2009/06/30

Gurra I United..?


Fansen i Manchester har också insett hans storhet..

14 kommentarer:

  1. Gurra i Arsenal!

    SvaraRadera
  2. Präsis! Ska han till England hoppas jag innerligen på Arsenal. Fast han är väl för gammal...

    Förhoppningsvis rör han sig efter att guldet är hemma igen.

    SvaraRadera
  3. gurra petar lätt fletcher...

    SvaraRadera
  4. vill ha honom i Liverpool om Javier försvinner

    SvaraRadera
  5. Detta är självklart kul för Gurra men inte alls kul för oss om vi tappar han.

    Han har varit jävligt nyttig för oss i år. Vi får inte tappa mer spelare nu.

    SvaraRadera
  6. Hur fan kan folk nästan verka glada och snacka om klubbar hit och dit. Fan....spelar han inte i blåvitt hur kul är det då? Vi får nog börja tänka på vad vi har för mål med vår egen klubb, ska vi bara acceptera att vi blir sönderköpta så fort vi har ett lag värt namnet?

    SvaraRadera
  7. Gurra är vår mest underskattade spelare... han är viktig som fan och hoppas att vi inta tappar honom! Han har ju uttryckt att han inte tänker gå (om inte Barca ringer) och det känns skönt.

    SvaraRadera
  8. Tycker vi ska vara stolta att våra "gubbar" nämns i dom stora lagen. då är det ok att sälja, värre är det väl att släppa typ Adam till belgien???

    SvaraRadera
  9. Ledsen att säga det men det kommer aldrig (förmodligen) vara någon spelare från IFK som säljs direkt till de stora klubbarna om det inte gäller någon till ungdomsakademin. Dom stora låter de halvstora klubbarna fightas om sådana spelare för att se om dom håller hög nivå. Om dom gör det köper dom, om inte så har dom ju sluppit att handla in 10 st spelare för att märka att en håller den världsnivån dom söker. Betydligt dyrare än att kasta upp pengar när dom väl vet att spelaren håller. Skulle tippa att Gurra också går till Holland eller liknande. tror dock att han kommer till en storklubb så småningom.

    SvaraRadera
  10. Anonym 30/6/09 17:19///

    Zoran Tošić spela ju inte direkt i en storklubb (Partizan) innan han gick till United..

    SvaraRadera
  11. Det finns undantag, däremot är det sällan svenska spelare går till storklubbar från Sverige. Fredrik Ljungberg var väl den senaste och det är över 10 år sedan.

    T ex Kalle till Rangers, jag ser inte Rangers som en så stor klubb.

    SvaraRadera
  12. synd att ingen av våra spelare vill stanna i IFK. Alla har som mål att bli riktiga proffs i Holland eller danmark eller det ultimata spel i riktiga proffsligor som Tyskland,Spanien,England

    SvaraRadera
  13. Är väl inte så konstigt att dom vill ut å tjäna dom stora pengarna eller??? Detta är ju ett jobb för dom. Bara dom väljer blåvitt när dom kommer hem igen så är jag nöjd//Tommie

    SvaraRadera
  14. STANNA GURRA STANNA!!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.