2011/08/06

Ni förstör för så många

ÖPPET BREV. Till ett fåtal spelare i BaraBens rikets änglar-lag och andra lag på Heden. Vi betackar oss för er närvaro kring våra underbara fotbollsfester!
Ni förstör för så många.

En fotbollsfest på Heden, med de kanske två mest populära och klassiska föreningarna i svensk fotboll, BaraBen och Blåvitt, solkas ner av ett antal personer som skapar svarta rubriker som enbart är av ondo för BaraBen. Att Heden timmarna innan avspark förvandlas till ett skitfotbollsnäste – i media beskrivet som en korpfotboll – skadar givetvis vår blogg enormt mycket.

För BaraBen är det glasklart:
Ingen av de fåtal som på något vis medverkade till förlusten i kvartsfinalen av Rikets Änglar, de bloggare som valde att spela i konkurrerande lag i turneringen eller som valde andra aktiviteter som jobb eller bakishäng hemma, ingen av de fåtal som väljer att skada vårt varumärke genom skitfotbollsinsatser i avgörande lägen av turneringen lever upp till de värderingar som vår blogg har.

Lördag 6 augusti ska vi tyvärr komma ihåg som dagen då en liten skara valde att skada en blogg som byggts under 6 år, som medvetet såg till att positiva ingredienser som Kanal Glenn, Alternativa Shopen och en galet hög bloggnivå delvis hamnade i skymundan.

Vi betackar oss för den sortens uppträdande och uppmärksamhet och kommer aldrig någonsin att betrakta den lilla numerär, som genom sitt agerande skadar bloggen, för riktiga anhängare till oss.

BaraBen.com behöver er inte.

STYRELSEN BARABEN IDEELL FÖRENING
BLOGGARNA PÅ BARABEN.COM
A-TRUPPEN BARABEN.COM

88 kommentarer:

  1. "skruvad humor", haha korpfotbollspun?

    SvaraRadera
  2. Haha, så bra!! :D

    SvaraRadera
  3. hahahha mycket bra, humor

    SvaraRadera
  4. Det osar av en fd bloggchef över detta...

    SvaraRadera
  5. Ni skriver inget om er oförmåga att träffa mål med era straffar i kvartsfinalen ;-)

    SvaraRadera
  6. Som jag ser det var det framförallt en kanske två som förstörde från oss övriga, vi hade allt i egna händer med minuten kvar men då bestämmer sig en person, Ja En person att förstöra för oss andra..Alla vet vem han é!
    Den andra personen förstörde mest hela tiden men jag håller med det är ett skammens år för alla blåvita alla BaraBen'are för Håkan Mild för JO för Rehn för staden Göteborg!!

    SvaraRadera
  7. Kan nämnas att det var en viss backgigant som fick bli syndabock för BaraBen detta år. Han tar på sig det hela men nöjer sig detta år med att ta skit från BaraBen-gamlingarna enbart.

    // Mr. X

    SvaraRadera
  8. HAHAAHAHAHAHA

    SvaraRadera
  9. AVGÅ ALLA. SMEKMÅNADEN ÄR ÖVER. VI LÄSARE ÄR BLOGGEN!!!

    SvaraRadera
  10. HAHA så förbannat jävla bra. Snart kommer alla PK som inte tycker man ska driva med viktiga budskap...

    SvaraRadera
  11. Tycker faktiskt inte man ska driva med ett så viktigt budskap..

    SvaraRadera
  12. Rätt lag vann!
    Älska Blåvitt- det räcker...

    SvaraRadera
  13. Hahaha frågan är väl bara vad en vars lag inte ens kom till a-slutspelet hade kunnat tillföra till BaraBens lag :p

    SvaraRadera
  14. Dags för kvartsamtal mellan läsare och bloggen snarast annars jäääääävlar!

    SvaraRadera
  15. Våga vägra tjonga!

    SvaraRadera
  16. Fattar inte riktigt skämtet.. Ska man tolka det att ni tycker blåvitt gör fel? Det är ju klockrent gjort av klubben. Låt dom slåss på åkrar utanför staden. När det är match skall det vara fest och bra arrangemang.

    SvaraRadera
  17. mkt konstigt inlägg må ja säga...

    SvaraRadera
  18. Stor jävla humor. Torrbollarna som inte förstår det här kan ju knappast ha läst hela texten eller "Sökorden"!

    SvaraRadera
  19. Håhåjaja, så bajsnödigt.

    SvaraRadera
  20. Fattar ingenting av det inlägget? snälla förklara lite kortfattat!?

    SvaraRadera
  21. Bengan//
    Håller med dig, det står inget om dom som missade straffarna..
    //Ludovic (som satte sin straff) :)

    SvaraRadera
  22. Haha, jag kan ta och erkänna min straffmiss. Problemet var att vi inte skulle behövt lägga straffar om bara någon i backlinjen hade valt att rensa i slutminuten istället för att leka Ronaldinho, då hade jag istället vart hjälte med mitt 1-0-mål :)

    SvaraRadera
  23. har bild på ett AIK gäng som gick på pridetåget i sthlm vem skickar jag de till som man kan lägga upp o göra ngt roligt av de?
    AIK e allt jävligt gay!

    SvaraRadera
  24. Ni skulle låtit Ronaldinho rättfärdiga sig själv en aning genom att sätta straffen!

    SvaraRadera
  25. Ärke Ängeln2011-08-06 20:43

    Solkigt, BaraBen...!!!! Där föll ni ganska djupt i mitt tycke. Göra hån av den fotbollsförening vi andra älskar och vill att det skall gå bra för! Trodde ni var på samma linje..men ack vad jag bedrog mig.Ni kan skriva skit i eran blogg hur mycket ni vill nu.. BOJKOTTA!!

    SvaraRadera
  26. Ganska lamt försök till att vara roliga...

    SvaraRadera
  27. sebb har du meddelat byäldsten? Personer som deltar i prideparaden 2011 vilket scoop!

    SvaraRadera
  28. Det känns trist och onödigt sånt här.

    SvaraRadera
  29. Baraben sets the rules !?!...hahaha/ALLTID baraben

    SvaraRadera
  30. ....f.ö. anser jag att man kan banka på varandra på en parkeringsplats, så länge inga bilar kommer till skada, bucklor, trasiga backspeglar etc...CASUALS are expected!

    SvaraRadera
  31. Det hade lämnat en lite bättre eftersmak om ni hade gått ut med något i stil med "bra av spelare och ledare att ta avstånd från idioterna" innan ni postade det här.
    Kunde vart riktigt roligt.

    SvaraRadera
  32. Tycker liksom flera andra att man inte ska skämta om detta. Synd att även BaraBen ska "stödja" huliganismen. Förstår att ni vill få det till ironi, men det funkar inte riktigt denna gången... Men det är väl bögarnas fel...

    SvaraRadera
  33. Det var riktigt kul! Ni som alltid gnäller och är så perfekta, slappna av lite.

    SvaraRadera
  34. Kunde ha varit jävligt roligt om det inte varit för den urusla timingen....
    som en del tidigare sagt varför ställer sig inte Bara Ben bakom det öppna brev som föreningen publicerade ?
    Varför tar ni inte tydligt avstånd från den här jävla skiten som förstör för Blåvitt.
    Alla låter det bara passera som inget har hänt, åter igen får några få idioter förstöra för oss alla för att boosta sina små egon genom våld.

    SvaraRadera
  35. IFK Göteborg behöver er inte... AVGÅ idioter

    SvaraRadera
  36. Fan va oseriöst! Att ni driver med det viktigaste utspelet som gjorts från Blåvitts sida mot huliganism visar att bara ben sympatiserar med de idioter som slogs på stan onsdag och torsdag. Hankins, va fan håller ni på med?

    SvaraRadera
  37. Fattar inte att inte ni på Baraben ställer er klart och tydligt på klubbens sida. Fattar om det här inlägget var menat som ett (dåligt) skämt, men det borde i så fall föregåtts av ett tydligt ställningstagande mot våldet. Jag hittade hit för inte så längesedan, och har reagerat på sidans något ambivalenta hållning till våldet. Tycker det flörtas en hel del med tråkigheter på matcherna emellanåt. Kommentarerna på sidan kan ni väl iofs inte göra något åt, men där är det ofta folk som uppmuntrar saker folk gör på matcher som man aldrig skulle få för sig att göra i vanliga fall. Ni blandar oftast briljanta inlägg (främst janlind och erling, men även andra), med idiotiska inlägg. Som det här.

    SvaraRadera
  38. Pinsamt av BaraBen! Hankins, VAD FAN HÅLLER NI PÅ MED?!?!!?

    SvaraRadera
  39. Håller med, riktigt jävla sunkigt att driva med ett viktigt ställningstagande från blåvitts sida. Ni trivialiserar idioternas beteende innan/efter AIK-matchen.

    SvaraRadera
  40. Till er som förstör ! SKAFFA ER ETT LIV !

    SvaraRadera
  41. Finns det verkligen folk som fortfarande inte både kan ta det allvarliga i blåvitts öppna brev och det humoristiska inslaget i detta blogginlägg?

    SvaraRadera
  42. Man ska kunna skämta om allt.

    SvaraRadera
  43. Spelar ingen roll vad BB skriver. Folk gnäller ändå.

    Keep up the good work! Och vik inte ner er för någon.

    SvaraRadera
  44. Blir väl ganska uppenbart att en anonym skitnödig jävel spammat mot slutet av kommentarstråden "oooh herre Gud hur kan ni skämta om något allvarligt" nu kissar jag på mig. Slappna av släpp kylskåpet och skaffa lite självdistans. Det här var det roligaste jag läst på internet på flera år. Krädd att BaraBen aldrig blir till ett Alltid Blåvitt fyllt av muppar som inte kan tänka själva.

    SvaraRadera
  45. Klart man ska slåss. Det har baraben alltid ansett.

    SvaraRadera
  46. Fruktansvärt respektlöst måste jag säga!

    SvaraRadera
  47. JÄVLAR va skitnödiga våra supportrar har blivit!
    Det roliga är ju att man liknar BaraBen-lagets dåliga insats som lika pinsam som huliganernas beteende. HUR I HELVETE KAN MAN KALLA DET RESPEKTLÖST OCH INTE SE HUMORN!?

    SvaraRadera
  48. Haha.,anonym som spammade de sista kritiska inläggen.
    Du är rätt patetisk faktiskt.

    Ingen som ville leka med dig som liten?

    SvaraRadera
  49. Kul - möjligen om det skrivits om en månad..

    Nu är det så enormt respektlöst mot klubben IFK GÖTEBORG och allt vad den står för.

    Blåvitt gör ett mycket allvarligt ställningstagande mot supportrar som svärtar ner föreningen och utryckligen ber dom att inte förknippas med blåvitt. Klubben vill inte ha dom.

    Efter detta inlägg från BaraBen så är det lätt att göra tolkningen att BaraBen-redaktionen inklusive Erling, Franky, Feldgrau och Olof tillhör den skara som Blåvitt inte vill ha att göra med.

    Hur kan man försöka att ta udden av ett sådant viktigt budskap? Det säger så otroligt mycket om hur BaraBen ser på våldet som är kopplat till blåvitt: BaraBen stödjer det på ett mycket aktivt men fegt tyst sätt.

    Att man inte står upp för fotbollen och klubben IFK Göteborg bättre än så här är sorgligt.

    SvaraRadera
  50. Så pass lite humor att det inte är värt att riskera se ut som man hånar klubbens officiella meddelande. /bakis som en get så kan inte uttrycka mig ordentligt bää

    SvaraRadera
  51. Ironi är Stockholmshumor. Svagt av Baraben att inte ta avstånd från hjärnkirurgerna som slåss mitt i stan.

    SvaraRadera
  52. Vad är budskapet?

    Det är svårt att göra en annan tolkning än den att personen som skrev detta blogg-inlägg tycker blåvitts agerande är löjligt och överdrivet. Kanske något som man gör utan att mena det för att det ska låta bra utåt? Eller?

    Jag hoppas inte budskapet är att blåvitts ställningstagande är något man kan skratta åt, men det är ju så man tolkar det att BB tycker här.

    I alla fall tillsammans med att man vägrar ta ställning för samma budskap.

    SvaraRadera
  53. om det skulle varit signerat "Erling" så skulle alla här inne skrattat och hyllat....

    SvaraRadera
  54. Barben menar:

    Det finns inga större människor på jorden än våran interna kompiskrets och alla som tycker annat är patetiska idioter som inte begriper vår storhet.

    Denna blogg är enbart till för att vi sjävutvalda skall kunna framhäva oss och ostört kunna dunka varandra i ryggen.

    Vi bryr oss inte om varken klubb, sporten eller andra människor och har nu bestämt att alla inlägg bara får handla om den interna klickens fantastiska egenskaper. PK-inlägg och fotbollskommentarer är från och med nu bannlysta och vi betackar oss allt samröre med patetiska moralister som vill ta upp klubbkänsla, solidaritet och annat dravel.

    Vi kräver av Håkan Mild att vi före varje hemmamatch får tåga in före lagen och mottaga publikens hyllningar så att ni andra stackare får känna gemenskap genom att hylla oss. Äntligen slut på fotbollstjötet, det finns viktigare saker att skriva om, nämligen oss

    Leve vi, baraben, baraben, baraben!

    SvaraRadera
  55. buu va ni är dåliiiga. snälla ta avstånd från den här skiten. så länge ni inte gör det är ni en del av problemet.

    SvaraRadera
  56. haha bra skrivet, fortsätt så.

    SvaraRadera
  57. Men det här var väl jävla onödigt?

    SvaraRadera
  58. Håller med 23:26, 00:00, 01:04, 01:10, 01:59, 10:09, 10:12, 10:42 m.fl.

    Visst är det glasklart att det är humor, ironi och internskämt för dem som var där och det är väl klart att man kan skämta om det här också men det hade varit på sin plats att Baraben först varit tydliga med att man tar avstånd från idioterna som förstör. Det ger en dålig eftersmak och det är synd för hade ni tydligt tagit avstånd först så hade det här kunnat vara ganska roligt.

    Det handlar inte om att vi inte ser att det är humor, klart vi ser det, men det är dåligt gjort mot föreningen IFK Göteborg att inte stå upp bättre mot den lilla klick idioter som förstör för vårat IFK Göteborg.

    SvaraRadera
  59. Sorgligt att se att alla som är förespråkare av denna fantastiska humor tycker att vi andra antingen skiter ner oss, är tråkiga människor som inte förstår ironi, apor, att vi inte kan slappna av osv.

    Det handlar inte om det... DET HANDLAR OM ATT GE RESPEKT TILL IFK GÖTEBORG!!! Man ska inte skämta bort ett sådant ställningstagande från klubbens sida. Om ni på BaraBen vill skämta med ert kompisgäng så får ni gärna göra det, men gör det på annat håll! BaraBen är den största sportbloggen i Sverige, det innebär också att man har ett ansvar gentemot vilka budskap man sänder genom bloggen! Tänk på det!

    Btw, jag var en av de klagande anonyma som folk trodde var en och samma person innan. Ni hade fel, vi är flera!

    SvaraRadera
  60. Så jäkla dåligt och så grymt besviken man blir!

    Vad man förväntade sig var att BaraBen stod upp för IFK och visade sitt fulla stöd. Det var i alla fall det jag förväntade mig att få läsa när jag gick in på BB.

    Snacka om chock när BB istället ger sig på klubben och förlöjligar något som är det bästa en klubb gjort på många år.

    Kanske är det ett rå garv för vissa man jag är säker på att de allra flesta likt mig har väldigt svårt att se någon komik överhuvudtaget. Å även om det finns komik gömt där någonstans så måste BB begripa bättre och inse att det är grymt olämpligt vara komisk om detta ämne och på detta vis just nu.

    Att överhuvudtaget riskera att misskreditera IFK när de som första klubb i Sverige tagit ett så tydligt avstånd från de som förstör visar på oerhört dåligt omdöme.

    Om jag vore IFK skulle jag avbryta allt samarbete med BB fram tills den dag BB framför en ursäkt och samtidigt uttalar sitt fulla stöd till klubbens agerande.

    Snälla BaraBen! Gör om och gör rätt!

    SvaraRadera
  61. Huruvida man kan skämta om allt är ju komikernas ständiga fråga.. de som är bäst på det kan ligga precis i gränstrakterna och ha känsla för när i tid man kan börja skämta osv.

    Jag tycker att det är en alldeles för utbred syn bland yngre supportrar "att bråk är rätt coolt trots allt" för att man inte ska tro att detta blogginlägg är ett sätt att förlöjliga IFK Göteborgs uttalande.

    Nej, det känns rätt uselt och jag kan tycka att BB borde gå ut med sin ståndpunkt här..

    Det är faktiskt tragik över hur många tysta snubbar som eggas av att se och höra om fighterna, stå lite i bakgrunden och peka finger åt aik:are som kommer hit, ropa lite "hata, hata, AIK" i skydd av andra som skriker likadant.

    Nej, tänk om Blåvitt kunde bli världsberömt för anti-våld och att man gör filmer om hur man dissar fight-inviter för att istället bjuda på kärleksyttringar till sporten som betyder så mycket för så många.

    SvaraRadera
  62. Svarte Filip2011-08-07 14:02

    Visst kan man se inlägget som ett (på sin höjd halvroligt) försök att skoja till det enligt devisen "allt går att skämta om", och det vore väl en sak om man från Barabens sida även i någon annan form hade kommenterat det våld och de oroligheter som förekom före och efter matchen mot AIK och det öppna brev som Blåvitt publicerade med anledning av detta. Att man inte gör så utan bara förhåller sig till detta genom att skoja till det tyder på att Baraben-juntan har en förlåtande eller överslätande attityd till de våldselement som Blåvitt i alltför stor utsträckning förknippas med.

    Eller så kanske det är lite obekvämt att ta uttryckligt avstånd från t ex det Huligangäng som råkar husera med sin flagga på samma sektion där Baraben har sin flagga på matcherna. Det kan ju bli lite obekväma blickar, menar jag...

    SvaraRadera
  63. Till alla moralkärringar som inte kan ta åt sig budskapet från IFK Göteborg och skilja på barabens ironiska inlägg. Stanna kvar i Kungsbacka under matchdagar! Rödvinsossar!

    SvaraRadera
  64. Svarte Filip2011-08-07 14:15

    Ja, det var ju väldigt oväntat att det skulle komma något jävla stolpskott och börja yla om "moralkärringar". Då är det bättre att bara hålla käften.

    SvaraRadera
  65. lågvattenmärke på BB

    SvaraRadera
  66. Vad är det som säger att detta humoristiska inlägg "driver med" IFK´s ställningstagande. Man använder ju sig bara av samma upplägg

    SvaraRadera
  67. Jösses vilket liv men lite intressant ordkrig mellan "smaklösa" skämtare och "moralister". Ursprungsartikeln är faktiskt rätt rolig med tanke på att man avser egna korpinsatser i en supporterfotbollscup Det går t.o.m. att tolka som viss självironi. Tyvärr uppfattas det som ett hån mot klubbens visserligen "svulstiga" men motiverade avståndstagande av fylle-/bonkedräggen och det sättet att skämta har sina risker. Tror inte att "moralisterna" skall dra för stora växlar på något stöd för bråkstakar från baraben utan se det som ett lite smaklöst sätt att skämta. Lite väl mycket internskämtande för att passa här och kanske en tankeställare för vissa barabenare.

    SvaraRadera
  68. Härligt att när baraben för en gångs skull har en stor portion självironi och driver med "vikten av sig själv" så rasar samma personer som alltid hyllar dem när de har sina "pk-inlägg". Alltid är det någon som ska gnälla och gny i otid och kräver att baraben (som är en jävla blogg, inte IFK Göteborg) ska ta avstånd från det ena och andra.

    Det här stället är till för rapportering, underhållning och humor, inte för några jävla SvFF-texter. Det får ni redan på officiella och ja, SvFF!

    KLOCKREHN BLOGGPOST!

    SvaraRadera
  69. Baraben - ni förstör för så många. Ofta skriver bloggen om blåvitt. På senare tid har det hänt vid flera tillfällen. Det får många att tro att ni har nått med blåvitt att göra. Lägg ner så gör ni alla blåvita en tjänst.

    SvaraRadera
  70. 14:39

    Det är väl just det (upplägget) som gör att de driver med föreningens uttalande. Det borde du väl ändå förstått, om inte tidigare än när du själv skrev de raderna..

    SvaraRadera
  71. Som sagt, Baraben har aldrig tagit avstånd från sina hjältar och förebilder i den våldsfalang - bestående av vuxna män som från och till samlas och slåss med andra vuxna män - även kallade wisemen(!) de flesta av oss växte ur detta beetendet efter dagis, några eftersläntare efter lågstadiet men är man i övre tjugoårsåldern och känner sig träffad borde man verkligen tänka över sitt liv. Jag skiter fullständigt i att ni tycker det är häftigt att slåss men se för i helvete till att gör det någonstans där det inte skadar föreningen vars namn ni säger er slåss i. Vilket också är ironiskt då jag mycket väl känner till flera stycken i dessa kretsar som under sin ungdom aldrig någonsin brytt sig om fotboll och än mindre IFK Göteborg... Men nu "är" ni helt plötsligt klubben? Jojo

    IFK Göteborg fördömde händelserna, Alltid Blåvitt (jag vet, jag ger mig på ett lol som ungdomarna skulle uttryckt det) gjorde detsamma, Änglarna... Men Sveriges största fotbollsblogg intet knyst? men det är klart det är känt sen gammalt att vissa av skribenterna här är dom största kategori-c-runkarna staden har skådat som utan tvekan skulle säga upp sig från sitt arbete för att få taggas i ett foto drickandes öl med häftiga kläder tillsammans med ovan nämnda grottmänniskor

    SvaraRadera
  72. va e det för fel på er jävla gnällrövar här?Baraben har tagit avstånd från wisemen och fotbollsvåld hur många gånger som helst, tillochmed hängt ut aikare som stormade insläppen 09, så vad fan snackar ni för REN skit att dom stöder huliganer?e ni helt sjuka eller?fan skrämmande hur vissa tänker!skärpning

    SvaraRadera
  73. SKÄRPNING BARABEN...Blåvitt gör något fantastiskt bra och ni driver med det. Jag vet att ni älskar IFK men det visar ni absolut inte här. PAJAS

    SvaraRadera
  74. Tycker att det är märkligt att ingen skribent på baraben inte ens har kommenterat föreningens öppna brev.
    Det vore intressant att veta vad ni tycker om det, själv tycker jag att det var ett otroligt bra ställningstagande.

    SvaraRadera
  75. Det blev lite fel här tyvärr. Och felet är att man inte inser att så många inte förstår ironin. Isället tolkar de flesta ett sådant här utspel som ett förlöjligande av blåvitts agerande.

    Såväl alla de, oftast socialt handikapade skrikande unga män utan utbildning, som ännu inte förstått att svensk fotboll hamnat i ett läge där barnfamiljer aktivt väljer att inte gå på fotboll. De är en stor del av blåvitts besökare i dagsläget och tycker på fullaste allvar att det är rätt coolt med lite fight och häkleri. Alla dom sitter här och säger att det är ju bara humor, j-a moralister osv.

    Sen fattar inte den andra gruppen - de som tycker bråken är så allvarligt att det är mordförsök på vårt lands största folkrörelse - det roliga i att försöka förlöjliga sig över ett sådant viktigt budskap. Skulle BaraBen skämta om offren i Norge? Ungefär på den nivån anses det vara ifrån detta läger.

    Så det var inget lyckat utspel eftersom det tolkas fel av alla.

    Personligen sållar jag mig något åt den grupp som faktiskt är orolig över att fotbollen riskerar att bli en publiksport enbart för vuxna män. Försökte få med brorsan på blåvitt-aik men han sa: -är du en idiot eller? Aldrig att jag tar med en 6-åring på en aik-match..jag skulle aldrig förlåta mig över om han skulle få en gatusten i huvudet eller varför utsätta honom för hatet?

    Det är tyvärr en inställning som är allmänt vedertagen numera. Med rätta.

    SvaraRadera
  76. Hittade denna lista av en slump:

    http://namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=5749


    Är ju väldigt aktuell och kan ju vara något om man vill visa sitt stöd mot hat och våld.

    SvaraRadera
  77. Jocke... det var den fjolligaste namninsamling jag skådat. Är det nån från Frölunda Indians goa gubbar som fått hybris? Blåvitt har aldrig ens haft problemet som beskrivs.

    SvaraRadera
  78. Ni kan gömma er bakom ironi hur mycket ni vill. Det otroliga i allt detta är att baraben in skrivit någonting seriöst om klubbens uttalande. Avsaknande av ett ställningstagande väcker starka tveksamheter kring Barabens ståndpunkt.

    Ni kan småstilt i blogginlägg eller i kommentatorsfälten skriva hur mycket ni vill om de avstånd ni tar från (un)wisemen etc, men det betyder inte skit. Ett ordentligt inlägg undertecknat alla bloggare och övriga som är inblandade i Baraben är vad som krävs. Ett SJUHELVETES ställningstagande utan förbehåll!

    Visa var ni står, eller var för alltid ifrågasatta!

    SvaraRadera
  79. Förbannat skoj inlägg. Fortsätt driva med allt och alla baraben! Good work.

    SvaraRadera
  80. Hahaha.


    Åt helvete med Mats Härd!

    SvaraRadera
  81. Det är gött att alltid bli ifrågasatt! :)

    SvaraRadera
  82. "...och en galet hög bloggnivå delvis hamnade i skym undan"

    hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha


    Hög nivå här?, är ju förfan aftonbladet klass på skiten.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.