2009/03/22

feldgraus femma - supercupspecial

FELDGRAUS FEMMA. Det kändes spännande att säsongen skulle dra igång på riktigt, inför matchen. Efter matchen kändes det som att det skulle behövas tre månaders försäsong med passningsövningar för att det ska kunna bli något roligt i år. Maken till mängden bortslagna bollar har jag fan aldrig sett. Supercupen kan bli något som faktiskt har lite värde om SvFF och Kentaro ser till att inte lägga ner projektet inom en snar framtid. Men främst måste Sverige få fler nya arenor. Man ska inte skylla på underlaget eftersom det var lika dåligt för båda lagen, men det syntes hur tydligt som helst att det inte gick att spela någon vidare snabb fotboll. Djupledsbollar stannade i mossan, femmeterspass gick inte fram, löpning i hög hastighet med boll under kontroll var omöjligt, o s v. Så ska det fan inte få vara på en allsvensk fotbollsplan år 2009. Och då blev spelet därefter. Kalmar vann rättvist och jag orkar inte gnälla på Johannesson. Halva felet är lagets. Domarna missade en solklar frispark, men bara för det kan man inte sluta spela, börja klaga, och låta motståndarna göra vinstmålet i sista minuten. Fan. Jag kompenserar det långa gnällandet här ovan med en kort femma, för inte en jävel var bra.

Kalmar FF, borta
5 poäng: Tobias Hysén - Försökte i alla fall och lyckades halvbra med att komma förbi på sin kant, men sen tog det i allmänhet stopp, dels p g a planen, dels p g a att det saknades folk i boxen.
3 poäng: Gustav Svensson - Fungerar ok som städgumma som vanligt men vad fan hjälper det när alla slår felpass hela tiden så att det inte är möjligt att städa upp.
2 poäng: Tomas Olsson - Jag har tyckt att TO sett seg ut på försäsongen, och han var inte speciellt bra i Spanien, men på något magiskt vis lyckades han styra upp spelet när han kom in tillsammans med...
1 poäng: Tobias Sana - ...som visade att han är en man för Allsvenskan redan nu i vår. Löpte fint på sin kant och vågade gå på skott.

3 kommentarer:

  1. http://fotbollskanalen.se/polopoly_fs/1.724955!image/3518613016.jpg_gen/derivatives/w450/3518613016.jpg


    http://www.imdb.com/media/rm2997000448/nm0001606

    LIKA SOM BÄR!

    SvaraRadera
  2. Feldgraus, tycker de var en fläckfri summering av matchen. Förhoppningsvis har du betalt för varje poäng du delar ut, för inte en kotte var värd ett poäng idag. Möjligtvis gurra isf

    SvaraRadera
  3. 0203: Haha! Exakt den tanken slog mig med! :)

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.