. Stahre är inte välkommen till Göteborg.

    SvaraRadera
  24. Ni NEJ-sägare kan ju presentera ett bättre alternativ än Stahre då! Skulle ytterst gärna se nytt blod, en tränare som sticker ut ur den myspysiga rollen, på Kamratgården, kommer med nytt tänk. Lite mer karaktär. Stahre eller Baxter hade varit häftigt. Bara ingen Torbjörn Nilsson tack.

    SvaraRadera
  25. Hahaha jävligt rolig bild i vilket fall som helst. Jag kommer acceptera vad Blåvitt än har tänkt, de visar lite vilja att satsa, ge Håkan Mild en chans att reparera de två senaste säsongerna någorlunda.

    SvaraRadera
  26. Som jag förstår det har stahre mycket tydligt uttalat att han aldrig kan tänka sig att bli tränare för bajen, dif eller blåvitt. Jag vill ha ett livslångt förhållande med aik.
    Detta är citat från våran nya tränare. Mitt blåvita hjärta blöder.

    SvaraRadera
  27. Kommer aldrig acceptera Stare även om han skulle ta 20 sm-guld.
    han har garderoben full av råttskit.
    10/9/11 09:34

    Kul att även icke blåvittintresserade läser baraben. Om du nu mot förmodan skulle hålla på blåvitt måste du vara tappad vid födseln. Om en person kan komma till klubben och faktiskt bli större än klubben rekommenderar jag dig i vart fall att hålla dig borta från GU. Du verkar mer intresserad av att hata AIK och deras fd personal.

    SvaraRadera
  28. @10/9/11 16:19

    Så går det när man har svårt med läsförståelsen och inte har följt debatten.

    Städar han ur garderoben är han välkommen som assisterande.

    SvaraRadera
  29. 16:19

    Men vad är det du inte förstår? Det handlar ju för fan inte om att Stahre är "fd personal". Tror du det på allvar är du ju minst sagt trögtänkt.

    Jag måste fråga, skulle du byta lejonet till en råtta på klubbmärket om du hade uppfattningen att det gav bättre chans att vinna matcher?

    SvaraRadera
  30. 16.36: Sålänge främsta argumenten mot honom är att han är med i DSM, är fostrad i AIKs organisation och tog Sm-Guld mot oss samtidigt som han hånlog mot vår klack så tycker jag det är en ganska löjlig argumentation. Guldmatchen 09 är en parantes i vår anrika klubb och jämfört med Bojan, Mutumba och Kenny Pavey så är Stahre ingenting.

    Den som tackar nej till 20 SM-Guld med Stahre brinner uppenbarligen inte tillräckligt mkt för blåvitt. Den blåvita identiteten är intakt trots Stahre. Stahre är aldrig någonsin större än 107 år av framgång.

    Kan väl tillägga att Stahre hamnar riktigt långt ner på min lista av kandidater, men om han skulle komma tänker jag iallafall ge homom chansen. Ni som helt verkar tappa fotfästet så fort hans namn nämns antar jag inte komma dyka upp på GU nästa säsong isåfall.

    SvaraRadera
  31. 16:36, 107 år av framgång?? Då hade vi väl bara låtit JO fortsätta segertåget?

    Nä, Stahre kommer bara splittra oss och cementera vår position som ett mittenlag. Han har ingen trollstav eller mirakelmedicin. Han verkar vara bra på att pumpa in självförtroende i spelare med av typen Flavio, Mutumba och Drulle, dvs puckon. Vi har säkert en och annan spelare som lyfter sig under hans ledning såsom vi har haft spelare som presterat under JO.

    Torbjörn hade varit ett bra val. Han verkar lägga tyngdpunkten på trivsel och harmoni, men släpper lite på detaljstyrningen. Med det spelarmaterialet vi har inför 2012 så ska spelarna kunna lösa det mesta på planen utan att ha exakta instruktioner från bänken för varje moment.

    Stahre verkar passa bäst i luffargäng som behöver självförtroende och detaljstyrning. Vi passar bäst utan Stahre.

    SvaraRadera
  32. Jag, seanste anonym, menade 16:56 i min inledande fråga såklart.

    SvaraRadera
  33. Det här har inte med tränarfrågan att göra (så alla som tänkt att tjöta om de kan ju spara sin tid till annat) men varför har inte BaraBen tagit upp det som händer runt Adam och avstängningen. 3 matcher för våran kapten för att han sägs ha sagt saker som han själv säger inte ha sagt borde väl få lite uppmärksamhet på denna sida? De är ju rätt viktiga matcher han kommer att missa trots allt......

    SvaraRadera
  34. Anonym sa...

    16.36: Sålänge främsta argumenten mot honom är att han är med i DSM, är fostrad i AIKs organisation och tog Sm-Guld mot oss samtidigt som han hånlog mot vår klack så tycker jag det är en ganska löjlig argumentation. Guldmatchen 09 är en parantes i vår anrika klubb och jämfört med Bojan, Mutumba och Kenny Pavey så är Stahre ingenting.

    Den som tackar nej till 20 SM-Guld med Stahre brinner uppenbarligen inte tillräckligt mkt för blåvitt. Den blåvita identiteten är intakt trots Stahre. Stahre är aldrig någonsin större än 107 år av framgång.

    Kan väl tillägga att Stahre hamnar riktigt långt ner på min lista av kandidater, men om han skulle komma tänker jag iallafall ge homom chansen. Ni som helt verkar tappa fotfästet så fort hans namn nämns antar jag inte komma dyka upp på GU nästa säsong isåfall.

    10/9/11 16:56

    Precis så tänker jag med

    //D-Day

    SvaraRadera
  35. Blir bekymrad när vissa tycks acceptera stahre bara för att han verkar vara det enda alternativ som finns just nu. Ska vi ta skeden i vacker hand och nöja oss med det som erbjuds? Vi är för helvete landets mest framgångsrika klubb. Det luktar förlorarmentalitet om hela grejen.

    SvaraRadera
  36. 10/9/11 08:26

    Vi är inte ett dugg lustiga. Att ens nämna Stahre i tränarfrågan är sinnessjukt. Håkan Mild gör en stor tabbe som inte dementerar det här otäcka ryktet.

    SvaraRadera
  37. Håkan Mild har fattat JÄVLIGT många bisarra beslut som sportchef, trist att det skulle fläcka ner hans anseende som det gjort.

    SvaraRadera
  38. Johan: Helt rätt. Håkan har verkligen blandat och givit. Han har gjort grymma värvningar som Ragge och jävla botten-napp som Pärlan.

    SvaraRadera
  39. Bitte, KEINE staHRe i Blåvitt. Sunklokala aftonhoran-ajkmeriter duger inte ens till vårt P-12. sååålna ska vara rakryggat stolta över att ens nämnas i samma sammanhang som Blåvitt.

    SvaraRadera
  40. Stahre kommer göra IFK till vinnare med självförtroende.

    Jag skiter i om han är alien eller aikare eller whatev.

    Vi ska vinna, det är fokus.

    SvaraRadera
  41. 17:37-judas - Blåvitt stavas med STORT B. Lär dig om du ska komma tillbaka til GU eller hit. För övrigt är du slyngel som kanske är i säng nu, lördag 22:30, helt jävla fel ute. Kan du din historia? Annars, be någon mer erfaren lära dig. Är du mogen, sök hjälp. Finns säkert någon tränare i väsby som varit bra på den nivån. Vi spekulerar nu kring IFK Göteborg och inte farmar-div 1 Finland eller malmoe med 200000 invånare som nästan vunnit något internationellt. Kamma dig.

    SvaraRadera
  42. nej tack till stahre

    SvaraRadera
  43. Över till något trevligare. I dokumentären "Made in Serbia" bär en av personerna filmen följer en "Steff Kungen" t-shirt och en Blåvitt-jacka. Stort

    SvaraRadera
  44. Starta en omröstning på baraben.com nu!

    "Vill ni se Stahre som tränare för blåvitt kommande säsong?"

    SvaraRadera
  45. stahre mycket tydligt uttalat att han aldrig kan tänka sig att bli tränare för bajen, dif eller blåvitt. Jag vill ha ett livslångt förhållande med aik.

    SvaraRadera
  46. Alltid lika trevligt med sportbloggar.Jag letar precis efter intresserade sportnördar till forumet på talkischeap.se.Ditt vetande och tyckande skulle vara guld värt.

    Hur som haver så kommer jag iaf följa din blogg sköt om dig.

    www.talkischeap.se

    SvaraRadera
  47. Ni som "vill ge Stahre en chans"...

    varför inte ta hit Gary Sundgren istället? han behöver också en chans i Blåvitt.

    SvaraRadera
  48. hmmm bättre alternativ finns la

    SvaraRadera
  49. Stahre är signad och klar sedan i maj! Framåt Blåvitt

    SvaraRadera
  50. 1904 Olivedal:

    Kan med 100% säkerhet berätta att det inte är Mild som tar beslut om värvningarna eftersom jag har varit i möte med honom om spelarövergångar. Däremot så är han den som håller kontakt med scouter osv. Sedan skickar han alla intressanta spelare vidare så att tränarna får titta och skapa sig en uppfattning. Med det sagt så kan vi ju vara ganska överens om att Blåvitt redan har gjort klart med en tränare och att Salomonsson och Sobralense är dennes värvningar.

    SvaraRadera
  51. Hoppas bara innerligt att Olsson/Rehn ej har tappat sugen nu när dom "redan" har fått sparken. Det är viktiga matcher kvar denna säsong och jag tycker det är lite klantigt att gå ut redan nu. Tänk om dom skiter i vilket på onsdag mot Kalmar!!! Vi måste ju gå vidare. Europa hänger på det...

    SvaraRadera
  52. @12:31 - jag tror och hoppas snarare på att det blir en motsatt effekt. JO och Rehn känner att de kan slappna av sista tiden nu när allt är klart vilket lättar deras press och spelarnas press. Kanske kan det komma något positivt ur det hela. Vinner vi mot MFF idag så har vi fjärdeplatsen när vi vinner mot GAIS i derbyt. Samtidigt behövs en portion tur i cupen också...

    SvaraRadera
  53. Anonym 12:31:

    Jag förstår din tanke, absolut. Men vi kan beskylla JO och Rehn för mycket, men att sakna klubbkänsla för Blåvitt är det sista dom gör. Jag tycker att vi alla ska ge dom stöd och hyllningar under den tid dom har kvar. Dom har trots allt under fem säsonger tagit oss till ett SM-guld, ett cup-guld och en seger i supercupen. Dessutom ytterligare två cup-finaler. Tabellraden i Allsvenskan som dom har (1:a, 3:a, 2:a och 7:a) inger respekt!

    SvaraRadera
  54. in med LENARTSSON punkt slut

    SvaraRadera
  55. fan vad erik dahlin vad bra idag!!

    SvaraRadera
  56. "Tobbe, jag är din tränare."

    SvaraRadera
  57. Stahre kan dra åt helvete. Igår, idag, för alltid. Kört för min del. Lägger ner om det händer.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.