2009/03/18

Blåvittklacken får IG

20 kommentarer:

  1. Är dom värda mer tycker du? ;-)

    SvaraRadera
  2. hahahaha årets sämsta ordvits.

    SvaraRadera
  3. Nej, hoppsan, vilken fadäs... Ursäkta oss. Nu har vi bokat om alla i klacken till sektionerna MVG. Nu är det upp till er att leva upp till det.

    /Biljettbokerskan

    SvaraRadera
  4. anonym 19:02/ tänk efter liiiiiiite längre än näsan växer så ska du nog förstå vad som menas med detta.

    finns tre olika punkter/poänger. leta!

    SvaraRadera
  5. Icke Gajsare (passar oss bra) ;)

    SvaraRadera
  6. vecken va den trädje casper?

    SvaraRadera
  7. Fan, dessa måste vi fylla änglar!

    SvaraRadera
  8. knappast ifk klacken..

    det är väll mer alla klack-dejtare, klack-turister, klack-fjortisar och allmänt klack-drägg som inte fick plats i klacken och inte vill stå på den billiga sektionen där dom hör hemma

    SvaraRadera
  9. 19:21/ Kunde inte sagt det bättre själv. Vi behöver inte en massa 14-åriga killar som tycker det är mer intressant att hoppa sönder stolarna och dricka bärs som dom egentligen tycker är vidrigt än att kolla på fotboll och stötta grabbarna på planen.

    SvaraRadera
  10. Nää så vilka "ska" stå i klacken då? Trista, halvdöva 55-åringar med kammad mittbena som muttrar "det var bättre förr..." så fort någon annan likadan gubbe i klacken försöker höja stämningen med en ramsa..? Er attityd stöter bort ungdomar från matcherna och håller nere blåvitts publiksnitt liksom förra året..! Vänj er, ungdomar finns det alltid när blåvitt spelar!

    SvaraRadera
  11. Vem vill stå bakom mål bland fjortisar en hel säsong?

    SvaraRadera
  12. Helt riktigt, alla behövs på våran läktaren både gammal som ung.. Dom ända som kan hålla sig borta är dom som inte sjunger, samt Goa gubbar...

    SvaraRadera
  13. Hmmmmm..... mina fördomar besannas, det var de äckliga gajsarna som ville ha ståplats, de borde byggr sittplatser på hela arenan.

    SvaraRadera
  14. Förstår inte varför så många gnäller och klankar ner på den nedre sektionen. Det vore ju underbart ifall vi kunde fylla både övre och nedre och få dessa att samarbeta på ett bra sätt. Både vad gäller sång och tifo!

    SvaraRadera
  15. Inte för att vara den som är den men kan det inte vara så att folk fått panik då de insett/trodde att biljetterna var slut då de var reserverade och bokade G istället....

    SvaraRadera
  16. Klacken borde ju få MVG eftersom den är slutsåld.
    Eller är det en dålig bildvits jag har missat, hjälp mig.

    SvaraRadera
  17. Kan inte bara frölunda åka ur snart

    SvaraRadera
  18. Kom igen nu se till att fyll sektion G och I, vi lär behöva det för att skapa det där magiska trycket....

    SvaraRadera
  19. När det är fullt på resten av arenan och folk kommer utan biljett så tvingas dom in på den läktaren (I,G). Inga problem gubbar! Förutom att det kommer vara en del radio-supporters och annat lite halvintresserat folk så kommer de vara fullt iaf!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.