2009/05/31

feldgraus femma

FELDGRAUS FEMMA. Tänk om Pontus inte hade hunnit bli utbytt i slutminuterna. Vilket antiklimax. Då klev Hjalle fram och la bollen över sidlinjen. Tack. Tack också hela Blåvitt, för den här våren. Nu är det höstsäsongen kvar och som vanligt ska vi naturligtvis vara ännu starkare då. Det känns konstigt att gå till vila som serieledare när vi brukar ligga i mitten av tabellen vid det här laget. Inget man kan klaga över, i och för sig...

IF Brommapojkarna, hemma
5 poäng: Pontus Wernbloom - Ok, det var inte PW:s bästa match i Blåvitt, och han tog inget rött kort i slutet, men nog fan var det en värdig avslutning ändå. Lycka till i AZ!
3 poäng: Niklas Bärkroth - Jag får nog ändå påstå att Bärkroth faktiskt var ganska intetsägande en bra bit in i andra halvlek. Men oj vad han blixtrade till sen. Delikatessen är förarbetet till 4–0-målet, där han gör någon form av repris på DVMFT vs Sven Andersson, för att sen passa Sella som passar tillbaka. Ren och skär njutning.
2 poäng: Mattias Bjärsmyr - Bjärsas avslutningsmatch i Blåvitt också? Agerar stabilt och gör inga misstag, det kommer tyvärr bli svårt att ersätta honom fullt ut trots att vi har två riktigt bra mittbackar i reserv.
1 poäng: Stefan Selakovic - Blixtrade till då och då och gör en riktigt bra match över lag. Tänk att Blåvitt äntligen får ut den fulla potentialen ur Sella, efter alla år. Underbart.

Totalt efter 12 omgångar
1. Tobias Hysén - 29 poäng
2. Kim Christensen - 25 poäng
3. Ragnar Sigurdsson - 21 poäng
4. Gustav Svensson - 16 poäng
4. Pontus Wernbloom - 16 poäng
6. Mattias Bjärsmyr - 13 poäng
6. Stefan Selakovic - 13 poäng
8. Robin Söder - 10 poäng
9. Sebastian Eriksson - 9 poäng
10. Niklas Bärkroth - 8 poäng
11. Erik Lund - 7 poäng
12. Adam Johansson - 6 poäng
12. Publiken - 6 poäng
14. Jakob Johansson - 5 poäng
14. Tobias Sana - 5 poäng
16. Joel Alme - 3 poäng
16. Hjalmar Jonsson - 3 poäng
18. Tränarna - 2 poäng

20 kommentarer:

  1. Äntligen!

    Forza Blåvitt!

    SvaraRadera
  2. det tog en stund..tack..dock bjärs ska högre poäng..

    SvaraRadera
  3. DVMFT, vad står de för????

    Pascoe

    SvaraRadera
  4. Den Vedervärdige Mannen Från Tavelsjö..

    SvaraRadera
  5. Kan bero på många saker, inte minst att vi möter ett sämre lag, men jag väljer ändå att tro att gårdagens topprestation av samtliga beror på Pontus Wernbloom. Att en hel grupp skärper sig till tusen, går ut mot ett bottenlag (nåja..) och ger järnet för en individ tyder på en lagmoral som i alla fall får mig att dyrka den här klubben för så mycket mer än bara fotbollen.

    Som sagt, den här listan rymmer inte gårdagens prestation. Alla var superba.

    SvaraRadera
  6. "gårdagens topprestation av samtliga "

    Trots 4-0 och en bärkroth som blixtrade så var gårdagens match verkligen ingen höjdarmatch. Tempot var emellanåt, och med stor hjälp, av BP gåfotboll och det var frustrerande att se på tills matchminut 1-0.

    SvaraRadera
  7. Tycker att Seb borde fått poäng, han är grym på mitten och får inte alls den uppmärksamhet han förtjänar. Någon som håller med?

    SvaraRadera
  8. Hjalle skulle ha haft en poäng för sin utspelning till inkast i 90e!

    SvaraRadera
  9. Sebastian eriksson är grym. Han är alltid spelbar och vill alltid ha bollen. Lite felpass ibland vilket är normalt då han inte är någon xavi. genomskäraren till hysen: världsklass :)

    SvaraRadera
  10. håller med 19.48. Inte var matchen bara seg, även klacken var ovanligt trög, andra halvlek var bättre dock! Det finns forfarnade loosers som står i klacken och som inte sjunger! stå nån annanstans

    SvaraRadera
  11. va fan är Lund?

    SvaraRadera
  12. Vilket hjärna kom på DVMFT?
    Hade det inte varit bättre att bara säga "Judas"?

    SvaraRadera
  13. Jag tycker CD:n med Joel Alme ska få 5 poäng för att den tvingade oss att sjunga utan text och musik!! Hahaha, fan vad jag garvade när den börja hacka.

    SvaraRadera
  14. Om Nu bjärs sticker efter sommaren ska han ha en ordentlig avtackning i första hemmamatchen till hösten! Han har varit ruskigt bra och är en av anledningarna till placeringen vi förtillfället besitter..

    SvaraRadera
  15. Sella va ju bäst på plan han borde haft högre. Hans klart bästa match i år

    SvaraRadera
  16. var e 4poängarn? :)

    SvaraRadera
  17. Lund gick på överlapp 10 gånger, men inte fick han bollen av Sella. Var Sella rädd för att Lund skulle få sista Feldgrau-poängen?

    SvaraRadera
  18. Bjärsa va kung! Bjärsa och Hysen klart dom två bästa hittills i år. tyvärr lämnar nog bjärs och vi har tyvärr inga lika bra ersättare som honom..

    SvaraRadera
  19. Robin Söder har taggat ner lite det sista va?

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.