2009/08/24

Djurgården- Blåvitt 0-0 (0-0)

"Börja springa i djupled eller så blir det bänken!"
- Stefan Rehn under första halvlek i kväll.

16 kommentarer:

  1. skkkkkkkkkkiiiiiiiitttttttttmmmmmmatch

    SvaraRadera
  2. Werner kom heem.... Söder du får kasta kryckorna. Krya på dej Hysen Tack KIM

    SvaraRadera
  3. nja, ni ska va glada för en poäng på bortaplan. Ni är inte bättre än så. Inte så konstigt, med tanke på alla spelarförluster. Gläd er åt att ni fortfarande är med i toppstriden!

    SvaraRadera
  4. Om det var riktat mot Tobbe och dom medvetet chansade med honom från start är det inget vidare ledarskap.

    SvaraRadera
  5. Mattias Agnesund: Det är fan på tiden att rehn och olsson börjar ryta till

    SvaraRadera
  6. Satt själv efter en kvart o var vansinnig på Hysen, kunde bytt tidigare. Eller inte spelat honom skadad, men vad är alternativen?

    SvaraRadera
  7. Agnesund syftar troligen på att man inte ryter till en skadad spelare.

    Men annars behöver det rytas ordentligt - HÅRTORK NU!

    SvaraRadera
  8. Fullständig katastrog om det är så att man valde att chansa med Hysén, det är väl för fan grundregel 1A att om en spelare har det minsta möjliga skadeproblem mitt i en säsong så chansar man inte.
    Jävligt lätt vara kritisk i efterhand såklart men vår ledarduo börjar kännas jävligt vajsiga nu, helt plötsligt stämmer ju INGET de gör.

    SvaraRadera
  9. Rehn & Olsson står för JÄÄÄÄÄVLIGT tunnt ledarskap i dessa dagar. Jag vet faktiskt inte vad de sysslar med. Hur jävla svårt kan det vara att spela in ett lag??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

    SvaraRadera
  10. Rehn kan ju se till att sätta in någon som kan slå en passning i djupled då, typ Bjarnason...

    SvaraRadera
  11. varför slå en pass i djupled om ingen springer på den?

    SvaraRadera
  12. endå satte han den enda som sprang i djupled på bänken...

    SvaraRadera
  13. We want djupleds-danne!

    SvaraRadera
  14. Börja springa i djupled annars blir det BäRken kanske det va han sa?? :)

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.