2008/11/21

Kanal Glenn: Målkavalkad 2008


Kanal Glenn ger dig samtliga IFK Göteborgs allsvenska mål 2008. Från början till slut. Så har du lite över 22 minuter över i ditt liv så vet du nu vad skall göra med dem.

41 kommentarer:

  1. Lägg gärna upp den igen utan "målvrålen". Tack.

    SvaraRadera
  2. Härligt nu på lunchen!

    SvaraRadera
  3. haha fyfan vilka snygga mål och framspelningar av söder!

    SvaraRadera
  4. Fan, hur kunde inte vi vinna SM Guld i år?

    Vi gör ju verkligen alla sorters mål här. Det är snygga mål, det är enkla mål, det är bål där man bara brötar in den.

    Sen var det jävligt tattigt med pålagda målvrål.

    SvaraRadera
  5. Bara jag som nästan blev tårögd i slutet när Alex hyllades?

    SvaraRadera
  6. Jag har varit kluven med publikvrålens vara eller icke vara, men om det är störande så är det väl bara att dra ned ljudet?

    Vill man lyssna på musiken så är det följande låtar som spelas:

    Turbonegro - Hot stuff, Hot shit
    Danko Jones - Bounce
    Hellacopters - In the sign of the octopus
    Sham 69 - If the kids are united
    P.O.D. - Boom
    The Raveonettes - Beat City
    Misfits - Attitude
    Troublemakers - Gött att va en ängel
    Troublemakers - Staden Göteborg
    Art of Noise - Moments in love

    mvh

    SvaraRadera
  7. Tänkte gå in här å klaga på de jobbiga publikvrålen som är pålagda... Men nu ser jag ju att det inte behövs :P

    SvaraRadera
  8. ...kan väl tillägga att det är ett jävligt härligt filmklipp för övrigt. Mycket bra jobbat! :)

    SvaraRadera
  9. ahhaha, va fan.. pinsamt med de pålagda vrålen. Bra klipp annars.

    SvaraRadera
  10. Det verkar som om opinionen är mot målvrålen. Vore det intressant med en möjlighet att ladda hem kavalkaden i högre upplösning än det MP4-format Google-video erbjuder. Då utan publikljud?

    Stör musiken också?

    Jag lägger inte ut samma videofil på Google igen. Just därför att de drar ner upplösningen så det knappt går att titta på. Men jag kan tänka mig att se till så att man kan ta hem kavalkaden till sin dator.

    SvaraRadera
  11. Härlig skadeglädje jag får när jag ser Magnus Haglunds min och kroppsspråk efter 5-1 till IFK :)

    SvaraRadera
  12. Låter som en bra idé med högre kvalitet, släng upp som en torrent vettja!
    Jag störde mig en aning när man hört samma vrål 20-30 gånger.. Men det skulle faktiskt kunna kännas tomt utan dem, men egentligen kvittar det nog. Musiken tyckte jag var super, men det är kanske för att detlåg ganska nära min egen musiksmak. ;)

    SvaraRadera
  13. lägg jätte gärna upp den för nedladdning! och då med orginal ljudet om det är möjligt :) annars grym video! Tack för den!

    SvaraRadera
  14. Det är underbart. Bara gnäll-gnäll-gnäll. Var glad att någon lagt tid och möda på att fixa den hr fina videon istället. Vill ni inte se så slipper ni!

    FOSSA BLÅVÄTT!

    SvaraRadera
  15. Tack 13:42! Men i det här fallet tycker jag inte det är gnäll, utan snarare konstruktiv kritik. Jag suger åt mig folks intryck så man vet vad folk tycker för kommande filmsnuttstillverkande.

    SvaraRadera
  16. Tycker på något sätt att det är ok med lite pålagt ljud och musik när videokvaliten ändå är såpass kass. Men om du fixar bättre kvalitet för nedladdning tycker jag att orginalljudet hade vart helt klart önskvärt!!

    SvaraRadera
  17. underbart med lite blåvitt-porr :D

    SvaraRadera
  18. Olof fantastiskt jobb du lagt ner, men vilken kolossal skillnad det blev på slutet när man slapp det pålagda skriket, först då blev det riktigt njutbart.

    SvaraRadera
  19. riktigt najs att du tagit dig tid till detta. Men målvrålen var katastrofalt jobbigt haha. matchande musik är dock najs till...!

    SvaraRadera
  20. Här sitter någon och ägnar timmar åt att göra en målkavalkad, vad blir reaktionen, massa folk lipar om att det är jobbigt pålagt publikvrål. Snacka om att ha skevt fokus. Suck, att folk som Baraben.com orkar engagera sig så mkt som ni gör när det bara ska gnällas på allt ni gör heeeeela tiden. Patetiskt jävla gnäll.

    SvaraRadera
  21. Liten grej: Första matchen mot Sundsvall, seger 1-0, var hemma, inte borta som det står i videon. Som en liten grej alltså, inget gnäll.

    SvaraRadera
  22. Tant Brun: Hur har jag kunnat missa det? Jag har kollat på filmen säkert hundra gånger.... Ofattbart.

    Tack!

    SvaraRadera
  23. Bra jobb för fan! *tummen upp*
    Vart är länken till fullkvalitet då!? ;)

    SvaraRadera
  24. Olof:
    Kanon! Om du ändå skall in och ändra något så ändra även 0-1 och 0-2 till 1-0 och 2-0 på Hammarby-matchen hemma.

    SvaraRadera
  25. Känns som det i början av säsongen, då Walle spelade mycket, gjordes mycket grötmål samt nickmål som kom till genom långbollar som mer eller mindre skickades in straffområdet på måfå.

    När sedan Hysén, kom igång och, och Söder fick sitt genombrott, så blev det ett nytt sorts spel. Vi började spela bollen längs backen och i djupled; så som jag vill att Blåvitt skall spela.

    SvaraRadera
  26. Fan vad bra ni är BaraBen, underbar video. Bästa ögonblicken är lätt Kalmar och Elfsborg hemma, så ska bönnerna tas. Snyggaste målet är Hyséns krysskott, världsklass!

    SvaraRadera
  27. Olof:
    Fantastiskt arbete, fredagskvällen börjar underbart.
    Om du kan fixa klippet med högre upplösning (så hög som möjligt!) så vore det perfekt.
    Musiken var bra, mixat med originalljud kring målen så närmar det sig perfektion.

    Keep up the good work!

    SvaraRadera
  28. Fy faan va bra Olof, avslutningen med Alex gör mig tårögd och samtidigt tänker jag och hoppas att Alex ser detta här och är stolt som bare den!!

    SvaraRadera
  29. Tack!

    Länken till nerladdningen kommer, men jag måste fixa ihop ett original först och sen se till att det kommer online. Räkna dock inte med att det kommer under kvällen, utan snarare under helgen. Men den som väntar på nåt gott... :)

    SvaraRadera
  30. vodka och 22 min målkavalkad !! det blir inte bättre !!! tack alex

    SvaraRadera
  31. Tänkte också ställa in mig i de flesta andras kommentarer; tack som fan för ditt jobb Olof! Älskar alla som lägger upp bra Blåvitt-klipp på nätet. Men som även många andra så tycker även jag det pålagda måljublet var störande. Nu vet jag inte alls om du inte har orginal-ljuden till alla matcher, men har du det så hade det ju absolut varit att föredra.

    Älskar att höra blåvita måljubel!!!

    Gött jobbat Olof!

    SvaraRadera
  32. Men sluta gnäll jävla idioter. Fixa en egen video istället för fan! Kanon video i mitt tycke!

    SvaraRadera
  33. sluta gnäll själv! alla berömmer honom men en del har gett konstruktiv kritik på hur han, i deras (och i mitt)tycke kan göra det bättre. Inget fel i det och ska inte tas på ett dålig sett överhuvudtaget! säg du att du tyckte den va kanon men kalla inte andra idioter bara för att dom ger positiv kritik till någon.. kamma dig!

    SvaraRadera
  34. Som sagt, jag tar inte på något sätt illa upp för att folk har synpunkter på videon och dess utformande. Det betyder bara att folk bryr sig och det gör att man vet att det man gjort betyder någonting för en annan.

    Det hade känts betydligt värre, om inte fruktansvärt, om jag efter den tid jag lagt ner på videon inte fått nån som helst respons alls. Att ingen hade brytt sig öht. Det hade känts tungt.

    Jag lyssnar på alla kommentarer och tar till mig alla synpunkter.

    SvaraRadera
  35. Ser man noga på denna videon kan man konstatera att typ 80-90 % av våra mål kommer till från inlägg on kantspel. Då kan man antingen säga att vi är enformiga eller helt enkelt att tränarnas vision är det som visas på plan.

    SvaraRadera
  36. Jag gillar att det pålagda målljudet verkar komma från FM eller CM. Väcker minnen.

    Tack Olof!

    (Men en video med orginalljud skulle vara uppskattat!!)

    Mvh

    Micke

    SvaraRadera
  37. 22 minuter lång jävla orgasm, magiskt bra jobbat. Fast slår ju inte förra årets film med alla målen som visades på Valand i höstas, satt säkert i en timma å njöt av de målen bland allt jävla krossat glas på backen!

    SvaraRadera
  38. Nyversion av kavalkaden kommer upp på TPB inom kort. Det fick bli en med enbart musik - originalljudet var alltför dåligt för att kunna användas... (Dock är inledningen intakt. Jag gillar hur hela spektaklet börjar, så det ville jag inte pilla på. Det får man stå ut med.)

    Adressen kommer när den väl är uppe.

    SvaraRadera
  39. Tjena,
    Kan du seeda den på piratebay? Den har försvunnit från youtube av okänd anledning?

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.