2009/10/28

På söndag tar vi det här!

GULDMATCH. Då har AIK spelat mot Örebro. Jag tänker inte skriva så mycket om matchen mer än att AIK var skakiga i första och har flyt med att domaren felaktigt dömer bort ett mål för Örebro. OM AIK spelar lika dåligt på söndag som de gjorde idag, så kommer det bli en cakewalk att vinna på söndag, den saken är säker. Idag kan vi även konstatera att Hammarby spelar i superettan nästa år. Nu är det bara att hoppas att ÖIS får kvala. Jag ser hellre att de är kvar i Allsvenskan nästa år än att Djurgården gör det.

Hur som helst, nu vet vi förutsättningarna inför söndagen match. Vi ligger redan under med 0-1. Det är bara att gå in med exakt samma inställning som vi gjorde inför andra halvlek igår. Vi SKA vinna den här matchen, såväl på planen som på läktaren. Allt annat är oacceptabelt!! Tänk på vilken säsong vi gjort, tänk på alla som räknat bort oss flera gånger om, och tänk på att vi står här ändå! Med den största och förmodligen viktigaste matchen i mannaminne framför oss. I helvete heller att vi då ska ramla på målsnöret! Jag hoppas, jag vill och jag tror att vi tar guld!

PÅ SÖNDAG TAR VI HEM DET HÄR JÄVLA GULDET, THAT'S IT, SÅ ÄR DET BARA!

18 kommentarer:

  1. Precis, på söndag ska blåvitt göra oss stolta

    SvaraRadera
  2. Ser iofs hellre att dif stannar kvar än att ujs med sina häckenliknande publiksiffror gör det.

    Vem var det som sa det: "nu tar vi hem det där jävla guldet"?

    SvaraRadera
  3. Kom igen gubbar! På söndag gäller allt!

    Vi ska kriga in i döden för SM-Guldet!

    SvaraRadera
  4. bättre om bp,gais eller häcken åkt ur allsvenskan hur kul blir det att möta mjällby och åtvidaberg..istället för hammarby och djurgården? allsvenskan blir bara sämmre med massa skitlag utan publik


    forza blåvitt

    SvaraRadera
  5. kämpa, kämpa för, kämpa för SM-guld!

    SvaraRadera
  6. Blåvitt ska göra oss stolta!

    Och blåvitt ska vara stolta över oss!


    Vi är blåvitt - bäst i Sverige!

    SvaraRadera
  7. Vi har haft många skadade och 2 sålda. Ändå vinner vi matcher. Hur som helst så ska vi vara nöjda med vår breda trupp!

    SvaraRadera
  8. Angel Gothenburg2009-10-28 22:05

    Vi har ingen respekt för AIK aldrig haft

    Whos the fuck is AJK

    *ÄNGLARNA TAR GULD*

    GO BLÅVITT
    KOMMER VARA STOLT OAVSETT
    VILKEN MERITLISTA
    VAAAAA

    SvaraRadera
  9. Det är svårare för AIK att gå in och veta att det räcker med oavgjort, än för IFK som vet att vinst är det enda som räknas. Då kan AIK bli lite försiktiga och kanske släppa in något skitmål.
    Gör de det är de nere för räkning!

    Guldet det ska hem till Göteborg!

    SvaraRadera
  10. Före allsvenskans start så var Elfsborg skyhöga favoriter till guldet. Nu står vi inför en dramatisk upplösning när IFK tar emot AIK, två lag som har överraskat mycket positivt. Jag som AIK:are är stolt över mitt lag, jag tycker att ni Blåvita också ska var oerhört stolta över era killar, lägg hatet åt sidan men för den skull inte hetsen. Låt söndagen den 1 november 2009 bli en fantastisk propaganda för svensk fotboll. Vinner Blåvitt kommer jag att ställa mig upp och hylla svenska mästarna.

    SvaraRadera
  11. Till föregående talare - RESPEKT!

    SvaraRadera
  12. Håller med en gnagare för en gång skull. Vi har ju ett par hatramsor som handlar om vår bittraste rival AIK. På söndag ser jag helst att dessa sjungs SPARSAMT och att vi prioriterar sånger om det blåvitt som vi älskar. Hetsen e ju skön men ju mer hatsånger vi sjunger desto mer tror AIK att dom betyder nåt för oss. t.ex. att dom är en s.k "Storklubb" Det är dom inte men vi ÄR DET och på söndag tar vi vårt 19:e SM-guld!

    Framåt kamrater, snart skiner Poseidon!!

    SvaraRadera
  13. haller med, RESPEKT !

    SvaraRadera
  14. BLÅVITT BETYDER MEST FÖR MIG O TÄNK HUR LIVET LEKER NÄR MAN HAR VUNNIT YTERLIGARE ETT SM-GULD! DEN UNDERBARA KÄNSLAN VILL JAG HA PÅ SÖNDAG O EN LÅNG TID FRAMÖVER!
    kämpa kämpa för kämpa för sm guld!

    SvaraRadera
  15. vrf i helvete vill folk i allmänhet ha kvar pisslag i allsvenskan?! bort med bonnelagen utan publik! roligare o gå på match mot bajen o dif än mjällby o öis"!

    SvaraRadera
  16. Forza Blåvitt!

    SvaraRadera
  17. Kom igen nu alla BLÅVITA, VI ÄR BLÅVITT, det säger allt...... Nu kör vi vårt race och det ska ge vinst, så är det bara !!

    SvaraRadera
  18. Ett lag med heder och historia går in på plan på söndag. Ett lag.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.