2009/11/19

"Värmdös brudar finns på Youporn"

TIFOSI. Jag medger direkt att jag inte alls kan bakgrunden till den här publikfesten, men tycker den är jävligt underhållande. Kolla videon för att se supportermarschen till arenan, inspirerad av AIK-fansens "Hata Göteborg" banderoll och marsch vi brukar se i Göteborg. Då är det fullt förståeligt att folk blir irriterade, men det här känns som en rätt så skön parodi...

32 kommentarer:

  1. what? hur kan man hata värmdö? var ligger stället?

    SvaraRadera
  2. vem bryr sig....

    SvaraRadera
  3. hahahaha är det en skolmatch??

    SvaraRadera
  4. rena twilight zone

    SvaraRadera
  5. och vadfan kallas detta?

    SvaraRadera
  6. Vet inte var dessa ställen ligger men eftersom det finns ett värmdö i gustavsberg stockholm och likadant ett Kärrtorp så är det kanske inte helt omöjligt att det gäller dessa två områden??? vad kan man inte leta upp med hjälp av eniro är inte värt att veta

    SvaraRadera
  7. Det är väl klart att det ligger i stockholm. De har ju snott en hammarbyramsa och kidsen går ju ner i tunnelbanan. Sannolikhetslära kära barn, sannolikhetslära =)

    SvaraRadera
  8. Känns helt klart som en skolmatch, no doubt about that, imponerande hur mycket folk dock, skulle aldrig kunna se något sådant här mellan Sjölins-Samskolan, kanske för att man inte hatar varandra som kärrtorp o Värmdö tydligen gör, kan det ha med samhällsklass att göra? Tämligen säker på att Värmdö är väldigt snobbigt...

    SvaraRadera
  9. Klart det är i sthlm

    SvaraRadera
  10. könsdiskriminering! skandal! avgå!

    SvaraRadera
  11. större klack än gais har dom :)

    //D-Day

    SvaraRadera
  12. Det här är det konstigaste jag sett. Varför spelar de fotboll på en rugbyplan? Vem fan är snubben som steppar i mittcirkeln? Vad dåligt jag mår nu.. VARFÖR?!

    SvaraRadera
  13. hahaha fan bättre klack än gais:)

    SvaraRadera
  14. Det är en skolmatch mellan Kärrtorp, Bajen och arbetarklass, och Värmdö, Djurgårn och snobbiga brats. Dagens klasskamp, så att säga :)

    Ekenskis

    SvaraRadera
  15. hmm hoppas Värmdö vann bara för det

    SvaraRadera
  16. det skönaste med hela filmen är ju att man ser i slutet att de blåa också haft tifo så det var ju inte bara de gröna som hade drag på läktaren.

    SvaraRadera
  17. Magister Hård2009-11-19 21:02

    Det mest skrämmande är ju att Ni ungdomarinte kan Er geografi. Alla vet väl var Värmdö ligger?

    SvaraRadera
  18. Haha Kärrtorps Gymnasium, mitt gamla gymnasium. U Gotta Love It!

    SvaraRadera
  19. Haha, proportioner!

    SvaraRadera
  20. Det är inte bara AIKs fans som går så där med banderollen när de kommer till göteborg.

    Ser knappast det som en "parodi". Det är både kul och allvar på samma gång.

    SvaraRadera
  21. tillägg till förra inlägget: även bajens fans gör så...

    SvaraRadera
  22. Vem fan kom på den briljanta idén att låta den här "videovixen" skriva artiklar här på baraben?Sämre skriben får man ta mig fan leta efter. Det enda hon gör är ju att klistra in videoklipp och artiklar som för det första inte har något med blåvitt att göra överhuvudtaget och för det andra inte är roliga för fem ören.

    SvaraRadera
  23. Videovixen äger!!!!

    SvaraRadera
  24. Värmdö ligger öster om Nacka, Stockholms mellersta skärgård. Hög medelinkomst, mycket sommarstugor och större villor.

    Kärrtorp är ett av Stockholms klassiska miljonprojektsområden på södra sidan stan. Grön Linje ut mot Skarpnäck. Bajenland.

    SvaraRadera
  25. Kärrtorp är inte bajenland. Bor massa gnagare där.

    SvaraRadera
  26. Jag gick på VärmdöGymnasium. Skolan ligger inte på Värmdö ju utan i bajen land vid Gullmarsplan. Dock är skolan inte en bajenskola men det är kärrtorp.

    SvaraRadera
  27. Kärrtorp precis som tidigare "klassiska" bajenområden under förändring (=inte alls lika bajendominerat). Dessutom inte bara kärrtorpsfolk som går på gymnasiet vad jag vet.
    Således kan den knappast räknas som en "bajenskola".
    Däremot stämmer väl klassperspektivet ganska bra eftersom kärrtorp lockar fler förortare..

    SvaraRadera
  28. Jag skulle inte säga att Kärrtorp är en bajenskola. Klart det finns många bajare men vi är många med svartgula hjärtan också!

    SvaraRadera
  29. En hel del gnagare? Knappast. Klart det finns en del med tanke på att det går 1200 elever i skolan, men tror största delen är Djurgårdare & Hammarby:are.. Kärrtorps elever kommer alltså från olika delar av Stockholm. Värmdö är precis lika taggade vid detta tillfälle & alla ser det mer elr mindre bara som en kul grej. Även om man såklart vill vinna matchen. Den här matchen slutade faktiskt med seger till kärrtorp. Skolorna ligger bara fyra stationer i från varandra, 4 min, knappast några hatkänslor där, flera känner varandra.

    Däremot verkar det här även för mig som är insatt som en otroligt onödig sak att ta upp på en IFK blogg..?

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.