2009/12/21

Lucka 21. Alexanderssons comeback.

BaraBen.com presenterar, Julkalendern "24 blåvita stunder 2009."

RETURN OF THE KING. Han må vara 38 år. Han kanske har sparat ut håret. Han kanske gillar att ha slingor. Han kanske tycker det är snyggt med hårband. I dont give a fuck. Så sluta klaga att han 'lägger av', han har redan lagt fotbollen på hyllan. Jublet som ekade på Ullevi när han byttes in i guldstriden gav mig rysningar. Han ställde upp när vi behövde det som mest, han kom som ett plåster till ett blödande blåvitt.


Idol-Alex, Snygg-Alex, Ale-Alexandersson. TACK!

6 kommentarer:

  1. Fan tyckte han såg fin ut d lilla, hade vart kul om han fortsatte nästa säsong med. Men det är väl inget man kan förvänta sig tyvärr!

    SvaraRadera
  2. Vi skall minnas Alexandersson i alla våra dar..

    Legend

    SvaraRadera
  3. alex aggressiva spelstil var ögongodis

    SvaraRadera
  4. Jag var uppe på Kamratgården en förmiddag i oktober. Samtliga spelare var iförda överdragskläder och mössa mm. Kung Alex körde i kortbyxor, ingen mössa och iförd guldskor....snacka om att visa vägen!! Vid det laget förstod jag att det kunde bli guld. Hysén körde också för fullt. Detta var innan malmömatchen.

    Tack Alex!

    SvaraRadera
  5. Övervärderad medelmåtta

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.