2010/03/31

Riksdagen versus Skansen

POLITIK. I höst är det som bekant riksdagsval.

Politiker som diggar Djurgårdens IF/AB/FF:

- Fredrik Reinfeldt (M)
- Lars Ohly (V)
- Lars Leijonborg (FP)
- Lena Adelsohn Liljeroth och Ulf Adehlson (M)
+ Carl XVI Gustav, regent.

Och så frågar sig folk varför vi har politikerförakt i det här landet?

17 kommentarer:

  1. Haha :) Ingen partipolitisk propaganda i kommentarfältet nu bara ...

    SvaraRadera
  2. Nog fan skulle jag mycket mycket hellre ha Fredrik Reinfeldt och Ulf Adelsohn i den Blåvita kretsen än Göran Johansson och Galne-Gunnar Larsson.

    SvaraRadera
  3. Politiker som diggar IFK Göteborg:

    - Göran Johansson (S)
    - Frank Andersson (S)
    - Gunnar Larsson (S)
    - ... (S)

    Och så frågar sig folk varför den rödgröna röran överhuvudtaget får några röster?

    Mona diggar råttorna, så hon är för evigt körd.

    SvaraRadera
  4. anonym 19:56- Eftersom alla de lokala sossepamparna håller på Blåvitt och har gjort det under hela den period vi varit framgångsrika så borde väl rimligtvis du tycka att sossarna är något positivt?

    SvaraRadera
  5. Hahahahaha och där så kom den, första moderatdåren som inte klarade av att någon skämtade med hans parti. Jaja, dröm du om djurgårdarna Reinfeldt och Adel-son, du bevisar ju bara vilken jävla pajas du är när du kallar Gunnar "Absolut mest framgångsrik boss i svensk fotbollshistoria" Larsson för massa öknamn. Skaffa dig ett liv. Märkligt att alla andra klarar av att ta ett skämt, men inte du... Är du Djyyyyrgårdare måhända? Idiot.

    SvaraRadera
  6. Det är lite småroligt att den del blåblåa moderater, förlåt djurgårdare, förlåt Göteborgare innerst inne drömmer om att bo i Stockholm och hålla på ett lag som DIF. Samtidigt klarar Folkpartister och Vänsterpartister av att folk skämtar med dem, till och med rojalisterna verkar palla det trycket. Men inte en liten skara moderater, varför är det så? Taskig barndom?

    SvaraRadera
  7. @Wellington, nu hade väl Gunnar inte så speciellt stor del i Blåvitts framgångar. Han märktes nest när han plötsligt stod inne på plan - i alldeles för stor överrock - och ville sola sig i glansen vid våra internationella framgångar.

    Hans efterlämnade testamente vittnar mest om försvunna miljoner och otrygg personal på Kamratgården.

    Den gubben, om någon, är rejält övervärderad.

    SvaraRadera
  8. Va trött man blir2010-03-31 20:25

    Anonym 20:07/ Han hade inte del i våra framgångar? Snacka om att vara totalt historielös. Han var ordförande under hela vår framgångsera på 80- och 90-talen. skolades av sossen "Rövarn" Bernmar, den som tillsatte exempelvis Wernersson, den som släppte fram Roger Gustafsson (för övrigt ytterligare två sossar) och så vidare.

    Blir ju lätt patetiskt när folk ska försöka svartmåla våra största ledare genom tiderna för att man inte har samma politiska sympatier som de har. Då är man fan ingen blåvit ängel.

    SvaraRadera
  9. Moderata riksdagsledamoten Hans Rothenberg från Göteborg har en Blåvitt-tröja hängande på sitt arbetsrum i riksdagshuset i Stockholm. Alltid något.

    Tröjan syns bl.a. på ett klipp som handlar om något helt annat http://www.youtube.com/watch?v=Kpvovu_qa08 men också i SVT:s Agenda för några månader sedan.

    I övrigt instämmer jag; håll politiken borta från fotbollen i allmänhet och Blåvitt i synnerhet. Mot guldet!

    SvaraRadera
  10. assarsson/ Med tanke på vilken total idiot den där Hans Rothenberg är så gör han nog sig själv och Blåvitt en gigantisk otjänst. Hans you tube-videos är ju utskrattade i hela Sverige...

    SvaraRadera
  11. Mona Sahlin

    Din aik:are i gryningen.

    SvaraRadera
  12. anonym 22:43/ Sjukt relevant inlägg när vi möter DJURGÅRDEN... Suck.

    SvaraRadera
  13. Svar till Anonym 31/3/10 22:14.

    Kanske. Det var mest en anekdot i sammanhanget apropå politik och Blåvitt. Sakfrågan tänker jag inte diskutera :-)

    För övrigt borde fler kändisar och politiker öppet bekänna färg. Sverige är säkert fyllt av kända supportrar till olika lag som inte vill visa det med risk för att stöta sig med olika grupper. Jag har större förtroende och respekt för någon som är intresserad och visar det - trots fel val av lag - än någon som är likgiltig. Fotboll är trots allt vårt lands största sport.

    SvaraRadera
  14. Redarsocieteten håller på ÖIS - aldrig på kranskommunpacket Blå/skit!

    Särö

    SvaraRadera
  15. Öfvre klass2010-04-01 09:51

    Vi borgerliga stöttar helhjärtat Öis i Göteborg era äckliga blåvita pajasar. Avskum är ni.

    SvaraRadera
  16. Fan så mycket värre att djävulens avkomma Mona Sahlin står och sjunger AIK-visan på en AIK-match. Reinfeldt vet iaf att det inte är PR-mässigt snyggt att sjunga en DIF-sång när han ska representera hela landet. Socialdemokraterna är döda för mig, om de väljer en aktiv AIKare som ordförande visar de på idioti.

    SvaraRadera
  17. Knugen håller ju på AIK.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.