2009/11/23

"Why don't you turn it off?"



ENGLAND. Bend the rules - inga problem. Mobilsignal? Då jävlar. Välkommen till Ipswich. För övrigt, ni som inte var med på den tiden: Att Roy Keane snackar om fair play och fusk, ja, det ringer lite falskt...

8 kommentarer:

  1. HAHAHA klockrent

    SvaraRadera
  2. "Videovixen", jag förstår inte vad du menar? Klingar lite falskt? Han nämner väl inte orden fair play eller? Har hans revansch på Håland nåt med fusk att göra? Nej, det är en brutal förseelse som han tog ett rött och flera matchers avstängningar för. Han får en fråga om han tycker att fusk är bra, vad ska han svara? "Nej, ursäkta,jag kan inte svara på en fråga om fusk för jag gjorde några brutala tacklingar på min tid".
    Keanes agenda är f.ö att ge en känga till FAI och irländarnas förlorarmentalitet.

    Börjar bli mer än lovligt trött på denna typ av värdelösa "inlägg", skriv om Blåvitt istället för fan.

    SvaraRadera
  3. Sen var ju anledningen till att han sparkade sönder Håland någonting som sällan kommer upp i medierna. Keane åkte på en otäck skada och medan han ligger där med en fraktur i benet så står Håland över honom och skriker att han ska resa sig upp och sluta filma. Keane är inte direkt rätt snubbe att göra så med, så istället för att gräva ned stridsyxan så vilande han, rehabtränade och tog sin chans att ge igen. Rätt eller fel? Fel i min värld, men inte i Keanes får vi väl anta?

    SvaraRadera
  4. Tycker också att Keanes hämnd på Håland var fel, men Videovixen verkar ju vilja få det till att han skulle vara nån slags hycklare. Mycket kan man säga om Keane men en hycklare är han icke.

    SvaraRadera
  5. Mario Teran2009-11-24 10:04

    Nix, glöm det Frankie, det har inget med hyckleri att göra. Fusk och brutalt spel är två olika saker.

    SvaraRadera
  6. Mario Teran/ Vad har Frankie med något att göra?

    SvaraRadera
  7. Mario Teran2009-11-25 11:24

    25/11/09 04:18

    Gissa...

    SvaraRadera
  8. Mario Teran2009-11-25 11:25

    Anonym sa...
    Mario Teran/ Vad har Frankie med något att göra?

    25/11/09 04:18


    Gissa...

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.