2008/06/16

Den här jävla EM-turneringen har ju spårat ur totalt

EURO2008 Jag tycker det är lite märkligt hur TV4 dagligen frossar i hur andra kläders kommentatorer lever in sig i matcherna. Klippen lyfts fram som exotiska inslag där studiofolket skrattar åt hur alla andra länders kommentatorer visar passion och inlevelse. Varför anställer inte TV4 lite kommentatorer med de egenskaperna om det är vad som upplevs som häftigt och spännande?
_________________________________________________
Två förbundskaptener uppskickade på läktaren i första halvlek vid ställningen 0-0 under Tyskland-Österrike. Ett Tjeckien som totalt rasar ihop under sista kvarten och tappar 2-0 till 2-3 mot Turkiet. Ett slutspelsjagande Polen som får stryk av slutspelsklara Kroatiens B-lag.

Vad är det som pågår egentligen?
Jag tror jag ska tippa 6-6 i matchen mot Ryssland.
_________________________________________________

Finsmakaren Stromba käkar med haklapp (!) nere i Alpernas EM-värld...
_________________________________________________

Har du en Lika som bär? Maila oss! Tipstack till Rolle.
_________________________________________________
På Expressen.se frågar de sina läsare om vilken EM-blogg som är bäst. Fega som de är så utelämnar de både BaraBen.com som SVT:s utsökta EM-blogg signerad Johan Lundell, men undersökningen är lik förbannat jävligt underhållande. Aftonbladets Roberg Laul får nämligen just nu fler röster än alla Expressen-bloggare tillsammans:



Laul får 33% av rösterna.
Minus Expressen-bloggarna leder Laul med 25.3%.
Minus Expressen plus Fotbollskanalen/TV4-bloggarna leder Laul fortfarande med 6.2%.

Då ska vi även inte glömma bort att det faktiskt är Robert Laul som är orsaken till att Zlatan Ibrahimovic i flera år bojkottat Aftonbladet. Han får inte ens snacka med storstjärnan, men utklassar just nu alla Expressen/TV4/Fotbollskanalen-bloggarna i popularitet. På en omröstning på Expressens hemsida. Är inte det en urskola i ödets ironi så vad är? Men enligt normal TV4 tradition så kommer säkerligen fyrans VD Jan Scherman snart annonsera sitt försök att köpa Aftonbladet av Schibstedt-koncernen...

Tack även till er 34% som röstat på oss på BaraBen.com.
_________________________________________________
Inför Sverige-Ryssland är det ganska intressant att studera FIFA:s världsranking. Ryssarnas förbundskapten Guud Hiddink upprepade nämligen på dagens presskonferens att den ryska björnen minsann är underdog och att det är Sverige som ska ha pressen på sig. Men sett till världsrankingen är Ryssland inget skitlag direkt, de återfinns på 24 plats, ett halvdussin platser över Sverige:


Men samtidigt rankas England som världsnia och Ukraina efter oss. Var det inte Ukraina som vi spelade mot härom veckan? Det här kan gå precis hur som helst, men att vi är storfavoriter så som Hiddink vill få det att framstå är ju mest ord i ett töntigt psykkrig. Ryssen är inget motstånd som vi får underskatta.
_________________________________________________
Jag vill ge noll Glenn till Bojan.
Jag vill även ge noll Glenn till Elin.

20 kommentarer:

  1. ...alltså den där rankingen måste man bara ha åsikter om... undrar hur ofta den uppdateras? Tycker att det borde vara dags snart.

    SvaraRadera
  2. Bojan suger förvisso, men Elin är faktiskt riktigt bra. Prova att lyssna på vad hon säger någon gång, istället för att utgå från att hon är en bimbo för att hon är snygg och blond.

    SvaraRadera
  3. Vad hände med barabens bojkott av aftonbladet?

    SvaraRadera
  4. rolle/ Kan du förklara för mig vad de t är hon säger som är så bra då? För jag utgår då inte från att hon är en "bimbo" för att hon är blond, att du säger så säger väl mer om dig kanske. Berätta för oss nu vad fröken "världsrekord i klyschor" säger som är så bra?

    SvaraRadera
  5. anonym 00:12, du får nog läsa här mer än en gång om året om du ska ha koll. barabens bojkott pågick säsongen 2007 ut.

    SvaraRadera
  6. elin är riktigt bra? eeeh, nämn gärna vad som är så bra? hon ville byta ut halva laget inför grekland och den vann vi säkert...

    SvaraRadera
  7. Rankingen har väl någon form av "bäst genom tiderna"-ambition och bör således inte användas i några som helst sammanhang.

    SvaraRadera
  8. "Jag tycker det är lite märkligt hur TV4 dagligen frossar i hur andra kläders kommentatorer lever in sig i matcherna."

    Läst den meningen 7 ggr nu utan att fatta, andra kläders kommentatorer?

    SvaraRadera
  9. Jag tycker det är roligt att hon heter Elin Ekblom Bak. Smaken är som...?

    Själv blev jag trött på henne efter en halvminut... Bojans "jag är så stolt att jag kommer från samma del i Jugoslavien som Zlatan"? Vad har det med någonting att göra?

    SvaraRadera
  10. anonym 17/6/08 02:49

    Så Norge har haft bättre resultat genom åren än vad vi har? ja tjena
    /Max

    SvaraRadera
  11. Den där jävla FIFA rankingen är ju ändå riggad, så vad tjänar det egentligen till att titta på den? Ska Sverige komma upp ska ALLA träningsmatcher spelas mot Trinidad, Bahamas och Bhutan. Då kan vi komma upp något...

    SvaraRadera
  12. Ändå skall vi komma ihåg att Lauls blogg är jävligt usel. Riktigt jävla usel. Usel. Usel. Usel.

    Och Elin är dumt att klaga på. Hon är tjej, hon förstår inte riktigt fotboll. Men hon är snygg och det skall tjejer vara. I alla fall bra tjejer. Elin är bra.

    SvaraRadera
  13. Från fotbollskanalen.se "Rumänien har fördelen men Franck Ribéry lovar att Frankrike ska ta vara på den lilla chans de har.
    - Vi är fortfarande här och det är viktigt att vi fortsätter att hoppas, säger den unge men ändå ärrade franske mittfältaren." Försöker de göra sig roliga över Riberys olycka!?

    SvaraRadera
  14. Coolt att hon tagit namnet "Bak". Det kan inte finnas en vettig människa (man) som inte tänker analsex när man ser namnet i rutan. Undra om hon gillar det, att det var lite därför hon tog det? Annars ser jag ingen riktig anledningen till att heta Röv i efternamn. Förlåt, Bak menar jag.

    SvaraRadera
  15. Nån som vet hur den där jävla rankingen funkar? Hur kan England och Norge efter missat EM få 2 + poäng och klättra på listan? Och Sverige faller 7 placeringar... Knepigare system får man ju leta efter.

    SvaraRadera
  16. anonym 11:33/ det är ju en ranking som går över fem år tror jag, alla kval och slutspelsresultat osv...

    SvaraRadera
  17. Men Norge har ju inte varit i slutspel sen hedenhös

    SvaraRadera
  18. Polen, Norge, Egypten, Israel, Grekland???

    Svennis hittar ju nya jobb (och brudar)oftare än den listan uppdateras

    SvaraRadera
  19. Grekland 8:a mmmm... jävla böglista som inte betyder ett skit.

    SvaraRadera
  20. lika som bär Selakovic och Adrain Mutu?

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.