2010/03/29

Pärlan petad efter två matcher!

MATCH. I kväll drabbar Blåvitt samman med Helsingborgs IF på Olympia (19:00) och tränarparet Rehn/Olsson bjuder på en jätteskräll: Pär "Pärlan" Eriksson är petad!

Det uppmärksammade storförvärvet från Gais - med en prislapp på 6 miljoner kronor - fick två matcher från start i årets serie, sedan tog den sviten slut. Inför bortamatchen i Skåne väljer IFK Göteborgs ledarstab att slänga in Sebastian Eriksson samtidigt som de behåller Alexander Faltsetas i startelvan.

Förmodligen spelar vi alltså med följande uppställning på mittfältet:

-------------Gurra--------------
----Selakovic-Faltsetas-Seb----
-----------Bjarnason------------

Alternativt ett rakt femmannamittfält där Bjarnason stannar till vänster och Faltsetas får Seb bredvid sig i mitten. Det sistnämnda alternativet skulle innebära ett mer renodlat 4-5-1, medan alternativet i uppställningen här ovan skulle indikera att vi spelar 4-4-1-1 (4-1-3-1-1).

33 kommentarer:

  1. varför tre defensiva? Ut med Falle och in med Sana till vänster och Elmar i mitten!

    SvaraRadera
  2. Meeeen. ELMAR skulle gå in på mitten.

    SvaraRadera
  3. petat och petat, ibland så måste man ändra spelsätt efter motståndet... dessutom har väll helsingborg räknat för fullt med i sin taktik den senaste veckan att pärlan ska spela.

    nu får dom det antagligen jävligt svårt

    SvaraRadera
  4. Jacob/ Om man spelat innan och sedan inte är med, då är man petad. Hur man än vänder och vrider på det. Därmed inte sagt att det är något fel på det, det får framtiden utvisa.

    SvaraRadera
  5. Vad är det för konstig uppställning Frankie?

    -------------Gurra--------------
    ----Selakovic-Faltsetas-Seb----
    -----------Bjarnason----------
    -----------Hysén-----

    Tror du verkligen på det?

    SvaraRadera
  6. Anonym 18:22/ Det är ett av två alternativ jag ser med de spelarna som nu är uttagna. Jag tror inte vi sätter en spelare bredvid Gustav utan har två spelare framför honom centralt. Sedan är det en annan fråga om de ligger i linje eller inte.

    SvaraRadera
  7. eller att vi spelar som senast och att seb ersätter pärlan (i den position han borde ha spelat i senast, men missförstod).

    alltså:

    gustav - falex
    sella - seb - elmar
    hysén

    ev. att seb (med en bättre vänsterfot än elmar) går går ut till vänster och elmar (som dock är sämre target) spelar i mitten.

    SvaraRadera
  8. Får nog hoppas att Bjarna tar den offensiva mittrollen, han är nog bäst där. Sen tycker jag att vänsterkanten blir lidande, oavsett vad vi gör där.

    SvaraRadera
  9. Inget ont om Faltsetas, tror han kommer bli grym lite längre fram, dock finns det absolut bättre alternativ för startelvan i dagsläget.

    SvaraRadera
  10. STOLT gnagare!2010-03-29 18:44

    PINSAMMA BLOWIT!!!

    SvaraRadera
  11. Vad i helvete ska falsetas göra i startelvan? Han håller inte. Gör om gör rätt.

    SvaraRadera
  12. sälj gaysarn

    SvaraRadera
  13. Med facit ihand hade det ju varit bättre att spela Elmar centralt. Shit vad han suger till vänster just nu. Efter att ha varit glimrande i mitten under försäsongen.

    SvaraRadera
  14. Synd att vi gör den här säsongens sämsta match när HIF gör sin bästa :/
    För jag lovar er, det blir inte sämre respektive bättre för lagen än såhär...

    SvaraRadera
  15. Med facit i hand? Vad har du varit varenda match Elmar spelat? Han ska absolut vara i mitten!

    Enda som får godkänt idag är fan Adam...

    SvaraRadera
  16. In med Elmar i mitten nu.
    Bänka Faltsetas.
    Tvinga Gurra att vilja ha boll i uppspelsfasen.
    Varför får Sana inte chansen?

    SvaraRadera
  17. anonym 21:10:

    menar du med centralt att elmar ska spela på det defensiva mittfältet?
    det skulle kunna vara en lösning. tror dock att dom som vill ha honom som släpande forward tänker fel - där behövs pondus och styrka, inte kreativitet.

    mot hif är det stora felet dels att gustav och seb båda viker ner sig, och dels att först falle och sen pärlan misslyckas som target. pärlan verkar, precis som mot häcken, vilja spela på hyséns plats, och vägrar gå ner och möta boll.

    vi behöver en stillertyp som verkligen kan spela target/center - inte en slitvarg som faltsetas, inte en djupledslöpare som pärlan och inte en playmaker som elmar.

    SvaraRadera
  18. FITTHELVETESJÄVLARÖVSKIT

    SvaraRadera
  19. vi kan bara spela långa bollar på hysén och fungerar inte det så fortsätter vi att slå långa bollar på hysén... bedrövligt. it's a fuckin' disgrace.

    SvaraRadera
  20. Öken. Det var den säsongen det... Så j-a manglade av skåningarna. Byt ut hela 11:an. Den backlinjen gav mig nästan hjärnblödning. F-a, sett fram emot matchen hela da.. Suck

    SvaraRadera
  21. Anonym 21.29:
    Du e helt rätt på det! Stiller e den ände i denna trupp som e en target. Men idag va det segt o jävligt dåligt från alla fötter. Ge Sana chansen nästa match!

    SvaraRadera
  22. KIM

    LUND RAGGE HJALMAR SEBBAN

    GURRA ELMAR

    SELLA SANA
    PÄRLAN

    HYSÈN

    = SM-GULD!!!!!!!!!

    SvaraRadera
  23. In med Elmar på mitten och ut med Sana på kanten. Har varit och sett många träningar plus alla träningsmatcher på hemmaplan iår och tycker att Elmar har varit kung då han fått spela på mittfältet. Och Sana, när ska stackarn få chansen, han har ägt hela försäsongen!!!!!! Agera nu!!!!!

    SvaraRadera
  24. Trodde aldrig jag skulle säga det här men: Tack Gais för att den här kvällen inte blev totalkatastrof!

    SvaraRadera
  25. Fick Hjalmar assistpoäng vid första målet???

    SvaraRadera
  26. Vi kan inte spela med Hysén ensam längst fram längre, om vi fortsätter med det och spelar så dåligt som vi gjorde idag så kan vi glömma sm guldet..

    SvaraRadera
  27. FAAAAAAAAAAAAAAAN !!!!!!!!



    VA DÅLIGA VI E!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    SvaraRadera
  28. Anonym 21.45:
    Du vill ersätta Kalle (som var den ende godkände i backlinjen) med Hjalmar som var ansvarig för 0-1, frisparken till 0-2, markeringen vid 0-2... Pelle Blom sa "Hjalmar Jonsson har haft en väldigt tung kväll" No shit, Sherlock!

    SvaraRadera
  29. Kalle fick nästan godkänt idag, även om han gick bort sig en del. Resten av backlinjen var helt bedrövlig och Hjalle visade 2006-takter.

    Gurra var kass, Seb visade framfötterna i fem minuter men sen var det slut. Falle är inte vän med varken boll eller medspelare. Vad är poängen med tre relativt defensiva lallare när vi ändå torskar hela mittfältet.

    Sella satt i knät på Lund (3 matcher, 3 gula) och TEB trampar på bollen - kass.

    Tobbe kutar på i ingenmansland... kass.
    ---------
    Det positiva med vår prestation just nu är väl att vi inte lär bli av med varken Ragge, Gurra eller Tobbe så länge de spelar som idag...
    ---------
    Han anorektikern på topp i heif kan nog bli nått...
    ---------
    Alla lag i allsvenskan vet hur blåvitt spelar, vi är helt och hållet sönderlästa och verkar inte ha nått motmedel - annat än tjongbollarna från helvetet.
    ---------
    KUKEN!

    SvaraRadera
  30. peta falle för alltid

    SvaraRadera
  31. Jag säger bara Tomas Olsson det räcker..

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.