2011/06/22

Skamliga ellos...

7 kommentarer:

  1. Fyra saker slår en när man ser det här klippet: 1/Djurgårdens tränare ser efterbliven ut 2/Dembo Touray har inte alltid varit Allsvenskans sämsta målvakt 3/ Kusi-Asare har en väldigt märklig huvudform 4/Hur kunde vi missa guldet 2005?

    SvaraRadera
  2. Ja att ni tar upp ett klipp från 2005, för att håna IFE. Fokusera på er själva istället 0-4 DIF på senaste hemmamatchen...Oavsett tycker att det är ett bra derby mellan klubbarna och blir nästan alltid trevlig stämning.

    SvaraRadera
  3. Gör ont att se dessa klipp när man ser en Tobias Hysén kuta runt i fel tröja!

    SvaraRadera
  4. @Guligan! 12:04:

    Det är bara ni bönder från landet som anser att detta är ett derby. En match mot ett lag från en stad 7 mil in i landet är knappast ett derby. Men kan förstå att det är lite "fräckt" att få åka in till storstaden och se sig lite om i världen...

    SvaraRadera
  5. Vilka inlägg Tobbe har!

    SvaraRadera
  6. Hysen på kanten och söder i mitten med killer stiller! Jonas vakna!!

    SvaraRadera
  7. Vilken trist stil du har Anonym 12:15 som börjar häckla "Guligan!" för att han/hon försöker skapa lite trevligare atmosfär. Hur kunde dutycka att det inlägget var provocerande? Blir som blåvitsupporter otroligt trött på sån skit. Var en trevlig match idag och man kan tycka att det var ett rättvist resultat.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.