2009/09/29

"Alex" tillbaka på Kamratg... ehh i Skatås

ALEXKOLL. En riktigt stor skara änglar, journalister och annat löst folk besökte Niclas Alexanderssons comebackträning. Passet varade i drygt 1,5 timme på en av konstgräsplanerna i natursköna Skatås.

"Alex" visade i den inledande passningsövningen att känslan verkar finnas kvar, men efter det blev det inte mycket boll för vår nygamle mittfältare. Två olika anfalls/inläggsövningar togs vid där Niclas fick en central roll. Ute till vänster var Bärkroth och Dyrestam, och inläggare från höger var "Sella" och Lund.

Niclas Alexandersson är tillbaka!
Det gula demonförsvaret i anfallsövning 1: Rehn, Olsson, Olausson.
Soligt och mycket folk i Skatås.
Nedjoggning: "Alex" och Thomas Olsson.
Eftertraktad av murvlarna.

Det snackades om att "Alex" skulle spela med U-21 senare i dag, men han finns alltså inte med i truppen som klockan 18.00 möter Ängelholm på Valhalla. Turunen, "JJ", Sana och Kalle Svensson spelar matchen och tränade alltså inte. Inte heller någon av de skadade spelarna syntes till. Hysénklanen var ändå representerad då Glenn Hysén var på plats. Inte heller Hjalmar Jonsson tränade - av oklar anledning.

10 kommentarer:

  1. Underbart, fler bilder? :D

    SvaraRadera
  2. Notera att Alex har guldskorna på sig. Han är här av en enda orsak, och det är att lyfta bucklan för första gången på den nya arenan.

    SvaraRadera
  3. med tanke på att ingen lyckades slå in ett inlägg så va det ju ändå bra att han gjorde mål på första anfallet! men ärligt vilka va backar stefan,jonas,teddy ...kan ju säga att rehn kommer gå in som back nästa match.det va 12 ute spelare och 2 målvakter 2 av utespelarna va avstängda å hjalmar cyklade vilka kommer va avbytare nästa match ;)

    SvaraRadera
  4. nä inte va det guldskor ,aik skor gul-svarta...

    SvaraRadera
  5. Efter det Hjalle gjorde i Kalmar borde han riva sitt kontrakt och börja med konståkning... det har sina likheter med sparken i luften! =)

    SvaraRadera
  6. Etéus ser ut att vara med igen, tillbaka från Trollhättan och senast sin knäskada?

    SvaraRadera
  7. Mest intressant från träningen måste väl dock vara att man kan dra slutsatsen att Bärken kommer starta på vänsteryttern mot Makrillarna. Känns som det skulle vara bra för han att få lite mer boll och utmana på en kant. Så Stiller på topp i nästa match!

    SvaraRadera
  8. Det går rykten om att Hjalle försov sig!
    För mycket Hangikjöt och Brennivín.

    Får se om han får spela mot gais.

    SvaraRadera
  9. pratade med fystränaren och han sa att hjalle cyklade pga att han kände sig tung i benen

    SvaraRadera
  10. "Mest intressant från träningen måste väl dock vara att man kan dra slutsatsen att Bärken kommer starta på vänsteryttern mot Makrillarna. Känns som det skulle vara bra för han att få lite mer boll och utmana på en kant. Så Stiller på topp i nästa match! "

    Bärken borde vara kvar på bänken. Bra inhopppare men klarar inget själv..

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.