2008/05/20

Aktuell EM feber: 36,9 grader

SMÅTT O GÔTT TV4 har haft en hel del problem med tillfälliga avbrott mitt i sina sändningar de senaste dagarna. Frågan är om TV4 kan stå rättsligt till svars för de upplopp, slagsmål och kravaller som kan bryta ut om liknande tekniska problem uppstår när de sänder Sveriges matcher under EM i Juni?
_________________________________________
Tobias Hysen var på plats med sin lille son. I halvlek började pöjken skrika varvid Tobbe sa - "Han har lärt sig att man ska bua åt blåvitt i halvtid"
-"Cad Berggren", Alltid Blåvitts forum angående måndagens U21-match.
_________________________________________
Tobias Linderoth specialtränar på Kamratgården tillsammans med Niclas Alexandersson inför EM. Vänjer han in sig i en framtida arbetsmiljö måhända?
_________________________________________

SVT Cribs med Zlatan.

_________________________________________
Det finns en gul tröja, ibland är den även helblå. Den har små kronor över hela materialet och är en äkta bondeversion av nationell patriotism för ju längre ut på bygden man tar sig ju tätare blir dess frekvens. Men snälla snälla Sverige och dess svenskar. Låt oss slippa se detta elände under sommarens EM-fest? Det gör bara så ont i ögonen på oss som inte har Pinocchio som husgud. Vet ni vilken tröja jag menar? Har ni bilder på den? Bränn dem!
_________________________________________
BaraBen.com på Facebook. You gotta have it. Idag med EM-sången "Lasse Liten".

11 kommentarer:

  1. Stackars stackars Hysén och de andra killarna som blev buade åt för att de inte kämpade. Livet som fotbollsspelare är hårt ibland.

    SvaraRadera
  2. Du borde kolla in Miss Swedens blogg. Ny hund, tuttar och läppar. http://ceciliakristensen.blogg.se /Erik

    SvaraRadera
  3. Jag har en sån tröja! Och den är ju fanimej grym, skulle aldrig komma på tanken att slänga den. Hade den på mig när jag var nere på Portugal-EM. Självklart är den ful och bonnig, men det är ju det som är hela grejen. Har du inte större självdistans Frankie?

    SvaraRadera
  4. tant brun/ Så om man har självdistans klär man sig i något du kallar "ful och bonnig"? Haha då kör jag lila kostym varje dag framöver......

    SvaraRadera
  5. Humor från Hajsen! Det gäller att ta det (supporterkritik) på ett bra sätt.

    SvaraRadera
  6. Man kan inte dissa en tröja som spelat en stor roll i en klassiker som sällskapsresan. Så där blir det backning till bara ben.

    SvaraRadera
  7. LasseLiten låten e ju faktiskt riktigt bra, årets EM-låt :D

    SvaraRadera
  8. Värre är dock den svartgula tröjan som Sverige kommer att ha som borta tröja i EM.

    Tacka vet jag den vita landslagströjan från 94 den snyggaste borta tröjan vi har haft enligt mig.

    SvaraRadera
  9. anonym 14:44/ För 30 år sedan kom man undan med sådant. Inte idag.

    SvaraRadera
  10. Anonym sa...
    tant brun/ Så om man har självdistans klär man sig i något du kallar "ful och bonnig"? Haha då kör jag lila kostym varje dag framöver......

    20/5/08 12:27


    Självklart! Inte så att du dagligen skall klä dig som ett mähä, men vid särskilda evenemang skall man kunna bjuda på det.

    SvaraRadera
  11. Ja stackars Hysèn.. Får en signon bonus på några miljoner och sedan inte spelat bra mer än 1 match.. Och sedan buar publiken? nä ge oss mer pengar istället!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.