2008/07/28

This is the fucking Champions League

INTERNATIONELLT Viasat kände av kritiken som kom när de struntade i att sända Blåvitts första kvalomgång mot Murata. I det tysta pågick en sms- och msn-kampanj bland blåvita med syfte att höra av sig till Viasats sportchef med ett par arga ord kring beslutet. Det verkar ha hjälpt då Henrik Strömblad och Glenn Hysén nu kommenterar matchen i TV6, en faktor som förmodligen får följden att flera tusen av er soffliggare inte kommer att dyka upp på Ullevi för att se matchen och stödja änglarna på plats.

Tragiskt, men tyvärr den bittra verklighet vi lever i. Tusentals blåvita är för bekväma att orka ta sig till sin hemmaarena för att se vårt lag kämpa om en plats i mästarcupen Champions League.

This is the fucking champions league!
__________________________________________
Änglarnas supporterturnering "Rikets Änglar" går av stapeln i Augusti och behöver ytterligare ett gäng lag för att gå ihop rent ekonomiskt. Så har du och dina polare tänkt er ställa upp är det hög tid att agera nu i veckan då deadline för anmälning närmar sig!

Idagsläget är det 11 lag anmälda och betalade. Ytterligare tre lag har anmält intresse men avaktat lite för de inte vet om de kan bli fullt lag.

Lagen är följande:

Änglarna Lerum
Glenns Kamrater
MMM - Män Med Mustasch
Glenn Strömbergs prillor
Dreamteam
Änglarna partille
Guys
BaraBen.com
Blo wit
Brasselirets Bk
Göteborg dreamteam

Vi bör nog bli 18 lag, helst 20 för täcka de ekonomiska konstanderna då riktiga domare ska hyras in för höja standaren lite. Samma regler och situation gäller som vid förra årets turnering, förutom domararna och att vi spelar på fyra planer för få tätare matchschema...
__________________________________________

Alternativa Shopens utbud i djupaste Afrika. Har du en bild på dig i en av shopens tröjor på en exklusiv plats? Maila in den till BaraBen.com, alla fantasirika bilder vinner nya souvenirer!
__________________________________________
Sett till IFK Göteborgs nyhetsbrev verkar en del inom föreningen smått livrädda för "storsatsande" Basel...
__________________________________________
Basel hemma med gött väder i djupaste semestertider lär väl innebära en jättelik förfest i Bältesspännarparken och Kungsparken bakom Storan imorn eftermiddag och kväll?
__________________________________________
På onsdag den 30 juli tar IFK Göteborg emot FC Basel på Ullevi. Avspark är 20:15. Följ uppladdningen på www.ifkgoteborg.se. Boka biljett på telefon 031-81 10 20 eller ticnet.se.

16 kommentarer:

  1. Bra Frankie!

    SvaraRadera
  2. Kontentan är alltså att om ingen sänder matchen så ska vi gnälla över att tv inte bryr sig om blåvitt och när de nu sänder, så ska vi gnälla för att folk inte kommer på matchen?

    Vissa är inte lätta att tillfredställa.

    /Roffe

    SvaraRadera
  3. This is NOT fucking champions league. Det är för helvete kval till kvalet till CL. Dessutom mot ett lag från Schwiez... känns ju jäääättte häftigt.

    SvaraRadera
  4. Ja det var en jävla hausse av ett lag som ingen ens sett spela, förutom den blåvite spionen då, som inte var särskilt impad enligt väldigt obekräftade rykten. Men men det är väl kanske så man lockar soffliggarna till arenan.

    För den som hängde med på tyskalektionerna:

    http://www.forza-roma.de/interviews/gepflegtarrogant/gepflegtarrogant2.html

    SvaraRadera
  5. Anonym Anonym sa...

    This is NOT fucking champions league. Det är för helvete kval till kvalet till CL. Dessutom mot ett lag från Schwiez... känns ju jäääättte häftigt.

    28/7/08 13:41


    Det här är ju grundproblemet i sverige, vi vill hävda oss men vi vill inte stödja våra lag. Vi vill vara med på den stora scenen men inte gå på matcherna. Pinsamt av folk att resonera så när vi är ett par matcher ifrån gruppspelet i CHAMPIONS LEAGUE.

    SvaraRadera
  6. anonym-roffe/ Ja det var ju ooooooooooerhört svårt att förstå varför man vill ha tv-sända Blåvittmatcher samtidigt som man vill att publiken ska gå på hemmamatcherna. Dra röva i grus din Gaisare.

    SvaraRadera
  7. 4 000 sålda, det kommer behövas bra med hets för att lyfta den siffran till någorlunda nivå.

    Fortsätt hetsa!

    SvaraRadera
  8. Är ju kanon att matchen sänds i TV. Är man äkta Blåvit ser man ju till att ta sig till Ullevi ändå såklart, däremot kommer det sitta massa icke-blåvita, kanske en del folk med ännu ingen klubb att hålla på, kanske kommer ett par av dessa få upp ögonen för Sveriges vackraste lag.

    SvaraRadera
  9. scheisse basel! Alla till Ullevi på onsdag.. Fyll kurvorna! "We are blue we are white we are fu*king dynamite!"

    SvaraRadera
  10. Finns det bijetter kvar till Baselmatchen?? Vi är lite sugna..

    /Evenemangspar från Ale

    SvaraRadera
  11. Dumt, frankie. 775 kilometer och 10 timmar på tåg till Ullevi gör att jag är jävligt glad över att matchen sänds i tv.
    Alla blåvita bor inte i göteborg.

    SvaraRadera
  12. Henke; o alla tänker samma som du. Vad händer då? ;)

    SvaraRadera
  13. henke, vad yrar du om? Det är ju de blåvita i GÖTEBORG som kritiseras, om du bor i Uganda kan du väl för fan inte ta åt dig här? Shit, ska man behöva tänka för alla nu med eller?

    SvaraRadera
  14. Uganda angles on tour 2008

    SvaraRadera
  15. På onsdag ska vi jävlar mig sjunga för alla soffliggare/sveriges alla änglar. Vi som ser till att det iaf blir lite stämning på spökarenan. Gör vi en lika bra andra halvlek (Murata) i klacken under en hel match kan vårt IFK bara inte förlora! Vi är nr 12! På onsdag ska vi sjunga hem en seger!

    SvaraRadera
  16. Idi Amin angels on tour!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.