2008/07/29

Träningsrapport, en dag kvar!

TRÄNINGSRAPPORT BaraBen gav sig tidigt imorse upp till Kamratgården för att ta tempen på truppen som imorgon löper in på Ullevi för att skicka ut brödgänget Basel från Champions League.

Klockan slog tio och ut joggade en avslappnad trupp för en dryg timmes lättare träning. Träningen inleddes med en halvtimmes uppvärmning innan laget delades in i två lag på helplan. Inga större skrällar noteras då "a-laget" ropas upp. Kim, Hjalmar, Ragnar, Bjärsa, Adam, Alex, Olsson, Gustav, Hysén, Söder och Wernbloom ser ut att bli den startande elvan imorgon.
Under spelet som följde hände inte mycket. Alex såg åter rapp ut i steget och samarbetet han och Adam emellan öppnade upp högerkanten några gånger. Även Hysén skojade till det på sin kant vid ett par tillfällen.

En taktiskt iaktagelse från sidlinjen: Vid inspark för "b-laget" blåste Rehn av två gånger för genomgång med framförallt Hysén och Wernbloom. Troligtvis vill Basel sätta igång spelet snabbt via sin högerback. Detta har Blåvitt upptäckt så vid inspark tar Hysén snabbt position högt upp för att täcka ut högerbacken. Samtidigt tar Söder position högt upp vid sin mittback medan Wernbloom backar hem och täcker upp mittfältet. Tränarstaben anser uppenbarligen att vi med Gustav, Ragnar, Wernbloom och Bjärsa i spetsen är starkare i luftrummet och således vill styra Basel till att slå långbollar.
En liten men ack så betydelsefull detalj.

*******

Förutom Barabens utsända fanns ett knippe journalister på plats, däribland en från fiendeland, Schweiz. Han kände sig tvungen att fråga vilket av lagen på plan som var a-laget. Kaxigt. Snälla Blåvitt, tryck ner den kaxigheten i halsen på schweizarna imorgon!

*******

Dessvärre kan vi inte erbjuda er några bilder från morgonens träning då BaraBens supermegautrustade länkbuss gick sönder.

*******

IFK Göteborg räknar med mellan 10 - 15000 åskådare imorgon. Allt annat än en sådan siffra är snudd på skandal. Kom igen nu alla Änglar, nu sluter vi upp och lyfter fram våra kamrater till avancemang!

17 kommentarer:

  1. Trevligt med någon som vågar sig på en analys av träningen och inte bara berättar vem som "såg pigg ut" eller vem som "sköt hårdast" eller hade kallingarna bakochfram.

    Tack.

    /Roffe

    SvaraRadera
  2. Bra träningsrapport, det börjar kännas att det är en stor match pågång!

    Synd bara att länkbussen gick sönder och bilderna uteblev....hahaha=)

    SvaraRadera
  3. Ååååååh vi éeeeeeeee Blåvitt!!!! Från Göteborg!!

    Imorgon gäller de!!!!!!!!!!!

    SvaraRadera
  4. När anländer gökurmakarna då? Hade ju spätt på hetsen inför drabbningen om man fick en rapport från deras fonduesittningar också.

    SvaraRadera
  5. Den där toblerone-journalistens kaxighet irriterar.

    Wernbloom, kör ner gök-uren i halsen på dem imorgon!

    SvaraRadera
  6. KOM IGEN NU BLÅVITT ! !! ! TAGGAD TILL MAX !!!

    SvaraRadera
  7. JA BÖRJA HETSA NU!,,Krossa Basel!!

    SvaraRadera
  8. Strul med länkbussen igen? Vart fan skickar jag mitt klagomejl? :P

    SvaraRadera
  9. SUCK! Ni är verkligen mil bakom "Alltid Blåvitt" när det gäller träningsrapporter.

    SvaraRadera
  10. goe glenn- du är verkligen mil bakom sans och balans...

    SvaraRadera
  11. goe glenn- så länge den där "jan lind" finns på svenskafans bör de nog inte yttra sig. sällan har väl någon tjomme utan någon som helst förståelse för fotboll eller svenska språket fått skriva så mkt om blåvitt? skrämmande vilken dagisnivå den där ligger på.

    SvaraRadera
  12. Suck till allt! Över ett dygn kvar till match...

    SvaraRadera
  13. Danne, det doftar 90-talspress över Rehns idé, eller snarare Jonas Olssons pressidé. Rehn var väl tillsammans med Steff de som inte förstod sig på Rogers framgångsrika kontringsfotboll stundtals...

    SvaraRadera
  14. Trevlig läsning =)

    SvaraRadera
  15. Tycker att det är ganska lustigt att läsa alla dessa kaxiga inlägg från vissa personer där man skriver att vi ska "krossa basel" och "köra upp gökuren" i halsen på dem, det verkar som att folk inte riktigt förstår hur bra Basel är. Jag förstår att dessa inlägg mer är ett sätt att trissa upp stämningen på än uttryck för hur man tror att det kommer att gå men med tanke på att Basel fullständigt har dominerat en liga som är betydligt mer penningsstinn och vars lag har betydligt större ekonomiska resurser än ngt av de allsvenska lagen så tycker jag att man borde dämpa förväntningarna lite. Har man inte så stora förväntningar blir man inte lika besviken om det inte går vägen men man blir även mycket gladare om det går bra!Jag hoppas verkligen att blåvitt går vidare men ställ inte för höga krav på laget!

    SvaraRadera
  16. nuff respekt!

    SvaraRadera
  17. "Dessvärre kan vi inte erbjuda er några bilder från morgonens träning då BaraBens supermegautrustade länkbuss gick sönder"

    Ovanstående citat är en av många anledningar varför man uppskattar Baraben. Kul med en träningsrapport dessutom.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.