2009/01/29

BaraBen rankar: "Nu är det Blåvitt som gäller"

PLATS 50 Halvägs in i listan...



Jag lovade mig själv att aldrig publicera ett klipp två gånger på listan. Jag har hållt det fram till nu. För nu är det dags att skifta fokus, från en tid till en annan, från en plats till en ny, från video till verklighet, från Zlatan till Blåvitt. Därför blir det nu videon från plats 82 som dyker upp här igen, på platsen som delar listan i två lika stora delar. För visst är Zlatan med, ca 1:35 in i klippet, men samtidigt så är det nu Blåvitt som gäller.

Därför är detta det sista klippet ni ser från listan på ett tag, så här lagom när halva listan är publicerad. För nu är matcherna igång, och det är inte långt kvar tills truppen åker på sitt första läger. Tobias Hysén har börjat blogga på BaraBen och gästkrönikorna trillar in lite sporadiskt. Kanal Glenn är tänkt att dra igång snart i mer regelbunden form, och BaraBen åker till Barcelona och bevakar läger nummer två. Ett nytt år med en ny arena står på glänt och hetsen väntas bli större än någonsin.

Och i med det så lämnas platsen på bloggen därmed över till det som nu blir viktigt igen. Nu när den värsta dvalan är över tar också listan ett välförtjänt uppehåll. För syftet med listan var just det, att fylla det tomrum som alltid uppstår i den totalt torra period som är efter en säsong och fram till matcherna börjar igen. Kanske har den irriterat någon, kanske har den varit rolig att följa för någon annan. Listan återkommer tids nog, men nu är det Blåvitt som gäller!

13 kommentarer:

  1. Helt rätt Erling. Nu jävlar börjas det. Nu har vi kommit över kullen av väntan och nu glider vi ner mot säsongsstart.

    Denna video får en ju inte mindre taggad direkt.

    /Fnyq

    SvaraRadera
  2. göstkrönikorna?

    e du berusad pöjk?

    SvaraRadera
  3. Ja får bara tacka och buga för att du drog ner min abstinens några snäpp, för stunden. Ja lever fortfarande på Youtubeklipp och dagarna går långsammare och långsammare. Snart är vi dock framme vid den första "hemma" träningsmatchen, den spelas i Göteborg men inte på Ullevi utan på lilla Valhalla.

    Fan va ja längtar.

    SvaraRadera
  4. Underbara artiklar som kommit upp den senaste tiden nu! Sveriges bästa sportblogg! KROSSA HELSINGBORg - ALLA TILL DANMARK

    SvaraRadera
  5. Kan inte mer än att hålla med SMÖR, dagarna går bara långsammare och långsammare. Men snart så slipper jag skit youtube ;)

    SvaraRadera
  6. HEHE vicken jevvla råkapning zlatan får. Lite kul iomed alla andra klippen ni haft med honom.

    SvaraRadera
  7. Nej Bjärsa är inte girig. Grabbens kontrakt går ut och han har gjort många år i Blåvitt och gjort det bra, nu vill han prova på att flytta utomlands och spela i en annan liga vilket är ett naturligt steg. Att han skall skriva på oss för att vi skall kunna få pengar vid en fsg är ju bara löjligt han måste ju har rätt att få fatta det beslut som gynnar honom som person bäst.

    SvaraRadera
  8. Håkan är underbar!

    F.ö. så saknar jag Rispen.

    SvaraRadera
  9. Trevligt klipp. Enda kruxet är att matchbilderna är från en period då vi hade ett rätt svagt lag och några magra år

    SvaraRadera
  10. M.E förtjänar icke att få ara med så mycket i klippet! JUDAS

    SvaraRadera
  11. saknade dennis jonsson. en av få ljusglimtar i det blåvita mörker som 00-talets början och mitt innebar...

    SvaraRadera
  12. Lite lustigt att Martin Ericsson är med så mycket i klippet ;-)

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.