2008/12/14

Internationella Hjalmar Jonsson-dagen

Idag är det Internationella Hjalmar Jonsson-dagen - dagen då man samlar alla man håller riktigt nära sitt hjärta för en stunds mysig tillvaro i höstmörkret. Man samlas över en närande bit surhaj och skålar för Islands bästa vänsterback - Hjalmar Jonsson. Av en händelse råkar han även spela för IFK Göteborg, men det är sekundärt i detta fallet. Internationella Hjalmar Jonsson-dagen firas av alla oavsett klubbtillhörighet eller nationalitet.

Så bjud in alla du tycker om, släkt och vänner, och höj tillsammans era glas för Hjalmar Jonsson, Islands absolut bästa och skönaste vänsterback.

Skål!

4 kommentarer:

  1. vafan är surhaj för nåt och vad har hjalmar med det att göra?

    SvaraRadera
  2. Hjalmars gamla kommentar om favoriträtt i livet: Surhaj! Roligt med lite positiv uppmärksamhet på Hjalmar. Tycker han fyller Ölmes gamla roll som dramaturg på plan. Så lysande saker kan blandas upp oväntad chockeffekt i försvaret. ingen kan få upp ångesten så starkt i laget som Hjalmar Jonsson. Ibland vill jag slita honom av planen för att i nästa stund jubla över ett curlat inlägg. Skulle Hjalmar sluta i blåvitt skulle jag sakna honom och längta efter gamla ångesttider.

    SvaraRadera
  3. Lite väl tidigt för hajen, slutet av Februari eller början av Mars.

    Då är nämligen Vårblotet för Islänningarna.

    SvaraRadera
  4. ????niggawhat????

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.