2008/11/17

Visst är Thomas Nordahl en snygging?

Jag brukar aldrig kolla på TV4 Sport. Orsaken är att jag inte gillar spansk fotboll speciellt mycket. Men min sambo kan sitta och stirra på skiten i en hel helg, minst. Han har en ny flickvän på tv nu, en tjej som heter Brolin. Han blir helt till sig när den här bruden dyker upp. Jag vet inte om det är för att hon är den som får en väg rakt in i styrelserum och till storstjärnor på ett sätt aldrig någon svensk journalist får eller om han är tänd på "piruetten". Nu för tiden slåss ju Lauler och de där killarna bakom ett staket för att få femton sekunder med Lasse Lagerbäck. Därför måste man ju fråga sig om det inte är så att fröken Brolin på fyran (är hon släkt med Tomas Brolin?) har en genväg till framgång på grund av att hon är en blond svensk tjej? Hade Patrick Ekwall fått tillgång till ett privat samtal med Barcelonas president Joan Laporta? Inte en chans liksom. Jag blir rättad här: "Du Thomas Norddahl fick tillgång till såna märkvärdiga gubbar med och han är inte blond eller snygg. Jo han kanske är blond och son till en legend, men fan inte snygg i alla fall."

Jag letade upp en bild på killen. Muschen på plats och allt.
Visst är han en heting? Åklagaren vilar.

Det ryktas att...

...Stefan Rehn underhöll ett litet sällskap på "Göteborgs nya Palace", pianobaren Ilcontro, i slutet av förra veckan. Han verkade enligt snacket bland personalen må skitbra så vi glömmer tryggt kvällstidningarnas snack om en eventuell flykt västerut från början av den här hösten.
...Erik Hamrén är nominerad till årets tränare i både danska som svenska varianten av fotbollsgalan, två galor som råkar hållas samtidigt. Den förre Öis-tränaren ska tydligen ha valt att åka till Köpenhamn då han hoppas kunna ta hem segern där, han och de flesta andra är övertygade om att det svenska priset är vikt åt Nanne Bergstrand.
...ett gäng av de yngre blåvita spelarna drog till Thailand idag. Så singelboys som gillar Avenykrogarna: ta för er när de våra små har lämnat ett tomrum i några veckor, VIP-lounger och bjudluder står nu och törstar om sällskap!
...David Wilson bestämde sig för att lämna Ljungskile vid degradering, långt innan kvalet börjat. Detta har enligt ryktet på "stan" skapat negativa vibbar kring den annars väldigt populäre britten i lilla Ljungskile. En kapten som meddelar om "abandon ship" när isberget bara är siktat på håll, är ingen framgångsrik Bohuskapten, tyvärr.

_________________________________________________
JULSHOPPING Inför julen bjuder BaraBen.com på frakten för alla beställningar från vår shop! En fri-frakt-kampanj gäller från 17:e november till och med 10 december. Rabattkoden är "BARAJUL"! http://shop.baraben.com

13 kommentarer:

  1. Haha, bra Brolinfundering :)

    SvaraRadera
  2. Vart ryktades Rehn vara på väg?

    SvaraRadera
  3. Jag tycker Glenn Hysén är en snygging

    SvaraRadera
  4. Kan bara tala om att Wilson bara är populär bland de som känner honom via media, Wilson är ett psykfall med klart paranoida drag som skäller ut allt ifrån planskötare till spelare eller som senast LSK legenden Fagerberg helt utan anledning. LSK lär bli en betydligt harmoniskare klubb utan Wilson.

    SvaraRadera
  5. KG, GT skrev att någon norsk klubb ville ha honom i augusti, Brann kanske det var...

    SvaraRadera
  6. Rykte att Wilson skulle sluta?

    Han gick själv ut med det till Radio Väst för någon vecka sen.

    Jag har personligen träffat Wilson flera gånger och har inte sett några paranoidadrag.

    Sen är kanske inte Fagerberg helt hundra alla gånger, han har t.ex velat att LSK skulle spela sina matcher i UA.

    SvaraRadera
  7. c/ Det står faktiskt "David Wilson bestämde sig för att lämna Ljungskile vid degradering, långt innan kvalet börjat.", vilket lär vara mycket mer än en vecka troligtvis...

    SvaraRadera
  8. Vart fan ryktas det om att Rehn ska vara påväg ifrån IFK Göteborg!? Källa?

    SvaraRadera
  9. anonym 13:20/ Det stod i GT och Expressen redan i augusti att norska klubbar ville värva Rehn.

    SvaraRadera
  10. Är det inte april snart?
    Jag pallar inte en lååång vinter utan Blåvitt.
    När spelas första träningsmatchen på hemmaplan??
    Snälla Blåvitt, kan ni inte lägga några försäsongsmatcher i Danmark, Skåne eller på hemmaplan så man har något att se fram emot.
    En repris på första matchen 2000 kanske vore nåt? Hö, hö!

    SvaraRadera
  11. Känner en tidigare målvaktsreserv i Ljungskile och vad han berättat om till exempel hemresor från förlustmatcher finns det mycket som stödjer tesen att det finns vissa psykotiska drag kring Mr Wilson.

    SvaraRadera
  12. Jag vill gifta mig med Anna Brolin!

    SvaraRadera
  13. Anna Brolin är sjukt foxy!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.