2009/04/22

Dags att sätta Gamla Ullevi på kartan...

UPPMANING. Blåvitt har vunnit med totalt 9-0 på två matcher på Gamla Ullevi anno '09. Sedan går det väl inte att undgå att det blivit ett par andra målrika matcher där också.
Så nog kan man väl tycka att det borde ha gjort något slags avtryck i historieböckerna.
Men inte enligt ENIRO.
Eller sitter det någon nostalgiker som hatar allt nytt och vägrar uppdatera flygbilden? När är bilden tagen egentligen, om man drar sig utåt havet kanske Götheborg version 1.0 finns bland vågorna. Kanske går det att se Magnus Källander ombord...

En intressant detalj är att polishuset alldeles bredvid är "blurrat". Vad tror dom kan hända? Enligt djupare undersökningar verkar även Öisgården vara blurrad. Vad har de att dölja, alla vet att Hovåsuniformerna suger på fotboll - läs noll poäng.

Seså Eniro, hyr ett flygplan och ta lite nya bilder över Göteborg. Det är arenan och staden värd. Uppdatera. Nu.

10 kommentarer:

  1. Magnus Ladulås2009-04-22 07:43

    När jag kollade in mitt eget hus såg jag att den bilen som stod utanför ägde jag för 5 år sedan, så inte är dom purfärska inte, de där bilderna.

    SvaraRadera
  2. Du får nog vänta minst till sommarn innan Eniro ger sig ut å börjar ta nya flygfoton. Som du ser på samtliga av deras flygfoton så är de tagna på sommaren (kolla på träden).
    Förmodligen dröjer det dock 10 år innan Gamla Ullevi kommer på kartan :(

    SvaraRadera
  3. Ölmes skenben2009-04-22 08:04

    Dom må vara sämre i fotboll, men klär sig i ärlighetens namn bättre. Det får man ju ge dom.

    SvaraRadera
  4. De uppdateras vi staden vart 3-4år tyvärr..

    SvaraRadera
  5. Det är även så att IFK:s inomhushall i Delsjöområdet är "blurrat".. Säkerhetsklassat, liksom Saab Microwave Systems brevid ÖIS-gården. De kanske är rädda för IFK:s raketuppställning. :)

    SvaraRadera
  6. Hitta.se har i princip samma bilder, men utan blurret. Det verkar som det är Mölndals Vattenverk vi inte skall få se brevid ÖIS-gården.

    SvaraRadera
  7. Det finns väl en världskarta någonstans där alla jordbävningar som ger utslag på Richterskalan registreras. Så om vi hoppar duktigt i nästa match kommer vi nog på kartan snabbare än om vi ska lita på Eniro... :-)

    SvaraRadera
  8. Det är väl ingen vits att ta kort på nya Gamla Ullevi. Arenan komemr ju snart att vibrera ner i närmaste vattendrag och sjunka i leran.

    SvaraRadera
  9. Jag tycker vi ska tillfället i akt, om nu arenan skakar loss från sina grundvalar. Sätt Ullevi på hjul, så kan vi rulla runt den till olika ställen i stan och jävlas. Ibland kan vi vara ute i Hovås, ibland utanför Stadsbiblioteket. Varför inte rulla ut den i förorten för att öka Blåvittintresset där?

    När det är öismatch kan de ställa den nere vid Stenaterminalen, och gajsarna kan baxa fram den till systemet på Karl-Johansgatan.

    Kanske vi kan få Västtrafik med på ett hörn, de kan stå för transporten.

    SvaraRadera
  10. Det är bilder från googlemap, alltså satelitbilder, de är ganska gamla skulle tro sex-sju år. Men Eniro har ju bilder på husfasader, så de kan väl ta en ny på fasaden på arenan.....

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.