2009/05/21

I DAG: Derbybojkott på Biljardpalatset!

DERBYFESTEN PÅ BILJARDPALATSET
Plats: Biljardpalatset (Ekelundsgatan 11)
Datum: Torsdagen 21 Maj 2009
Insläpp: 14:00

PÅ SCEN:
- HÅKAN MILD och Thomas Olsson (15:15).
- STAND UP COMEDY: Shahin Dehghani och Jakob Nortoft.
- CALLE P, Linnés blåvita hiphop-hopp.
- Änglarnas ordförande Anders Almgren.

EFTERSLÄPPSBILJETTER: 120 KRONOR
INGÅR: 2 stycken öl/vin/cider/läsk-biljetter
(20 kronor per ölpaket går rakt in i Tifofonden, öronmärkt för tifot till hemmamatchen mot Gais).

Platser: Cirka 700
Det kommer även säljas pizzaslice, pommestallrikar, ölkorv och nötter för er som blir sugna på något att käka under dagen.

ENDAST EFTERSLÄPP!
Nu gäller endast eftersläpp. Det går att komma till Biljardpalatset utan att vara anmäld, dock rekommenderar vi alla som gör så att komma i god tid. Vi har endast ett begränsat antal platser och det är först till kvarn som gäller!

37 kommentarer:

  1. Värt att notera:

    Ert blåvita hip-hop-hopp från Linné, Calle P, firade förlusten i höstas tillsammans med gajsarna på Gamle Port.

    Vilken lojalitet...

    SvaraRadera
  2. 1-3 imorgon!2009-05-20 18:42

    Fan, det finns ju bara förlorare i den här soppan.

    Oavsett vem man tycker har fel så är det jävligt tråkigt.

    SvaraRadera
  3. 18:42
    Precis. Det är jättetråkigt detta. Och ALLT är gais fel. Förhoppningsvis är detta första och sista gången man ska behöva göra såhär.

    SvaraRadera
  4. Läxan är inte lärd. Lägsta ordinarie vuxenpris på sittplats - det SÄ kritiserade i sin första uppmaning till bojkott - är oförändrad.

    SvaraRadera
  5. Var ligger biljardpalatset?

    SvaraRadera
  6. hej är de bara å komma dit på efterinsläpps biljetterna ?

    SvaraRadera
  7. Nästan säker på att jag kommer, kan man boka 2 biljetter även om man inte är helt säker? Vill givetvis inte betala om jag inte lyckas komma.

    SvaraRadera
  8. Trött på idioter2009-05-20 19:13

    Anonym 19:08/ Det står rakt framför dig hur du ska göra, du ska maila för att få dig en plats och sedan betala i dörren. Hur tydligt vill du att det ska bli, ska anvisningarna tatueras in i din panna för att du ska fatta eller?

    SvaraRadera
  9. [Mata inte Gais-trollet, tack. Det råder sedan 24 timmar tillbaka nolltolerans mot Gaisinlägg här. Och då menar vi NOLL-tolerans.]

    SvaraRadera
  10. Derbyfest imorn2009-05-20 19:30

    anonym 19:08 mfl/ allt du behöver göra är att maila bojkott@baraben.com med namn, personummer och antal som kommer så hamnar du på listan. sedan betalar man i dörren, 120 kronor, (två öl eller annan dricka ingår) och 20 kronor går till tifot på IFK-Gais.

    SvaraRadera
  11. Kommer man in trots att man inte anmält sig? Med andra ord - Kan man betala i dörren?

    SvaraRadera
  12. Nej att maila är inget för mig, sånt där har jag aldrig hållt på med. Går det fint att betala i dörren utan anmälning?

    SvaraRadera
  13. Anonym 19:46/ Ja, i mån av plats gör man det. Vi kommer att ha lista för alla som föranmält sig via mejl vilket ger företräde.

    Dock finns rätt gott om platser innan stället blir fullpackat (närmare 700) så det är rätt bra chans att komma in även som eftersläntrare. Men utan föranmälan är man som sagt inte garanterad plats.

    SvaraRadera
  14. Guld2009Gbg2009-05-20 20:19

    Nej nej nej, så är det inte. gajs har inte gjort någiot fel, utan ALLT är Blåvitts fel.

    När ska ni lära er det?

    SvaraRadera
  15. Guld2009GBG

    ...och vem pratar du med?

    SvaraRadera
  16. gais.se
    Vi noterar också att fans till IFK Göteborg köper biljetter till bortasektionen A där det har sålts 152 biljetterUndrar hur många som kommer vara där i morgon.

    SvaraRadera
  17. Var ligger biljardpalatset?

    SvaraRadera
  18. Hoppas inte Anders Almgrens tal kommer vara lika tråkigt likt en politikers, han ska alltid vara så korrekt o tråkig.... Säg att vi bojkottar derbyt för att GAIS tar ut svinhöga priser, men stå inte o säg att du inte har ngt emot Gais. För då ska du inte vara supporter ledare för änglarna, PUNKT!!!

    Hata GAIS

    SvaraRadera
  19. Jag är tveksam till om gays säljer så mkt som de skriver på sin hemsida. Tidigare matcher, t.ex mot ellos så skrev dom om drygt 7000 biljetter i förköp men det dök bara upp ca 5000... kan det vara samma nu, d.v.s att man skriver upp siffrorna för att det ska verka vara större efterfrågan än vad det egentligen är?

    SvaraRadera
  20. Biljardpalatset? Måste man stå i "kö" då för att komma in eller släpps bara gamla "stötar" in?

    SvaraRadera
  21. anonym 23:24/ Om man har betalt i förväg kryssas man naturligtvis av och går in. Har man inte det får man ju köa om andra är före för att betala etcetera. Det är ju inte svängdörrar vi använder oss av...

    SvaraRadera
  22. 20/5/09 21:17 - håller me,,, men så är väl Anders också huvudmedlem i Frölundas Goa gubbar.. Så då kan man inte vänta sig något annat..

    Framåt kamrater

    SvaraRadera
  23. Majorna

    Värt att notera så var jag där med min gode vän Kapten Röd som hade uppträtt där innan och hade en vän som spelade där, och till skillnad från er fittor till GAISARE kan vi Blåvita vara stora i förlustens nederlag..
    Vill dock påpeka att ingen av er ryggradslösa kryp våga eller gjorde så mycket när jag sa att jag var Blåvit...
    Vilka gärningsmän...

    SvaraRadera
  24. Yo... Calle. Kör hårt imorrn jag vet att du hetsade Gaysarna men utan resultat, förutom resultatet att Blåvit äger.

    Nu krossar vi grönsvart! United we are!

    SvaraRadera
  25. Calle P ha ha ha du e grym! krossa gays!

    SvaraRadera
  26. Inte slutsålt?

    SvaraRadera
  27. Undrar om spelarna kommer att tacka våra fans som är på arenan efter matchen?

    SvaraRadera
  28. Okkkkk... Nyvaken samt lite bakis men nu är det dags. Jävlar vilken dag vi har framför oss. (:

    KOOOOOM IGEN BLÅVITT!

    SvaraRadera
  29. Tycker ni inte att er "nolltolerans" mot inlägg från gaisare är ganska löjeväckande. Innerst inne?? Jag måste väl kunna svara på Calle P:s inlägg eftersom det inte är sant det han skriver???

    Calle P: fan vad lågt Calle P. Kan du inte stå för att du var på GP med G (bror till en "känd" gaisare) och tog en bärs. Folk lät er vara för att ni uppträdde schysst. Du hängde till och med vidare till Pustervik med en DRÖS gaisare. Hälsningar /En av deltagarna på födelsedagsfesten på Krakow som du och G närvarade på.

    SvaraRadera
  30. Från gais.se ->

    Missa INTE dagens match.
    Fotboll är roligare än biljard!
    Lite humor ändå!

    SvaraRadera
  31. Usch, är lite nervös för hur det ska gå nu när man inte är där och stöttar. Gais supportrar har ju kört hemmabojkott hela säsongen och det har ju inte gått något vidare för dem så att säga...

    SvaraRadera
  32. Jag antar att det serveras Gobbe till oss från Lindome?

    SvaraRadera
  33. På tal om att Gais har bojkottat sig själva under hela våren: Jag bara måste notera att det finns ca 1500 biljetter kvar till deras egen kortsida. Då räknas inte stängda sektion G, som väl är stängd för att de ännu inte börjat sälja där?

    1500 + 750 sektion G-platser + årskortare som inte kommer = glest i Gais-klacken?

    SvaraRadera
  34. Anonym Gaisare, jag tycker bara att om man anser att man är illojal pga av att man dricker öl med nån som håller på ett annat lag så får man nog se över hur man tänker..
    Förnekar inte att jag var där med gaisare, men det var ju främst för att Kaptenen vill dra dit och för att G ville träffa sin syster..inte för att hänga med Gaisare i allmänhet...
    NUFF SAID

    FORZA BLÅVITT!

    SvaraRadera
  35. Väderprognosen är mycket trevlig. Det kommer bli perfekt väder med sol under dagen. Lagom varmt för fotbollsspel och svaga vindar. En perfekt derbydag med andra ord. OM man nu inte tänkt sematchen i en grotta!

    SvaraRadera
  36. Jag är blåvit hela vägen. Men jag kan ändå inte förstå att ni bryr er så mycket om summan på biljetterna. Om dom så tjänar en hacka på detta så kommer dom för alltid att vara ofarliga.
    Om vi nu förlorar idag, och vi inte funnits där och stöttat dom. Då ska vi skämmas om Elfsborg tar hem ligan med 3 poäng.!!

    Det kommer bli nästintill slutsålt imon ändå! Bara att det är massa gröna äckel istället.

    Och ni har förmodligen inte tjänat in några sjuka summor pengar eftersom ni kommer spendera allt på öl idag iallafall.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.