2009/04/15

Sammanfattning: BK Häcken - IFK Göteborg

41 kommentarer:

  1. Jävla svin! Spöstraff ska hela blåvitt, inklusive våra tränare, ha. Bortskämda jävlar. Så in i helvete dåligt som blåvitt var idag. Jag skäms. Vilken taktik? Vilken inställning? Vilka ambitioner då vi säljer av eller dumpar duktiga forwards som ger oss anfallsbredd?
    Jag skiter i om det var tredje omgången, jag ska ha det mesta av pengarna tillbaka för mitt årskort! Betala flera tusen för att må dåligt.

    SvaraRadera
  2. otroligt är ordet

    SvaraRadera
  3. En mycket talande sekvens för Blåvitts match idag..!

    SvaraRadera
  4. Jag förväntar mig en ursäkt från samtliga imorgon på off. hemsidan! Det ska man fan kunna begära! Hysén behöver inte be om ursäkt men alla, ALLA andra ska fan göra det!

    SvaraRadera
  5. en ursäkt? vad pratar du om? förlåt oss publiken. WTF. Blåvitt är inte bättre än såhär. FATTA. Häckens andra halvlek var ju uppvisning. Hata allt.

    SvaraRadera
  6. Tycker nog man begära en ursäkt, så här dåliga ska inte blåvitt vara, dom pissar ju nästan på oss... Nu tar jag i men jag älskar denna klubben så mycket och man blir oerhört besviken när inte spelarna presterar för fem öre... Okej, jag tar åt mig din kritik men jag vill/ville bara få utlopp för min aggression och nedstämdhet!

    SvaraRadera
  7. På tal om ursäkt...

    http://www.ifkgoteborg.se/portal/page?_pageid=113,78749&_dad=portal&_schema=PORTAL&p_id=354

    "Efter 1–4 (0–1) mot Häcken sa Jonas Olsson:
    - Vi kan bara be alla våra supportrar om ursäkt."

    SvaraRadera
  8. Pinsamt var ordet.. Dock kom en sån här förlust i rätt tid av säsongen, samtliga spelare måste ju fått sig en tankeställare om hur viktig inställningen är.. Blir inte andra bullar mot Öis så kommer iaf jag börja undra vad i helvete som pågår.. Men somsagt, bättre att en sådan här förlust kom nu är i en eventuellt guldstrid.. (vilket jag ställer mig tveksam till nu)

    SvaraRadera
  9. ..och så bjärsmyr. viktigare att hårbandet sitter rätt än att ägna sig åt spelet. lufsar omkring lat längst bak. vem fan tror han att han är ..proffs, haha, var din slappe jävel? klipp dig, skriv på och skärp dig eller stick nu. ragnar är 50 ggr bättre än du + att kalle snart kommer iform.

    SvaraRadera
  10. Mathias Ranegie - inget ont om honom! blåvitt ville ju fan inte ha honom. släppa en sån tung forward är skandal. och VAD lyckades affärsmässiga blåvitt få för honom? ger honom till gnidna röva som alltid försöker suga ut oss vid övergångar.

    SvaraRadera
  11. Ranegie har väl själv sagt att han tyckte IFK Göteborg behandlade honom dåligt. Tål man inte lite gliringar har man inte i Blåvitt att göra. Då kan man joina BK Röva istället.

    SvaraRadera
  12. Haha bättre sammanfattning går inte att få av matchen! Nu rycker vi upp oss mot öis och tar 3 nya poäng! Viktigt som fan att inte komma på efterkälken så här tidigt! Bättre att vara jagad än att jaga säger vi!

    SvaraRadera
  13. Tycker Kim får ta på sig två av målen själv.

    SvaraRadera
  14. till nästa år... om du nu tycker att bjärsa va så dålig idag varför vill du då att han skriver på ett kontrakt för? visst bjärsa gör ingen bra match men det gör ingen annan heller. inte ens ragnar!

    SvaraRadera
  15. Nu tar vi öjs på måndag gubbar!

    Någon som har text till nya ramsan??

    SvaraRadera
  16. anonym 01:11 - förstår inte din fråga. som jag skrev. klipp dig, skriv på och skärp dig eller stick nu. till skillnad mot förra säsongen är han mentalt ngn annanstans än på plan. i övrigt har du helt rätt i att ingen gjorde en bra match.

    förresten undrar jag om det förekommer att spelarna postar inlägg här. läser gör de säkert.

    SvaraRadera
  17. Pissar på Ranegie. Noll stil och klass.

    SvaraRadera
  18. I ärlighetens namn. Lika dåligt som det nu i efterhand var att vinna med 6-0 och spela fantastiskt mot Djurgården, lika bra var det att spela så dåligt det går och förlora så mycket det går mot häcken.
    Det finns bara en logisk förklaring till detta och det är att spelarna höjde sig till skyarna och inte förstod grogrunden till vinster. Men genom detta så kommer de aldrig mer tro sig vara säkra på nästa match även fast man presterat en fantastisk match innan. Pinsamt var ordet minst sagt för idag, men nu har ungtupparna lärt sig en läxa och tack som fan att vi möter ÖIS nästa match.

    SvaraRadera
  19. Fan vad Lund var kass igår. Herregud. 2-0 och 3-0 får han ta på sig helt.

    SvaraRadera
  20. I Medgång och motgång!

    Nu krossar vi ÖIS!

    SvaraRadera
  21. Att springa framför blåvitt klacken och kyssa häcken märket när han gjorde mål var det vidrigaste jag sett. Killen kommer in och gör succe och ändå hånar han sina fd supportrar. Jag fårstår att du gick hem och grät efter dina träningar med IFK Göteborg. Du är inget annat en en vek jävla hasch pundare Mathias Ranegie. Ett jävla piss luder!!!

    SvaraRadera
  22. Hehe, skönt med lite självdistans..

    Lugna ner er lite. Det finns inga lätta matcher i allsvenskan. Förra året fick vi däng av Ljungskile. Att dom får in 4 mål är mer av en tillfällighet. en dag när allt går in liksom. Det borde vi IFKare känna till efter lördagens match.

    Blickar framåt!

    SvaraRadera
  23. 16/4/09 02:01

    instämmer

    SvaraRadera
  24. Nån som kan skriva hela texten på "stå upp för staden göteborg, framåt kamrater..."?

    SvaraRadera
  25. Håller med ovanstående, den nya var grym! Vill lära mig hela texten bara

    SvaraRadera
  26. Nu väntar Bäst i stan-jumbofinalen mot ÖIS. Hoppas bättre publikstöd än igår.

    SvaraRadera
  27. Första gången jag hörde den igår men tror den gick så här:

    Stå upp! för staden Göteborg.
    Framåt kamrater, ge allt ni har.
    Stå upp! Vårt lag är Änglarna.
    Mästarnas mästare, nr 1

    Den är mkt bra.

    Gillar även denna:
    http://www.youtube.com/watch?v=_Aa3TPc7R7MVad gäller spelet (och gräsmattan) igår såg var det under all kritik. Häcken var bättre på allt. Sen undrar jag om det fan inte var offside på iaf ett av de 2 sista målen.

    SvaraRadera
  28. Är det sant att Mathias Ranegie gick hem och grina efter träningarna med Blåvitt?

    SvaraRadera
  29. Fyfan vad vad dålig match! Nu loosar vi mot Öis med...så har killarna gjort ett komplett jobb! Besviken.

    SvaraRadera
  30. Åtminstone vid ett tillfälle gjorde han det, läs senaste Offside.

    För att kommentera matchen igår, så räcker det att säga följande: Detta är en av anledningarna till att jag inte lägger ut tusentals kronor på årskort. Hellre då köpa lösbiljett några ggr/år, plus se ett gäng matcher på tv.

    Pinsam insats igår. Att vi inte åstadkommer mer framåt är inte så förvånande, en ensam liten Söder längst fram kommer bara fungera ett fåtal matcher. Generellt sett är allsvenska försvarare mer än kapabla att plocka bort ett litet underbarn, speciellt när han inte får mer understöd.

    Däremot är det inte på något sätt acceptabelt att släppa in 4 mål bakåt. Om vi inte hade våra gubbar med i anfallet, och inte i försvaret, då kan man fråga sig var i helvete de blåvita befann sig igår mellan 19 och 21?

    SvaraRadera
  31. Haha va fan gubbar. En dålig match så utbryter total lynchstämning. Inte lätt att gå ut och prestera efter en sådan total överkörning av skansen. Att nu målen råkade rinna iväg lite är ju tråkigt, men bättre att det händer nu än senare i serien, och knäcker laget totalt.

    SvaraRadera
  32. Tycker påhoppen på Renegi är pinsamma. Han verkar vara ett offer för den extrema grabbigheten och "Glenn-andan" i blåvitt. Hade gruppen varit mer accepterande och inkluderande hade han kanske stannat och utvecklats.

    SvaraRadera
  33. Kan inte sluta skratta åt klippet det är mycket komiskt ;)

    SvaraRadera
  34. hahaha. det är så skönt att se gråvitts övermod straffa dem. fortsätt och prata om sm-guld och europaspel! snälla! att spöa dif som sett till potentialen är seriens sämsta lag är ingen bedrift. fy fan vad man njöt igår.

    SvaraRadera
  35. Ouch, den sved1

    SvaraRadera
  36. Vad hände med en "någorlunda" lägsta nivå?!

    SvaraRadera
  37. blåvitt ska inte vara topp 4. vi ska vara nr 1! vilka förlorade vi poäng mot förra säsongen? jo, alla skitlag. detta med följd att vi inte vinner serien. öppna ögonen och var kritiska.
    ps
    tyvärr gick det inte att få pengarna tillbaka pga blåvitts dåliga spel.

    SvaraRadera
  38. avgå Jingblad!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.