2008/06/17

Linderoth är tillbaka i full form- ska han få spela?

SVERIGE vs. RYSSLAND Lars Lagerbäck berättade idag att Tobias Linderoth nu är tillbaka i fullt slag. Ett "problem" som innebär att diskussionen om innermittfältspositionerna nu ytterligare breddas. Kim Källström har fått stå åt sidan för duon Daniel Andersson och Anders Svensson under de två första EM-matcherna. Men blir Linderoth nu aktuell för Sveriges startelva sedan han återhämtat sig från sin skada?

Vem ska spela?
Daniel Andersson och Anders Svensson
Anders Svensson och Tobias Linderoth
Tobias Linderoth och Daniel Andersson
Vem som helst och Kim

Vad tycker du?
__________________________________________

8 kommentarer:

  1. saken är ju att dem skött det riktigt bra, daniel och anders alltså! senaste matchen mot spanien fick jag svälja alla mina onda ord om daniel, som spelade riktigt bra.
    Galatasaray och Lyon borde givetvis peta malmö och elfsborg, men sverige har ju alltid vunnit för att dem är ett lag, svårt att formulera det argumentet bra, men jag hoppas ni förstår. Jag litar på Lagerbäck och tycker han har bra känsla för sånt här. sällan gör han dåliga val enligt mig. Eftersom spelat stämt så bra, så kommer Lagerbäck inte ändra på det till Rysslands matchen..

    SvaraRadera
  2. Danne och Tobbe eller? Det räcker ju med oavgjort? Taco kanske kan spela som släpande bakom Henke, om de kör 4-5-1.

    SvaraRadera
  3. Jag vill ha Linderoth och Källström. Varför fanns inte det alternativet?

    SvaraRadera
  4. intressant att alla kommentarer jämnt hyllar daniel andersson men att omröstningen pekar starkt mot kim källström och linderoth. tomma tunnor skramlar mest?

    SvaraRadera
  5. Anonym 14:52/ Jag tyckte helt enkelt det kändes alldeles för osannolikt för att ens ha med som ett alternativ...

    SvaraRadera
  6. Sportcehefen hänvisar till Gårdarnas devis imorgon...

    Full Fart Framåt - Håll Tätt Bakåt!

    Med andra ord, om Z inte skall spela så flytta upp Elmander i anfallet och in med Sebastian Larsson på högerkanten från start.

    Angående enkäten... Linderoth är ett självskrivet val om han är 100%, annars så borde Svensson/Källström få spela.

    Jag går emot den tillfälliga sidledsströmmen och ser gärna Daniel Andersson på bänken ;)

    Men så är jag inte ansvarig heller... än! =)

    /Sportchefen

    SvaraRadera
  7. 70% vill ha en annan kombination än Daniel-Anders, 40% vill ha Kim på plan. Förlorar vi är det nog dags för mobben att få bort Lagerbäck...

    SvaraRadera
  8. vad har kim presterat i landslaget? zilch. noll. intet. jo. en bra match - mot island. i övrigt är det stressade beslut, tappade bollar i fel lägen och ett evigt fuskande i defensiven. sverige är inte lyon som oftast dominerar sina motståndare i franska ligan. att en djyrgårdare som kim får sån back up här är ju pinsamt.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.