2009/12/20

Hysén: "Jag har inte ens pratat med Herta Berlin"

SILLY SEASON. Tobias Hysén har varit het under den gångna säsongen, vilket även föranlett att han blivit en het potatis under den berömda "Silly Season".

Det senaste ryktet står Matte Forslund på Svenska spels "Sportbuzz" för, då han "med all säkerhet" placerar Tobias Hysén i Hertha Berlin under nästkommande säsong. Vidare hävdar han att kontrakt kommer att signeras i morgon måndag.

Om så är fallet kan man ställa sig frågan hur det är med "rätt bud"? Hertha Berlin ligger just nu sist, vi repeterar: hopplöst sist, i Bundesliga med sex poäng på sjutton spelade matcher.

Det är hela sex poäng efter nästjumbon FC Nürnberg. Hopplöst läge, sa Bill.

BaraBen.com onsdagen 9 december 2009. Det räcker
inte att läsa BaraBen - du måste även läsa mellan raderna.

Inför säsongen blev Hertha Berlin
av med stjärntrion Pantelic, Voronin och Simunic, spelare som den hårt skuldsatta klubben inte hade råd att ersätta. Nu vänder de sig därför till den svenska ligan - europeisk fotbolls överskottsbolag - för nyförvärv.

Tränaren Friedhelm Funkel och managern Michael Preetz såg därefter träningslandskampen mellan Italien och Sverige på plats i Cesena tidigare i höst. Då rapporterade tyska Bild-Zeitung att det var det för att studera två svenskar: Daniel Majstorovic och Tobias Hysén. GT-Sporten avslöjade även att Herta Berlin var en av de många proffsklubbar som fanns representerade under guldmatchen IFK-AIK i november, vilket innebär att klubben studerat Hysén live - vid minst två tillfällen.

Därmed kan alltså spekulationen bli verklighet och Allsvenskans skyttekung gå till Bundesligas superjumbo. Skilda världar, sa Bull.

Ok, så efter att ha hållit er på halster i 1559 tecken av den här texten:

Tobias Hysén blir inte, vi repeterar:
INTE klar för Herta Berlin i morgon.

Matte Forslund på Svenska Spel är en clown som söker uppmärksamhet. Ryktet är helt fel, gripet ur luften, ja att han säger sig vara bergsäker på sin sak är bara skrattretande. Huvudpersonen Tobias Hysén talar ut i en kommentar till BaraBen.com:
- Jag kan ju dementera det ryktet på en gång. Jag har inte ens pratat med Herta Berlin och förstår inte vart det här kommer från. Vem är den här Matte Forslund och var får han sin "säkra" information? Det är var jag undrar, säger Tobias Hysén till BaraBen.com.
Så var det med den saken. Tobias Hysén blir inte klar för Herta Berlin i morgon. Alla som tenderar att få panik så fort ett rykte bryter ut kan lugna ner sig, andas och återgå till julstöket.

17 kommentarer:

  1. Haha, det var la en jävla tur det.

    SvaraRadera
  2. TACK TACK TACK TACK TACK:
    1. Baraben.com för att ni redda ut detta.
    2. Tobias Hysén för att du inte gick till jumbon i Bundesliga.

    SvaraRadera
  3. i övermorgon då?

    SvaraRadera
  4. anonym 14:16/ Hysén säger att han inte ens har snackat med Herta Berlin. Så vad fan tror du. Idiot.

    SvaraRadera
  5. Tack Tobbe, Tack BaraBen för att ni gav oss julefrid. Sedan förstår jag ju att vi kommer få fler spekulationer och anbud i januari när fönstren öppnar, men det tar vi då!

    SvaraRadera
  6. Stanna hos oss Tobbe. varför ska du ut i Europa för med ett annat lag? Med dig i laget så stärks aktierna för att du hamnar i Europa med Blåvitt istället.

    /Daniel

    SvaraRadera
  7. Jag bor i Berlin och har släkt som har kommit idag och släkt som kommer imorgon som kommer från Landvetter som jag skall hämta. Skall bannemig hålla ögonen öppna efter allas vår Tobbe. Dock tror jag på honom mer än på Matte.

    Btw - Jag var på Santiago Bernabeu för någon månad sedan :) http://www.flickr.com/photos/45294296@N05/4163235077/

    SvaraRadera
  8. Marcu/ Fy fan va vackert!

    SvaraRadera
  9. Wellington...

    Du verkar trevlig. Och intelligent!

    SvaraRadera
  10. Jag hoppas att Hajsen vill vara en av oss livet ut.
    All kärlek till Tobias Hysén!

    SvaraRadera
  11. Whoami slår till från ingenstans. Helt strålande!

    SvaraRadera
  12. Vi skall ha Tobbe kvar, Ropen de skall Hysén till alla !!!

    SvaraRadera
  13. Trodde alla visste d redan...han har ju klart å tydligt deklarerat att,om jag ska sticka ska d va ett bra bud från n klubb som inte ligger i botten....å där tränaren inte hänger löst....

    SvaraRadera
  14. @ 20/12/09 16:53

    Precis. Han sitter nog på en galge eller nåt.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.