2009/12/19

Lucka 19. Vinnare.

BaraBen.com presenterar, Julkalendern "24 blåvita blåvita stunder 2009."

ÄNGLALIKT. Svenska truppen i U21, vi hade många blåvita spelare med, nya som gamla. Alla gjorde ett fantastiskt jobb. Det jag egentligen vill ta upp här i lucka 19, eller lyfta fram lite mer än dom andra killarna är Robin Söder.

Han gjorde en helt grym turnering, visade alla sidor som ett utmärkt fotbollsspelare ska ha. Oturligt nog skadade han sig och tog tillsammans med läkaren helt fel beslut om att fortsätta spela trots sitt sargade knä. Att ta det beslutet, för Robin, tror jag var lätt. Vem vill som ung framgångsrik och duktig fotbollsspelare inte spela klart en semifinal i Landslagströja? Men förstå med vilken smärta han spelade, jag tror inte ens ni kan försöka förstå. Kämparglöden och vinnarskallen i Robin Söder tvingade honom att fortsätta. Och jag lyfter hatten, och ber till alla gudar som finns att du snart är tillbaka, lika bra som innan skadan och jag vet att du kommer att vara en otroligt viktig spelare för oss 2010.

7 kommentarer:

  1. "jag tror inte ens ni kan försöka förstå."

    Hoppa ner från piedestalen och skriv med lite humor och självdistans. Är återkommande onödigt tråkigt tonläge i de här "luckorna". Lite som den här kommentaren, förstår ni hur jobbigt det hade varit som alla skrev så här?

    SvaraRadera
  2. Gurras mål är helt sinnessjukt! sicken jävla lirare...

    SvaraRadera
  3. älska u21 landslaget<3

    SvaraRadera
  4. Detta är ingen bra skribent.

    SvaraRadera
  5. Jagkan förstå?Har själv haft korsbandoch meniskskada samtidigt, men jävligt starkt av Robin, men svagt av landslagsledningen

    SvaraRadera
  6. Fattiga luckor må jag säga. Hart när alla klipp som presenterats har ju redan publicerats en gång tidigare, varför en också redan sett dem. Steppa upp det nu i slutet ba, så blir det nog bättre.

    SvaraRadera
  7. Toivonens mål mot Italien är det som tekniskt kräver mest av en spelare. Sjukt snyggt. Gillar inte Toivonen i allmänhet, men målet får man definitivt ge honom!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.