2010/03/31

Favorit i repris: You ain't got no history

14 kommentarer:

  1. Det är i min mening ganska larvigt och historielöst att göra en sån här sång till DIF, som utan tvekan är en av sveriges mest anrika och framgångsrika idrottsföreningar. Och det säger jag som blåvittsupporter. Det finns betydligt bättre saker att håna Djurgården med, det här är ju direkt felaktigt.

    SvaraRadera
  2. dave/ Du tror alltså att de på BaraBen som gjort filmen inte känner till att Djurgården vunnit tvåsiffrigt med titlar? Du tror det på fullaste allvar? Men vi har ju vunnit mer, det är hela poängen. Så vi kan kalla deras framgångar obetydliga, hallå eller. Det handlar ju om att jävlas med dem, inte göra en så korrekt bedömning som möjligt av läget och sedan ge en balanserad analys. I så fall får du nog gå in på www.svt.se...

    SvaraRadera
  3. Peace, love and understanding2010-03-31 11:37

    Nä, fuck´em bara, fuck´em hard!

    Ha ha ha!

    SvaraRadera
  4. dave/// du är judgårdare ...de har ju ingen historia vad har de vunnit mer än 11 sm-guld och något cupguld

    SvaraRadera
  5. @ dave:
    Knäpp upp skjortan nu, slappna av, njut av livet och ha lite roligt.

    SvaraRadera
  6. Visst tror jag nog de känner till DIFs historia, tycker bara det hade varit roligare att håna dem för något mer relaterat till DIF. Ska den här ramsan sjungas till DIF så fungerar den lika bra till varenda klubb i hela seriesystemet (möjligtvis undantaget MFF). Det är det unika i en hets/hånramsa som gör den rolig.

    Ett mer DIF-relaterat exempel deras besatthet av sina enorma framgångar i obskyra sporter. Deras närmast maniska räkning av SM-guld i alla möjliga och omöjliga sporter. De har väl över 500 guld eller något i den stilen, men hur många riktiga _GULD_ har dem? Som någon nämnde tidigare, 11.

    SvaraRadera
  7. dave 11:53/

    1. Många ramsor sjungs till alla lag. När vi är bäst - varför skulle vi inte berätta det till alla andra lag och håna dem för bristen på framgångar?
    2. Det ena utesluter inte det andra. För att man gör en sak innebär det inte att man inte kan göra annat.

    Fattar inte vad du gnäller om...

    SvaraRadera
  8. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  9. det är ju den bästa klacken som sjunger denna :D Fuck of chelsea fc You ain't got no history

    SvaraRadera
  10. JAG ÄLSKAR DEN SÅ BRUTALT! KAN KLACKEN INTE KÖRA DEN PÅ TISDAG!?!?

    SvaraRadera
  11. Moget att ha en nalle med en kniv.... Fjantigt värre...

    SvaraRadera
  12. Om det är mot något lag man ska köra en sån här ramsa är det väl just mot lag som DIF eller MFF som gärna stoltserar med sin historia. Är väl ingen idé att köra den mot brögäng som aldrig påstått att de har någon historia att jämföra med blåvitts och aldrig kommer att göra det heller.

    SvaraRadera
  13. Humor prioriteras högt!!
    Ingen humor no Göteborgare.

    SvaraRadera
  14. äh lämna denna ramsa på anfield där den hör hemma... den sitter klockrent på chelski men blir bara larvig mot djurgårn

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.