2011/06/25

Gefle borta - en lätt match...



...speciellt med Killer-Stiller i målnickform!

12 kommentarer:

  1. Svarte Filip2011-06-25 21:42

    Stiller - Blåvitts mest underskattade spelare?

    SvaraRadera
  2. Instämmer! Stiller har en jättebra karaktär och moral, vi fick honom riktigt billigt och han accepterar att inte vara en startspelare. Problemet är att han inte gör sig så bra i 4-5-1 eftersom han, som klippet visar, är som bäst på att fånga upp bollar i straffområdet. Hade vi spelat klassiskt 4-4-2 hade han kanske blivit en ny Wallerstedt. Jag säger inte att vi ska spela 4-4-2 men det är synd att vi inte längre förmår att bredda vår spelidé när vi kör fast i 4-5-1. När motståndaren gör första målet som mot Djurgården och Elfsborg nu senast kör vi fast lite för att de vet hur vi spelar och vi får inte alltid tillräcklig press och för få man i straffområdet på inläggen. Eftersom spelarna kommer markera Hysén så kommer Killer Stiller få många möjligheter att skruva in inlägg eller tråckla in andrabollar om vi bara får tillräcklig press.

    SvaraRadera
  3. Stiller på bänken, GG såld och Kim såld, say no more...

    SvaraRadera
  4. ---------Hysén---------
    Sana---Stiller--Söder
    ---Bjarna----Allansson--
    -Logi-Dyre-Kalle-Lund-


    Krossa nu!

    SvaraRadera
  5. Ut med JO o in med Nalle Puh

    SvaraRadera
  6. Gefle hemma sista matchen förra säsongen, där karaktär,moral, besvikelse infann sig i en bedrövlig blandning. Var är stoltheten i dagens Blåvitt?

    SvaraRadera
  7. "...speciellt med Killer-Stiller i målnickform" Klockrent!

    SvaraRadera
  8. Lätt match, jo du är rolig du Erling.

    SvaraRadera
  9. kalla mej vad fan ni vill!! men orkar inte va arg på skiten längre, orkar inte lägga ner tid! har inte missat en match sen 07!! men nu e de nog, nu får nåt hända! stängde av matchen efter 1-0 kommer inte kolla på skiten igen tills något händer!!!!
    AVGÅ!!!!!!!!!!!!!!
    // Pelle!

    SvaraRadera
  10. Nu ska ni fan avgå om jag så ska dra ut er utcKamratgården era grisar. Vad är detta? Khadaffi hade lämnat landet och bett om ursäkt om han vore i er sits. Hela laget består av b-gubbar och spelsystemet är ett gammalt missförstånd!

    SvaraRadera
  11. Jag var ju inte alls ironisk... Fy fan vad usla vi var.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.