2009/03/30

Kanal Glenn: P4:s radiodebatt om derbybojkott

79 kommentarer:

  1. å herregud. sicken pajas.

    Tur att man är Ängel

    SvaraRadera
  2. Jag citerar mig sjäv:

    "Namn: City Boyz » Svara inlägg » Redigera eget inlägg
    Sänt: 2009-03-30 21:12
    Grattis Gunnebo!!! Redan nu i mars kan vi utse dig till IDIOT 2009. Ingen annan kommer att komma i närheten. Priset, en sexpack folköl och en pôse chips, kan du sno i valfri närbutik.

    Humor att höra männsikan(?). Säg som det är istället, att tanken är att 13 000 blåvita med hjälp av era rövarpriser skall sponsra er ekonomi och era åååskotsinnehavare.
    Almgren skall ha krädd för att han var saklig och lugn. Gunnebo hade inte många argument att komma med. Vi blåvita skiter nämligen fullständigt i vad pajsarnas familjeårskorts-priser ger för kostnad mot Gefle och liknande."

    SvaraRadera
  3. 6-0 till blåvitt!

    SvaraRadera
  4. Vilken jävla hycklare. Almgren kör över idioten som sitter i radio och ljuger.

    SvaraRadera
  5. BRA jobbat AA! Nu ska jag bli medlem i Änglarna igen!

    SvaraRadera
  6. Läser man mellan raderna hör man ju klart och tydligt hur gubben säger att ingen kommer för att se gajs.

    SvaraRadera
  7. De spelar la för helvete ingen roll om de kostar 23kr/match om man har årskort, de handlar ju om styckpriset på biljetter? Sedan att deras tre "supporterklubbar" vill att de ska kosta på derbyt är ju för att dom själva sitter på årskort! Blåvita får i sin tur hosta upp som aldrig förr! Vilket gynnar deras ekonomi!

    BOJKOTT!

    SvaraRadera
  8. "Hur slutar matchen då?

    6-0 till Blåvitt"

    hahaha, klockrent Almgren!

    SvaraRadera
  9. Almgren kan sova gott i natt...

    SvaraRadera
  10. Man häpnar...
    Johan Gunnebo tar priset som årets pajas! Grattis!

    SvaraRadera
  11. Hahahaha fan va ja älskar denna asså! Det kommer att garvas åt i generationer.

    Almgren, du kan sussa riktigt sött inatt, du är otroligt värd det!

    SvaraRadera
  12. "Stackars" gunnebo,ser riktigt hur killen sitter med svettig panna och stammar fram att de har bra priser på sina årskort när Almgren sitter och snackar om derby priserna. Ja ja håller man på gais så är man ju lite bakom flötet.Här fick vi bevis på hur jävla slut i huvudet man behöver vara för att jobba för dem.

    Länge leve Almgren

    SvaraRadera
  13. Fotbölls glenn2009-03-30 22:20

    6-0 till blåvitt! Underbar avslutning där! Bojkotta matchen e det end jag säger, det suger fett att göra det men det e det enda rätta! jag o mina lads (10 pers) bojkottar den

    SvaraRadera
  14. Synd att inte Almgren pressade honom lite mer.....

    SvaraRadera
  15. Gunnebo, sicket jävla stolpskott! Snacka om att svamla och prata om allt annat om biljettpriserna för Gais-Blåvitt. Årets pajas utsedd!

    SvaraRadera
  16. Vad fan ska gubben säga?

    De har försökt finansiera sina jävla hard core-skinnvästars fyllemys under matcher mot lag som BP, ÖSK och Gefle med blåvita pengar.

    NAJS TRAJ GUBBJÄVEL!

    Nu sitter de på minst 8 000 osäljbara biljetter. Tro fan att han försöker med långskott som pucky, aik och "alla andra har ju höjt"-snacket. Att de fortfarande har mage att viss lägga skuld på Blåvitt borde ge minst ett års påbackning av blåvit bojkott!

    För att tydligt visa vår styrka så fyller vi Gamla Ullevi matchen före bojkottsderbyt. Så..

    KÖP BILJETT TILL MATCHEN MOT GEFLE!

    SvaraRadera
  17. Johan Gunnebo gör ju bort sig! Om han dessutom kom hem och tänkte att "fan, vad bra det gick på radion idag!" så är han ju dummare än alla andra Gajsare tillsammans.


    BOJKOTT!!!!
    (jag kommer inte gå på matchen, iallafall)

    SvaraRadera
  18. En fråga som ställts tidigare men som jag inte sett något svar på: Går det lösa in köpta biljetter? Om inte, finns det planer från SÄ och BaraBen att locka biljettinnehavare till sitt arrangemang?

    SvaraRadera
  19. GGG AAA III SSS
    HATA gais!

    SvaraRadera
  20. Bitter, det bästa du kan göra är nog att kolla det själv, antingen på biljetten eller där du köpte den. Tyvärr tror jag det bli svårt, kan ju alltid försöka sälja den på tex Blocket men intresset där lär väl inte vara på topp heller.

    De som har biljett och ändå väljer att gå på vårt planerade arrangemang kan givetvis använda sin biljett som inträde där.

    SvaraRadera
  21. Tack för svaret.

    Jag hoppas verkligen att folk fattar vikten av en märkbar bojkott och inte köper på sig biljetter.

    SvaraRadera
  22. Sicket skitsnack. Vi tänkte boka in med yngre fotbollsgrabbar på Familjeläktaren med ledare. Fick på Got Event besked att de inte fick sälja(spärrat) utan hänvisade till gajsgården. Och där svarar man inte.
    Sen för de över 15 år har ju inget ändrats, kostar fortfarande ockerpriser
    Och bra snackat Almgren!! En klippa när det blåser, genomtänkt

    SvaraRadera
  23. det sura är att en köpt billjett är en köpt billjett och kommer att räknas som åskådare om människan är där eller ej. Eftersom man inte kan sälja biljetten 2gånger. Så om det är 3000 som köpt biljetter kommer de räknas med på publiksiffran, och även räknas in i gajs ekonomi då pengarna redan gått.

    SvaraRadera
  24. Bitter (utan biljett)2009-03-31 01:32

    Har någon ansvarig i Gais lite antydan till ryggrad borde de givetvis återköpa biljetter.

    I synnerhet som (internet-)snacket/myten bland gaisare är att det kommer nog bli fullt ändå.

    Så bra, här har ni 3-4000 biljetter till att sälja till den biljetthungrande allmänheten!

    Kom igen GAIS, köp våra biljetter och fyll Ullevi med era fans!

    Eller vågar ni inte??

    SvaraRadera
  25. Kan inte någon texta vad Gunnebo säger för oss som inte talar gais?

    DIFHIF forever!

    SvaraRadera
  26. Om man köpt biljetter via internet borde väl följande gälla:
    http://www.konsumentverket.se/mallar/sv/artikel.asp?lngCategoryId=1674&lngArticleId=2479

    SvaraRadera
  27. Årets Gajsar-pajsare utsedd redan nu! En äkta skinnväst ut i fingerspetsarna.

    SvaraRadera
  28. En sådan jävla idiot, Pajas..Bojkott, bojkott, BOJKOTT!

    Superettan, här kommer Gajs!

    Skönt att höra att IFK Göteborg inte sätter sej med våra konkurenter för att sätta en gemensam prisbild!

    Jag är dessutom rätt säker på att det är olagligt att komma överens om priser sins emellan..jag ska kolla om det går att polsanmäla dem!
    De hade väl satts sej ner med Öjs, får lyssna igen..

    SvaraRadera
  29. skämtar klownen?
    0-1 = förnedring ???

    SvaraRadera
  30. Gunnemo har alla större gajs-supporterorganisationer i ryggen. Vad tänker de på!? Bara för att de har årskort så tänker de passa på att suga ut oss blåvita. Dumma som de är fattar de inte att detta kan komma att slå tillbaka om gajs går i täten för en allmänt stegrad prisbild i Allsvenskan. Gunnemo säger u själv at han tittat på vad andra klubbar tar. Andra klubbar kommer således i sin tur titta på gajs och ta dem som förevändning för att höja priserna.

    SvaraRadera
  31. tycker vi samlas utanför gamla ullevi på derbyt och sjunger ut gaisarna därifrån. snacka om att stötta sitt lag liksom, och inte en spänn till skinnvästarna. vad tror ni, nåt för baraben och änglarna att satsa på?

    SvaraRadera
  32. Jag håller med. Vi skall stå UTANFÖR gamla ullevi och sjunga. Vi skall visa de som går in vilka det är som är ryggraden.

    ALLA UTANFÖR GAMLA!!!

    SvaraRadera
  33. Till Anonym 31/3/09 08:41

    Att vi skall stå utanför Gamla Ullevi i tusental kan vi nog lägga ned, en sådan aktion kommer bara att leda till bråk mellan oss och den s.k. ordningmakten. Och det sista jag i alla fall vill är att hela saken som sådan vänds emot oss.
    Vi får väl se vad SÄ:e o BaraBen kommer att hitta på, hela den här bojkotten måste skötas snyggt.

    SvaraRadera
  34. 6-0 till Blåvitt. Undrar vilka motsvarande siffror Almgren vann "debatten" med...

    Dessutom rent löjligt av Gubben att påstå att det är deras fördelaktiga prissättning av årskorten som gjort att de sålt många årskort iår. Gajs har aldrig haft en årskortstradition och anledningen till att de sålt "bra" iår stavas Gamla Ullevi, och ingenting annat.

    Att han dessutom tar upp det faktum att Blåvitt dragit sig ur sammarbetet kring derbymatcherna är också att visa sina sår. Blåvitt tröttnade på alliansklubbarnas oförmåga att marknadsföra matcherna.

    Förfest utanför Gamla Ullevi när spelarna anländer, för att sedan marchera till "fanzone" (sorry, jubeltöntigt namn) med storbildsskärm?! Hade varit kul att visa upp oss för laget.

    Tack än så länge BB/SÄ!

    SvaraRadera
  35. I grunden handlar egentligen denna fråga om en bojkott mot allt som ger intäkter till konkurrentklubbar. T.ex. kan man läsa (http://www.idrottensaffarer.se/sponsring/2009/03/elfsborg-far-33-sponsormiljoner) att Elfsborg har ökat sina sponsorintäkter 5 miljoner i år. Vi borde därför bojkotta sponsorer som inte också är blåvitt sponsorer. I fallet Elfsborg är det t.ex. Ellos och Netonnet.

    Att vi normalt går på bortamatcher är motiverat av symmetri. Vi går på deras matcher och de på våra. Om dock priset inte är symmetriskt faller det hela tillbaka till grundprincipen, d.v.s vi kan aldrig tänka oss att stödja konkurrerande klubbar ekonomiskt.

    Förslag:
    Gå igenom alla konkurrerande klubbars sponsorer och lägg upp en lista på Baraben med de som inte också är blåvitt sponsorer så att vi kan undvika att ge ekonomiskt stöd till konkurrent klubbar.

    SvaraRadera
  36. Senaste anonym

    Håller inte med. I grunden handlar det här om att GAIS låter ren jävla girighet utestänga vissa från allsvensk fotboll, bara för att de ser en MÖJLIGHET att skinna potentiella besökare. För vad än Gunnebo svamlar om, så kvarstår faktum:

    - En förälder med två barn får pynta 1.260 spänn.
    - Även en ungdom eller pensionär krävs på 420 kronor för en biljett till långsidan.
    - En klackbiljett kostar 380 spänn för hemmaklacken - som sagts på den här sidan ett pris svettigare till och med en Chelsea.

    Att vi stöttar en konkurrent ekonomiskt är kanske irriterande, men det i sig motiverar inte en bojkott. Det är den skamlösa strävan efter ekonomisk vinst till vilket pris som helst, som är det stora frågan.

    /Almgren, SÄ

    SvaraRadera
  37. GUNNEBO IDIOT 2009.

    SvaraRadera
  38. Även om dom byter priser borde man bojkotta denna matchen. Otroligt fattiga gais.

    Hata Gais.

    SvaraRadera
  39. Vem bryr sig om nötterna gais än?

    SvaraRadera
  40. BaraBens väpnade gren2009-03-31 14:57

    1 423 medlemmar i Facebook-gruppen "Bojkotta bortaderbyt: Gais-IFK Göteborg" nu...

    SvaraRadera
  41. Det bästa är ju hur han försvarar sig emot anklageksen om att det skulle kosta 1260 för en förälder och tå barn med att om man köper årskortet kostar det inte så mycket...

    Tjenare gubbfuck, kanske är så att Almgren inte är så intresserad av mer än en match med gais? stolpskott är verkligen passande.

    SvaraRadera
  42. Pinsamt av Almgren och hela bojkotten... Forst flera faktafel, t.ex kostar billigaste biljetten till Chelsea for en premierleague match £45 + 1.5 adm fee, sa 45*11.80 = 530kr (tur att gaisarn inte visste battre). Sen blir det ju patetiskt nar det visar sig att GAIS har en familjelaktare - da faller ju hela argumentet! Vill man ga billigt med familjen, forsok fa en biljett till familjelaktaren, annars pay up! Varfor skall IFK gbg (for att vanda pa argumentet) subventionera barn till folk som haller pa gais, nar de kan salja samma biljett for fullt pris till nagon som haller pa IFK GBG? Om sen gais har billiga arskort till sina medlemmar har de all anledning i varlden att ta hoga priser for derbymatcherna - sa att folk koper arskort istallet! Hela blavitts argument i denna fraga ar pinsamma. Det handlar inte om att satta priset efter den som kan betala minst (det ar ju hogst orattvist for den som sa garna vill se matchen att han ar villig att betala mer men inte far nagon biljett) utan priset skall sattas efter vad den siste askadaren ar villig att betala... Jag skulle bli vansinnig om IFK sankte priserna for att fa mer DIF supportrar till matchen mot oss... Och ser ingen anledning varfor gais inte skall fa satta vilka priser de vill... Sen ar det upp till var och en att bestamma om man vill ga... Man kan inte forbjuda julafton bara for att inte alla har rad med julklappar? Skall man gora en bojkott skall man gora det pa ratt grunder - det har blir bara patetiskt och nagot jag som IFK supporter faktiskt tycker ar valdigt pinsamt. Och huruvida gais har farre supportrar an ifk osv ar ju faktiskt inte vart problem sa det ar ju tamligen irrelevant...

    SvaraRadera
  43. Alltså alla IFKare som whinar om biljett priset är ju ett gäng jävla medgånssuppotrar. En riktig supporter skiter i priset och går på matcher även om det ösregnar eller om det är skitkallt. Detta säger jag som är en stolt IFKare och som stöttar mitt lag oavsett vad medgångarna väljer att göra...

    SvaraRadera
  44. 15:15

    Vi skiter väll fullständigt vad deras årskort kostar, det gynnar ju inte oss ett skit.

    Alla vet att gaisarna inte kan fylla till arenan till hälften själva om dom så försöker.

    Familjeläktaren är ju patetisk. Enligt gais är du ungdom mellan 4-18 år, och ungdomarna ska betala nästintill lika mycket som vuxna.

    Vad är rätt grunder för dig till bojkott då?

    Detta är ju inte Almgrens påhitt utan ta dig en titt på blåvita forum så får du se, Almgren förmedlar bara ordet ifrån oss supportrar.

    SvaraRadera
  45. Fel, Almgren förmedlar ordet ifrån de 2-3000 supportrar som inte tänker gå på matchen, han förmedlar inte ordet ifrån oss som tänker gå.

    /Marcus

    SvaraRadera
  46. 31/3/09 15:58

    Där har du fel!

    Vi vill inte ge deras skitförening pengarna. Orimligt på alla plan vi ska bygga upp deras ekonomi på det viset. Fyfan för ocker uteliggarna Gais. Är ingen direkt hatfull person men detta triggar mig som bara den.

    SvaraRadera
  47. Anonym 15:58

    Vilken värld lever du i? Även om just du, och jag, har råd att lägga de pengarna på en match så har inte alla den möjligheten.

    Bojkotten är inte bara en protest mot denna derbymatch utan även en protest mot de även i övrigt stigande biljettpriserna. Wallins sätt att jämföra med hockeyn är skrämmande. Det är så jag tolkar det, och det är DÄRFÖR tänker jag hitta ett alternativt sätt att se matchen.

    SvaraRadera
  48. 15:50 och 15:58
    Men framförallt handlar det väl om ungdomar, inte barnfamiljer. Det var bara ETT prisexempel. Hur många 13-19 åringar vill sitta på en familjeläktare med sin mamma och pappa för att ha råd att gå?

    Jag hade gärna gått på matchen även om det är svinkallt och ösregnar (och tom kostar mig 380:-) men jag gör det för att protestera, en match, mot prissättningen för en allsvensk match.
    Jag har inte kollat upp just Chelseas priser men jag har varit mycket på fotboll i England och oftast betalt 25 pund för de mellanstora lagen i premier league.

    Visst det kommer inte vara halvtomt på Gamla Ullevi (vilket hade varit drömmen) men det har redan skapat debatt och fått ganska stort utrymme i media.

    SvaraRadera
  49. Du gör som du vill, jag sa bara att Almgren inte talade för alla supportrar vilket hintades tidigare. Men visst, jag tycker också att det är dyrt men samtidigt inte för dyrt för ett derby som blir slutsållt.

    SvaraRadera
  50. 16:02 - som sagt, huruvida gais kan eller inte kan salja slut arenan pa egen hand ar for mig helt irrelevant - det ar val upp till dem, kul om en klubb for en sager att vi skiter i borta supportrarna och fokuserar pa sina egna istallet for pengar? (t.ex. betalar ju inte trogna arskortsinnehavare ett hogre pris och gais kanske hellre spelar infor 5000 gaisare och 0 blavitta istallet for 5000 gaisare och 15000 blavita pa deras hemma plan? vart att tanka pa!) I ovrigt ar det ju sorgligt att en officiell supporterklubb (ar dock ej medlem sjalv sa kan bara uttala mig i principsak) baserar sitt omdome pa i basta fall, internet forum (seriost hur manga av anglarnas 3000(?) medlemmar har skrivit ett inlagg och hur vet de att dessa ar medlemmar?) och i samsta fall, egna politiska asikter som faktiskt inte har med fotboll att gora.... Skall man som -officiell- supporterklubb ga ut med en bojkottuppmaning bor det vara nagot mycket extraordinart (mojligtvis sakerhetsbrister?)... en bojkott for en prisfraga ger bara ett smaaktigt intryck....

    SvaraRadera
  51. Nej men ingen klack eller ultras kommer dyka upp. Visst, gott att jublet av IFK´s mål kommer låta mer än gaisarnas men men... Jag uppmanar alla att inte gå!

    SvaraRadera
  52. Ingen klack drabbar ju knappast GAIS utan framförallt spelarna samt de änglar som upplever sitt första derby. Jag accepterar att vissa tänker bojkotta och försöker bara framhäva att vi är många som inte bojkottar på grund av angivna skäl.

    SvaraRadera
  53. 16:23

    För helvete, tänk lite innan du skriver. Läste du ens igenom det du skrev innan du postade?

    Du är nog den största idioten 2009 efter Wallin.

    SvaraRadera
  54. Jag tänker fan inte bojkotta! lätt värt pengarna för att se GAIS få pisk.. Patetiskt att bojkotta årets match för priset...
    Heja Blåvitt!

    SvaraRadera
  55. ryktas om förstärkning till truppen idag. ska bli klart ikväll...

    SvaraRadera
  56. Att vi skall finansiera alla deras andra matcher mot skitlagen är ju helt absurt. Att ta sådana höga biljettpriser mot oss, för att vi skall betala gaisarnas medlemskort som en tidigare nämnde är ju bara helt fel?

    För om det skall vara såhär, så kan vi väl lika väl höja biljettpriset på BARA gaisklacken till hösten ?

    SvaraRadera
  57. Va fan!! Jag hoppas verkligen det blir bojkott trots att gais verkar sänka priserna nu.. Annars blir detta ju fan patetiskt..

    Bojkott är bojkott så enkelt e det!

    SvaraRadera
  58. Kredit till Almgren! Bojkotten är solklar!

    Att vi Blåvittsupporters ska finansiera gays skräpmatcher mot bonkergängen är skrämmande.

    Forza Blåvitt!

    SvaraRadera
  59. Alla ni som ska gå (enligt kommentarerna) oavsett pris! Går ni på ALLA IFKs hemmamatcher också? Varför är det annars inte fullt på alla matcher? Tror inte alla matcher kommer vara slut i år heller. Ni som ska gå denna match räknar jag KALLT med att ni också kommer mot Gefle och BP. Lika viktiga matcher, gäller också tre poäng och dessutom får Blåvitt pengarna!

    SvaraRadera
  60. Alla biljetter på nedre kortsidan är slutsålda, så mycket för den bojkotten.

    SvaraRadera
  61. 17:04

    Sen när är det "årets match" att möta ett skitlag som inte placerat sig bättre än 10a sen år 2000?

    SvaraRadera
  62. Det är enbart evenemangs publik som kommer att gå på derbyt. Dom som har blåvitt hjärta bryr sig fler än sig själva. Att gå på derbyt är jävligt själviskt. En för alla, alla för blåvitt!

    /Daniel

    SvaraRadera
  63. Det är ju tragiskt att det finns blåvita som ska gå på matchen!! Förmodligen är det ni som inte engagerar er ett smack på matcherna går i paus om dom ligger under och aldrig bidrar till stämningen..
    Fotboll är en sport för alla och inte någon jävla överklassport.

    BOJKOTT

    SvaraRadera
  64. Anonym 17:56 - Haha, vilket skämt du e... 10 stycken biljetter är sålda på klack sektionen... Knappast nästan slut, skojare..
    Bojkott

    SvaraRadera
  65. Värt att notera är att alla som har skrivit att de inte ska bojkotta har varit anonyma nick...

    Kanske dags att de surfar tillbaka till gajs.se?

    mvh /anonym

    SvaraRadera
  66. Hur mycket kostar gais-öjs? Tar de lika sjukt betalt där eller finns det inte tillräckligt med öjsare för att få sålt några biljetter för 380 spänn?

    Härligt på sitt sätt att gaisarna har fattat att marknadsekonomi är bättre än soc....

    SvaraRadera
  67. BaraBens Tekniska Rotel2009-03-31 18:25

    Citat från en som räknat:

    "det för närvarande 8964 lösbiljetter till försäljning till matchen på iticket, (B2 är skriven "dubbelt", man får byta en tvåa mot en trea i adressfältet för att komma till sektion B3, som har 235 lediga platser).

    Hoppas detta en gång för alla gör det uppenbart att de grå sektionerna på iticket INTE är slutsålda, utan helt enkelt bara spärrade för försäljning tills vidare (antingen så att Gaissupportrar skall få förtur, eller för att skapa hype). Troligen är mellan 4000-4500 biljetter sålda, och då räknar jag med de 3400 årskorten."

    SvaraRadera
  68. Gais backar efter kritiken men personligen skiter jag om de ger bort plåtar till matchen skadan är redan gjord !

    http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=128&a=486443

    SvaraRadera
  69. Bojkott vad gais än gör..

    SvaraRadera
  70. Anders Almgren går på vatten. Bojkotta gajs!!...Heja Blåvitt!!!

    SvaraRadera
  71. Till er som kritiserar mig/SÄ/blåvittsupportrar för detta med bojkotten:

    1. Jag har aldrig gjort anspråk på att tala för alla. Jag talar för SÄ:s styrelse. Styrelsen är vald av våra medlemmar på viss tid - och under den tiden för vi medlemmarnas talan representativt. Det vill säga: vi agerar efter vår bästa förmåga, i vad vi uppfattar som medlemmarnas intresse. Räcker inte det, så röstas vi bort. Men självklart kommer inget vi gör någonsin tilltala ALLA.

    2. Så - att agera mot vad vi ser som exkluderande överpriser är småaktigt? Tjänare. Det finns rätt många intresseorganisationer i samhället som är småaktiga i så fall. Att kalla det småaktigt känns inte riktigt verklighetsnära. Mer om det nedan.

    3. Detta med familjeläktaren: ja, det finns en sådan. Den ligger i direkt anslutning till Gaisklacken och är alltså inget alternativ för de flesta blåvita familjer (och ja, även sådana ska kunna gå på bortamatch - inte på vilka läktare som helst, men möjligheten ska finnas för dem som är ute i tid).

    4. Som någon sa: prisexemplen som dragits är dessutom enstaka av flera. Men...
    - 420 spänn för billigaste vuxenbiljetten på långsidan i en allsvensk match är sjukt mycket. Fråga pensionärerna i bekantskapskretsen hur många av dem som skulle kunna hosta upp det för en match. Fast de kanske inte förtjänar att se fotboll på plats?
    - 420 kr är som sagts ovan ingen lätt nöt för tonåringar under 19 heller...
    - 380 för en kortsida är svindyrt för Allsvenskan, oavsett priserna på Chelseas klackbiljetter (jag gick på Barabens jämförelse, men det är egentligen skit samma om det stämmer eller inte. Allsvenskan är rankad... 22:a (?) i Europa. Hallå?
    - Inga barn/ungdomspriser på lösbiljetter - hallå igen?

    Sammantaget är den här typen av priser något som skulle utestänga flera grupper i samhället. I synnerhet om de tillåts spridas - då kan rätt många av oss bara se våra hemmamatcher i fortsättningen, bortamatcherna blir för dyra om det ska krävas årskort för att man ska kunna se dem.

    Att SÄ skulle titta på när sånt här händer... nä, det hade varit vekt. Och kallar man det småaktigt att gaffla om pris, ja, då är nog inte plånboken ens största bekymmer. Pengars värde är ju lätt att glömma när man har så det räcker.

    Slutligen: GAIS har fått en hel del skit för prissättningen, så våra argument kan ju inte vara helt tagna ur luften. De har redan sänkt en gång och ryktesvis gjort det en gång till nu. Vad säger det om deras förmåga att försvara priserna?

    /Almgren, SÄ

    SvaraRadera
  72. Det är ett steg i rätt riktning enligt IFK Göteborg marknadschef Hans Lundberg.
    - Ja, det är väl positivt. Kanske är det så att vi har tagit för låga priser. Men i sådana fall är det bara positivt för våra fans

    Ni har inte satt för låga priser Hans, ni har satt rätt pris. Produkten Allsvenskan är inte värt mer...hellre bra priser och fulla läktare än tomma läktare och höga priser.

    Bojkott!

    SvaraRadera
  73. Att gais backar på ungdomspriserna förändrar ingenting för min del.

    Det som får mig att avstå från matchen är att ett - i sina bästa stunder - mediokert lag (både i tabellen och på läktarn) leder prisutvecklingen mot tokpriser.

    Jag personligen har kanske råd att gå på just den här matchen men som Manic Street Preachers Sjöng "If You tolerate this, then your children will be next" - nästa år kanske alla bortalag betalar 380:- för en plats på kortsidan på alla arenor.

    Om gais hade velat behålla intäkterna från förra året så skulle man flyttat till stora Ullevi och haft normala priser, men då hade dom ju förlorat matchen på läktaren förstås.

    Sedan vet jag inte om jag ska skratta eller gråta åt deras försök att skylla allt på BlåVitt. Snart är väl korsfästelsen, inkvisitionen och Göteborgskravallerna också BlåVitts fel.

    SvaraRadera
  74. Aha, där kom det ja. Två sänkningar nu alltså. Ger ett mycket genomtänkt intryck.

    /A, SÄ

    SvaraRadera
  75. Alltså alla IFKare som whinar om biljett priset är ju ett gäng jävla medgånssuppotrar. En riktig supporter skiter i priset och går på matcher även om det ösregnar eller om det är skitkallt. Detta säger jag som är en stolt IFKare och som stöttar mitt lag oavsett vad medgångarna väljer att göra...

    31/3/09 15:58

    sekken moralkärring det kom in här då. ge mej kraft. vill du påpeka hur mycket ifk det är i dej så ska du bojkotta derbyt. enough said!

    SvaraRadera
  76. Folk som påstår sig vara bättre eller större IFK supporter för att de INTE pojkotar tycker jag ska tänka om. Smaka bara på ordet IFK
    så kanske en hjärncell vaknar.

    SvaraRadera
  77. Matchen säljer jävligt dåligt. Vår bojkott fungerar riktigt bra. Gajsgården är panikslagen.

    SvaraRadera
  78. Fy fan för gais.. Bojkott Bojkott!!!

    Fyll matchen mot Gefle.. Köp biljetter direkt o börja hetsa redan nu...

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.