2008/11/20

Biljettkaos när Bjärsmyr och Göran J skriver på

FOTBOLLSHUVUDSTADEN Säga vad man vill om biljettstrul, uselt system och kaos när årskorten släpptes igår. Men mycket bättre reklam än det här går inte ens att regissera fram: Biljettkaos för IFK Göteborg. Om det nu inte var precis det som Andej "Spielberg" Häggblad gjorde. Men tillåt mig tvivla på min egen konspirationsteori.

BaraBenBaraBenBaraBenBaraBenBaraBenBaraBen
Bjärsmyr har inte skrivit på ett nytt kontrakt med Blåvitt och en del supportrar har, sedan Aftonbladet började rota i detta, hunnit bli riktigt hispiga. Men lugna ner er allihop. Det är ett tjuv & rackarspel som vi måste förvänta oss i såna här situationer. Bjärsmyr vill inte sitta på ett för långt kontrakt då det kan stoppa hans chanser att bli såld utomlands (långt kontrakt ger IFK möjlghet att kräva vad de vill för honom) samtidigt som Blåvitt försöker anamma en policy där de bara säljer ordinarie spelare till storklubbar, för STOOORA PENGAR.

Har Blåvitt rätt att ställa krav på förlängda kontrakt till spelare som redan står under kontrakt? Kan spelare som inte vill stanna långsiktigt få speltid ändå? Jag vet inte faktiskt. Själv känner jag att det här kommer lösa sig. Det måste lösa sig. För jag har svårt att se att Håkan Mild och Blåvitt skulle tvångsbänka Bjärsa för att han inte vill skriva på/inte kommer överens om innehållet i ett långtidskontrakt med föreningen. Det vore en väldigt olycklig utveckling om vi hamnade där, i varje fall. Så mycket kan vi nog alla vara överens om.


BaraBenBaraBenBaraBenBaraBenBaraBenBaraBenBaraBen
JULSHOPPING Inför julen bjuder BaraBen.com på frakten för alla beställningar från vår shop! En fri-frakt-kampanj gäller från 17:e november till och med 10 december. Rabattkoden är "BARAJUL"! http://shop.baraben.com
BaraBenBaraBenBaraBenBaraBenBaraBenBaraBen
GT försökte i gårdagens "avslöja" att Göran Johansson är aktuell för ordförandeposten i Blåvitt. No shit sherlock, säger vi på det. BaraBen.com för drygt två månader sedan:

(klicka för större version)

Senast ordförandedebatten sköljde över BaraBen och Göteborg så var det en efterträdare till Bengt "Hassle" som skulle utnämnas. Precis som GT nu är inne på var GJ även då en av de hetaste kandidaterna. I BaraBens läsaromröstning vann han dessutom med stor marginal omröstningen på frågan: "Vem vill du se som ordförande i IFK Göteborg".

"måndag, januari 16, 2006

Läsarna vill ha Johansson eller Ahdrian som ordförande!

SILLY SEASON Baraben ställde läsarna frågan: "Vem vill du se som ordförande i IFK Göteborg?" Resultatet blev som följer:

Kandidat (yrke) Antal röster- röster i procent

1. Göran Johansson (Kommunstyrelsens Ordf.) 247 röster- 32%
2. Mats Ahdrian (Frölunda Indians) 175- 23%
3.
Bengt Bengtsson (SIBA) 81 röster- 10%"

Nu återkommer debatten då GJ stiger ner från ett stort antal uppdrag till nyåret och för sekunden inte dementerar en förfrågan från gamle trätobrodern Pamp-Gunnar. Även om han på en direkt fråga förnekade att den blåvita ordförandeklubban skulle vara aktuell under presskonferensen där GJ meddelade världen om sin avgång från kommunstyrelsen. Men tro inte att något sådant beslut om nominering skulle fattas lättvindigt, Håkan Mild, Seppo Vaihela och Stefan Rehn skulle med all sannolikhet få säga sitt först. För i styrelsen har Göran J än idag väldigt goda vänner, säger en liten fågel till BaraBen.com.

Ger Håkan Mild sitt ok och GJ själv tror sig ha tid, så lär vi få "scarface" som ny ordförande. Förutsatt att vi medlemmar vill få in Göteborgs starke man som ny Blåvittbas.
Det är hög tid för en ny läsaromröstning i frågan! Men då behöver vi era kandidater. Vem borde bli ny Blåvittbas och varför? Lägg in din åsikt i kommentarerna. De bästa bidragen kommer med i omröstningen här på BaraBen.com!

28 kommentarer:

  1. Halse släpps väl ut någongång då. Det är min kandidat.

    SvaraRadera
  2. Gerorge W, samma sits som GJ

    SvaraRadera
  3. Niclas Alexandersson for president!

    SvaraRadera
  4. Göran Johansson är bara en dröm. Han kommer uträtta stortdåd om han faktiskt skulle ta en tjänst i blåvitt, men som jag ser det är det inte alls realistiskt.

    SvaraRadera
  5. Jag har en del insyn i hur Göran och hans crew jobbar i stan och personligen tycker jag det är på gränsen till vidrigt. Men skulle den gubbmaffian lägga sin energi på Blåvitt så kan jag leva med dessa tveksamma metoder för jag tror att han skulle kunna ta IFK till nya höjder.

    Jag är altså för GJ även fast jag hatar allt han står för. Gubben har det som fattats i IFKs styre, enorma kulor och en stor mun.

    SvaraRadera
  6. anonym 15:22- Jag har jobbat nära Göran i stadskansliet under 90-talet och kan väl ge en lite annan syn på honom. Han är inte den som tar skit och han vill alltid konfrontera dem som han får kritik från, vilket ofta uppfattas som "påhopp" och liknande av dem som inte klarar av att ta kritik ansikte mot ansikte. Håller inte alls med om att hans metoder skulle vara "vidriga" utan snarare väldigt ärliga och framgångsrika.

    SvaraRadera
  7. NEJ TACK, Till Göran och Adrian......
    Hoppas IFK våga gå sin egna väg och hitta någon innom de egna leden eller någon annan utomstående och okänd, om det finns vill säga...

    SvaraRadera
  8. Göran Johansson for president! (blåvitt-president)

    SvaraRadera
  9. Göran Johansson skulle vara klockrent.

    SvaraRadera
  10. Besserwisser: Det låter som att vi har en liknande bild av gubben men helt olika åsikter om hans handlande. En Blåvit ångvält är vad som behövs i toppen och han är det.

    /anonyma snubben från förut

    SvaraRadera
  11. GJ är ju lätt den bästa kandidaten till detta - han har all makt man kan önska sig!

    Alexandersson - för han är en legend och bra på att förhandla

    /B

    SvaraRadera
  12. oif är Göran P 08a men man måste nomnera honom för han e så jäkla go o mysig - om inte för att reta Göran J lite ;)

    SvaraRadera
  13. Som tidigare sagt så är jag tveksam till hans metoder som politiker, men tror verkligen han kan vara bra för Blåvitt.

    Han är en man som kan med att ge fingret till de som ska ha fingret. Lär inte bli många matcher utan matchdatum förens 3 dagar innan matchen i framtiden med honom.

    Enda jag är tveksam till är om han kanske tar över för mycket. Han har ju en tendens att köra över alla andra som ska styra med honom.

    Det är lite Saddam över honom om man säger så.

    SvaraRadera
  14. Bara-Glenn Hysén för president!

    SvaraRadera
  15. Jag lägger min röst på "Rolf", har glömt efternamnet, men han äger ICA Maxi på Mölndalsvägen.

    Eftersom det funkade så bra med Stig "ICA Maxi Torslanda", så borde det funka lika bra med "Rolf". Har sett han på flertalet matcher också.

    Men nog skulle Göran J göra ett bra jobb han med.

    SvaraRadera
  16. Göran är ett varunamn och en profil som säkkert inger respekt runt om i landet. Dessutom har han ett stort hjärta för klubben. Jag säger, Ja tack!!!!

    SvaraRadera
  17. CHUCK NORRIS!!!

    SvaraRadera
  18. Vi kan ju fan inte plocka in en till hockey-galning!

    SvaraRadera
  19. Om Göran blir ordförande kommer IFK Göteborg aldrig att skaffa sig en egen arena...

    SvaraRadera
  20. FC Gothia & Co - here we come!

    SvaraRadera
  21. Adrian???

    Ja då blir många i Frölunda Indianerna nöjda...

    SvaraRadera
  22. En stenrik asiat som bara pumpar in pengar fasst ett minus med det är att klubbkänslan kanske försvinner då!

    SvaraRadera
  23. GJ skulle vara kanon. Då Seppo och Ica-Stig inte direkt vill prata med media utan smyger omkring på kamratgården, så tycker jag att GJ skulle vara kanon.

    Rolf "Ica Maxi", nej tack. En större snåljåp får man leta efter.

    Jag lägger min röst på GJ alias "Scarface"

    SvaraRadera
  24. Haha, ja då kan ni med gott samvete ta in Kelloggs Cornflakes som huvudsponsor...

    KIA baklänges förresten. Humor... IFK Göteborg = Göteborgs svar på AIK. Japp

    SvaraRadera
  25. 13:59
    Tvärtom - precis raka motsatsen till aiK.

    Sen att din upptäckt är 1 år för sen bekräftar bara hemvist.

    SvaraRadera
  26. Jag röstar på Javier Vasques.

    /Lorentz

    SvaraRadera
  27. Min lista:
    1. Göran J (Göran är Göran)
    2. Erlingmark (90-talisterna på alla nivåer i organisationen verkar vara ett framgångsrecept)
    3. Gyllenhammar (sägs vara blåvit och är en slug jävel och säkert en skicklig förhandlare)

    Kommer säkert på fler förslag snart...

    SvaraRadera
  28. Då Stasi-Baraben censurerar bort inlägg de inte gillar här, så försöker jag igen:
    Sherlock/Vixen/Frankie:
    I baraben-faksimilen står ju inget om att GJ skulle vara på väg till Blåvitt, bara att det skulle vara intressant om det blev så, men att chansen är "minimal". Att GT nu skriver att det kan bli så, är ju en helt annan sak.
    Ska bli kul att se om ni vågar låta detta inlägg stå kvar, till skillnad från det förra.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.