2008/08/19

Djurgårdshatare nyförvärv i Djurgården

SILLY SEASON Djurgårdens nyförvärv från Vasalund, Peter Magnusson, gillar tydligen inte sin nya klubb. Alls. Till Hammarbys hemsida sa han för tre år sedan:
För honom är det uteslutet att spela för något annat elitlag i Stockholm än Hammarby.
– Jag skulle aldrig spela för AIK eller Djurgården.
Näää men vaaad é detta då? Djurgårdens nyförvärv skulle aldrig kunna tänka sig spela för- Djurgården. Lattjo lajban. Skön kille.
_________________________________
Daniel Mobaeck körde lite full häromdagen. Nu föreslår vi på BaraBen att han, Dulee Johnsson och alla andra svenska fotbollsspelare som råkar åka fast hos polisen för "första gången de satt sig i en bil berusade", vänder sig till följande samåkningspool för att ta sig till och från träningarna...
_________________________________
Aftonbladet påstår att en av svenskarna som greps för storrånet i Danmark satt häktad i Sverige vid tiden för rånet. Har möjligtvis Janne Plånbok och Mats Persson varit i farten nu igen?
_________________________________
På fredag kommer något av det tyngsta i internationell houseväg till Göteborg. Våra vänner på Dance Department bjuder på Chris Lake. Oavsett om du är housejunkie eller bara partysugen lär det bli fetaste kvällen hittills på Kungsgatans nyöppnade "Razzia".
_________________________________
Det går bättre för Estland än Sverige i Peking-OS. Estlands nations hela befolkning är inte lika stor som Stockholms. Ändå får de fram en diskushivare som inte bara är bättre än motsvarande Stockholms befolkning utan hela världens. Holm, Kallur, Nystrand, svenska skyttelandslaget och gängen kanske behöver skickas med Siljabåten riktning österut för träning på mental inställning när det väl gäller. Därmed illustrerar jag hela OS-debaclet med en talande bild. Detta är känslan som hänger kvar kring Sveriges insats i Peking-OS:

_________________________________
Blåvitts U-lag krossade Tuve med 12-2 i kvartsfinalen i Junior-DM på tisdagen. Målskyttar: Kamal Mustafa, 3, Niklas Williamsson, 3, Niklas Martinsson, 2, Mikael Andersson, Ali Selim och Johan Lundgren. Gôtt jobbat boys!

13 kommentarer:

  1. det ska nog gå bra, han har ju fixat bratfrisyr och allt!

    SvaraRadera
  2. Peter Magnusson-grejen är ingen vidare nyhet. TV 4 (eller om det var Aftonbladet, skit som skit) gjorde ett reportage strax efter övergången där just detta kom på tals. Peter hade tydligen ändrat åsikt nu...

    I övrigt är det mesta högkvalitativt på bloggen!

    Ha det!
    // Yeahns

    SvaraRadera
  3. yeahns/ Vadå nyhet? det är lik förbannat asroligt.

    SvaraRadera
  4. djurgårdaren skulle nog knipit käft.

    SvaraRadera
  5. Nu räcker det med spam om resan...

    SvaraRadera
  6. oj vilken nyhet om magnusson. ni ligger ett par månader efter... torka?

    SvaraRadera
  7. anonym 23:35- vadå "oj vilken nyhet", det här är en supporterblogg inte DN.se ditt jävla mähä.

    SvaraRadera
  8. Visar bara vilken jävla hora han är, Magnusson. Hoppas dom sparkar benen av fanskapet så han aldrig mer kan spela!

    SvaraRadera
  9. hahaha, kinesen langar "grävskopan"
    en gammal polare berätta att den är ganska vanliga bland kvinnliga brottare

    SvaraRadera
  10. Tanken var väl att Kallur skulle ta den i häcken, dom måste tagit fel på person!

    SvaraRadera
  11. Kära Aftonbladet:
    Var står det att han hatar Djurgården?

    Kul bild på brottarna dock;)

    SvaraRadera
  12. haha när man är först så är det viktigt med nyheter men när man ligger efter är det bara "en supporterblogg". haha jävla lallare.

    SvaraRadera
  13. Anonym 13:16- Om man bara publicerar nyheter som man är först med så är det ingen blogg, det är faktiskt ingenting alls för utan kombination av nyheter, kommentarer och humor (som i detta fall) är det bara Stampenfans. Du kanske borde ta dig dit.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.