2009/12/25

Från Grönsvart till Blåvit.

NYFÖRVÄRV. Det står nu klart att Pär Ericsson tar ett rejält kliv i rätt riktning, han lämnar gajs för att bygga en karriär hos mesta mästarna. Men gråt inte lillebror grön, ni har ju fortfarande kvar (tomt). Tack för julklappen Håkan Mild, och varmt välkommen Pär.


42 dagar kvar.

13 kommentarer:

  1. snabbe sam säger välkommen

    SvaraRadera
  2. tack för xtraklappen håkan :)

    SvaraRadera
  3. Är han värd 6-7 mille, om det nu stämmer??

    SvaraRadera
  4. Judas har tillhört alla 3 allians klubbar på 1 år:

    Ujs , GAIS , IFK

    Om 1 år e han såld igen

    Per Peningpung rules

    SvaraRadera
  5. När va Ericsson i ÖJS? Vet jag absolut ingenting om...

    SvaraRadera
  6. GAIS snodde Pärlan från UJS mitt framför ögonen på dem som scoutat honom! Som tur är så fick vi bra betalt och dessutom en vidareförsäljningsklausul i %.
    Grattis till en grym värvning.

    SvaraRadera
  7. GAIS kommer få M-E-R än IFK vid en vidareförsäljning. Bra förhandlat, Mild!! Sopa.

    SvaraRadera
  8. Gött att när han spelat fyra år som hans kontrakt säger, så går han som bosman och då får GAIS inte ett skit för sina % medan blåvitt har fått fyra fina år och många mål av honom!

    SvaraRadera
  9. Tror inte ett ögonblick på att gajs får mer än blåvitt vid ev. försäljning. Det är vad Wallin måste säga för att inte få kontoret stormat av bakfulla och pissarga gajsare.

    Mellandagsrea är kul!

    SvaraRadera
  10. Mild har räddat Wallin.

    SvaraRadera
  11. Är det bara jag som är extremt tveksam till denna värvning? Han platsar inte (nya dalex?),även utan Hysen i laget. Och för SJU mille? Fan, Bjärsa såldes för fem, Pär var ju också påväg mot bosman, han ville inte skriva på nytt kontrakt. Sex mål på 30 matcher är fan inte en kanonsäsong. Nej, jävligt tveksam till denna värvning, känns så fel. Hade gärna sett attvi köpt en vänsterytter, typ Simon Helg, eller en vänsterback.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.