2008/03/11

Kim Christensen till IFK Göteborg

BARABEN AVSLÖJAR Efter ett par omgångar av förhandlingar har nu danske toppmålvakten Kim Christensen från FC Nordsjälland bestämt sig för IFK Göteborg. Enligt BaraBen.com:s danska källa skall målvakten ha blivit lyrisk över möjligheten att byta till Blåvitt och skall skriva på för oss inom kort.

Kim Chistensen har under de senaste säsongerna rankats som en av Danmarks bästa målvakter, Blåvitt värvar samtidigt en förstamålvakt, då Christensen krävt muntliga garantier om att få speltid. Detta skall Blåvitt dock inte ha velat ge den danske målvakten men har visat tydligt att man vill värva honom för att man tror på hans kapacitet att bli förstaval i föreningen.

Det är än så länge oklart vad Christensen kostar för IFK Göteborg. BaraBen har inte sökt Håkan Mild för en kommentar.

Mer info inom kort.

51 kommentarer:

  1. Krille säger välkommen till götet!!!!!!!

    SvaraRadera
  2. Som vanligt! Baraben alltid först med det senaste! NI e grymma

    SvaraRadera
  3. Vad är nytt???
    Detta visste vi redan i morse.

    SvaraRadera
  4. haha ni är ju för fan sjuka... inte minst gubbar som Sam.
    "Baraben alltid först med det senaste!"

    De där raderna hade ju vem som helst kunnat skriva med utgång från dagens artiklar. Ska det finns någon trovärdighet i det får man väl ha någon som bekräftar, ett citat eller liknande.

    A-F-T-O-N-B-L-A-D-E-T

    SvaraRadera
  5. töntigt banderollförslag:
    "Vi er blåe, vi er vite - välkommen Kim"

    SvaraRadera
  6. Anonym sa...

    Vad är nytt???
    Detta visste vi redan i morse.

    11/3/08 16:24


    Vad visste vi? Att han är klar? Hur visste "vi" detta? Denna jantelagsmentalitet vi har i sverige är ju skrattretande.

    SvaraRadera
  7. Lite "Sportexpressen avslöjar" på den här. Jag tror ni tänkt "Kim säger själv att det ska vara klart i morgon, det är stensäkert att gå ut med nyheten." Eller så har ni verkligen en dansk källa, men då är det ändå som anonym 16:24 säger, vad är nytt sen tv2:s artikel i morse?
    /anonym 16:30

    SvaraRadera
  8. anonym 16:30- frankie har garanterat ringt till kims agent. det är så han jobbar, det har jag hört flera gånger tidigare av agenter att hankins ringer och frågar ut dem och sen får han nån gnutta ny info som gör att han är säker så har han en "egen" nyhet. all cred förvisso...

    SvaraRadera
  9. Hoppas han är bra nu då. Han har stått samtliga 18 matcher före vinteruppehållet och släppt in 25 mål. Det är väl förmodligen godkänt av en målvakt i ett lag av Nordsjaellands kaliber. Se tabell:

    1 AaB 18 11 3 4 36-27 36
    2 FC København 18 9 7 2 23-11 34
    3 AC Horsens 18 8 6 4 27-24 30
    4 FC Midtjylland 18 8 5 5 26-22 29
    5 OB 18 6 10 2 27-15 28
    6 Randers FC 18 7 5 6 25-15 26
    7 FC Nordsjælland 18 6 7 5 28-25 25
    8 Esbjerg fB 18 6 4 8 35-33 22
    9 Brøndby IF 18 5 6 7 23-26 21
    10 AGF 18 5 3 10 20-28 18
    11 Viborg 18 4 2 12 15-36 14
    12 Lyngby 18 2 4 12 18-41 10

    Skall bli intressant att se hur många år kontraktet är på. Och inte minst: när kommer han?

    SvaraRadera
  10. Jösses gubbar! Läs texten en gång till utan att tänka in vad ni vill att det ska stå. Eller så är det bara jag som är tröttare än vanligt och ser satir där det inte ska vara satir

    SvaraRadera
  11. Den "danska källan" är den för allmänheten uppvisade artikeln på danska tv2 som vi alla redan läst. Men nu har väl Frankie ringt någon valfri dansk, som förvisso säger samma sak som tv2, men nu är det ett "avslöjande".

    Ni är rätt roliga grabbar. Välkommen Kim!

    SvaraRadera
  12. z:

    Du är tröttare än vanligt. Det har varit så många sura röster, både i kommentatorsfältet och i miniforumet, att Baraben inte längrre kommer med några värvningsnyheter att han kände sig tvungen att hitta något. Det här var ett försök. "Sam" blev i alla fall glad. "Wasa Allé" blev överväldigad. Det har vi förvisso inte sett ännu, men vänta bara...

    SvaraRadera
  13. Super-chock-avslöjande!!! :)

    SvaraRadera
  14. jag gnällde lite förut om att de "avslöjar" något som alla vet. kanske är det satir av Frankie, kanske vill han att vi ska tro det så här i efterhand, kanske har de en grym källa, skitsamma egenligen, det viktiga är ändå att det är väldigt gött att det händer något på silly-fronten och att det är en ny målvakt som kommer in, som verkar helt duglig också (utan att jag vet särskilt mycket om honom egentligen). Nu kan Dahlin/Stenman utvecklas till superkeeprar i lugn och ro samtidigt som vi kan gå till CL-kval utan att behöva fundera för mycket på hur mycket två tonåringar som stått några matcher var pallar att få Torres eller Villa stormandes mot sig.

    SvaraRadera
  15. Torres kanske men inte Villa ;)

    SvaraRadera
  16. Varför vill han lämna FCN?

    SvaraRadera
  17. anonym 19:25

    kontraktet går ut i sommar pluss att fcn e ett bonkegäng.

    SvaraRadera
  18. Nu är han helt klar enligt Sveriges Radio. Påskrift imorgon.

    SvaraRadera
  19. Går rykten att Frankie ringt till Kims agent och fått något bekräftat den vägen, i alla fall ska han ha frågat folk efter någon som snackar danska på sitt jobb idag...

    SvaraRadera
  20. Riktigt underhållande när Alltid Blåvitts förenade kamrattöntar kommer in här anonymt och skriker "Baraben kör aftonbladetjournalistik" och "ange källor om ni vill vara trovärdiga". troligt att de skulle få någon info igen om de skrev ut vilka källor de har. jävla retards. kryp in på alltid mongo och stanna där istället.

    SvaraRadera
  21. 9 gånger av 10 har ju frankie faktiskt rätt så jag förvånas inte att de var första "medie" att bekräfta att det var klart.

    SvaraRadera
  22. SVT "bekräftar" nu att frankie hade rätt.

    SvaraRadera
  23. Jag slog några samtal och fick reda på att Kim bestämt sig för oss. Sen kan ju en del anonyma mongos sitta och skrika om "Aftonbladet-avslöjande" bäst de vill men återigen var vi på bloggen BaraBen.com först med beskedet om att en transfer blir av efter att den faktiskt blivit klar, detta trots att vi har noll resurser, noll anställda, noll heltidsbloggare och inte ens stävar efter att ha något av det. Pang bom ridå gnälljeppar, sug på tummen och återkom nästa gång jante knackat på!

    SvaraRadera
  24. haha jag såg ditt hockeyreportage på tv hankins, riktigt bra ju!

    SvaraRadera
  25. pur hets hahahaha du e la go du frankie! keep up the good work änna

    SvaraRadera
  26. Spännande att frankie snackar illa om jante. What´s next? Påven talar illa om kyrkan?

    Dock bra jobbat med danske målvakten.

    SvaraRadera
  27. Äntligen en spelare på plan som fattar vad Malmöspelarna säger till varandra.

    SvaraRadera
  28. Äntligen en ny målvakt! valkommen!

    SvaraRadera
  29. Anonym: 21:08

    Spännande att frankie snackar illa om jante. What´s next? Påven talar illa om kyrkan?


    Haha klockrent! Dubbelmoralen är enorm, MEN det är skitsamma eftersom den här bloggen handlar om Blåvitt.

    Som blogg är BaraBen bäst!

    SvaraRadera
  30. Spännande att frankie snackar illa om jante. What´s next? Påven talar illa om kyrkan?

    Så frankie "skapat flest kontroverser bland blåvita fans nånsin" hankins brukar agera efter jantelagen? hmm, verkar inte speciellt logiskt. frankie beter sig snarare ur ett slags schulman hjärta janne josefsson-upplägg. på gott och ont.

    SvaraRadera
  31. vi har fått en ny rutinerad målvakt, då ägnar sig folk åt att debattera frankies arbetsmetoder istället. då undrar man om en del håller på blåvitt eller hatar baraben mest. ingbritt-gänget (tror det snarare är de mer än alltid blåvitt som ordbajsar här) verkar ju tillhöra grupp två där.........

    SvaraRadera
  32. kalles kaviar, visst är prioriteringarna hos folk underbara?! ;)

    SvaraRadera
  33. Haha, Frankie anklagas för att följa jante... Dagens skämt.

    SvaraRadera
  34. Jag slog några samtal och fick reda på att Kim bestämt sig för oss. Sen kan ju en del anonyma mongos sitta och skrika om "Aftonbladet-avslöjande" bäst de vill men återigen var vi på bloggen BaraBen.com först med beskedet om att en transfer blir av efter att den faktiskt blivit klar, detta trots att vi har noll resurser, noll anställda, noll heltidsbloggare och inte ens stävar efter att ha något av det.


    Ni strävar inte att ha något av de, men nog fan strävar ni ta mig fan hela tiden efter att vara först med allt? Vad är behovet? Vad söker ni för typ av bekräftelse? Vill ni visa att ni inte är av samma skrot och korn som kvällspressens journalister?
    Varför kan man inte bara skriva att Kim valt IFK? Varför måste det där jävla "Baraben kan härmed som första bla bla bla avslöja att"?
    Kan inte vi som läsare få själva dra slutsasen och komma på tanken att ingen tidigare skrivit detta?

    Eller är allt bara ren satir/ironi mot just kvällspressen? Om svaret är ja, undrar jag i så fall Varför?

    SvaraRadera
  35. När Kim uttalade sig till Danska tv2 att "det skall bli kul att spela för IFK" och "jag tror att det är klart imorgon" så förstår jag inte riktigt hur Baraben kan säga att man är först med avslöjandet?

    SvaraRadera
  36. Hoppas Kim inte gör allt för många utav dessa...
    http://www.youtube.com/watch?v=iIJyH1y3wMo

    SvaraRadera
  37. Finns här några blåvitt supportrar?

    Tycker bara att det är en massa gnällande och att man klankar ner på personerna som gör ett underbart jobb med www.baraben.com

    Skärp er nu! Måste finnas något vettigare att gnälla över!

    SvaraRadera
  38. Inget är större än baraben. Inte ens blåvitt. Att baraben handlar om blåvitt beror på att många är intresserade av blåvit och att baraben då får många läsare helt gratis. Inget annat. Hade blåvitt varit i fokus hade nyhetens fokus varit på spelaren, inte vem som skrev den eller om man var först eller inte. Nån verkar ha behov av att synas.

    SvaraRadera
  39. Senaste anonym:

    Om det plötsligt (rent hypotetiskt nu) skulle visa sig att Gays var störst i stan. Att en blogg som handlade om Gays skulle dra avsevärt fler läsare än en Blåvit blogg. Tror du att Baraben hade börjat skriva om Gays då?

    SvaraRadera
  40. Det var ju fotbolldirekt som var först. Lägg ner det där avslöjar!

    SvaraRadera
  41. Baraben.com har ingen trovärdighet att förlora som alla andra tidningar när de skriver nyheter. Därför måste tidningar har mer på näsan innan de går ut än en vanlig blogg.

    SvaraRadera
  42. det är ju PATHETIC att gnälla på baraben för att man berättar att man avslöjar saker, det är ju hela poängen de gånger man gör det- att visa att en liten blåvittblogg är före stora mediedrakar med arméer av anställda de som har behov av att hävda sig verkar snarare vara en del gaisare som spammar den här sidan i tid och otid med gnäll...

    SvaraRadera
  43. http://www.bold.dk/nyt/?vis=80904

    Klart var det ja....vad händer uppe på Kamratgården egentligen?

    SvaraRadera
  44. Presenteras imorgon?

    http://sporten.tv.dk/fodbold/article.php/id-10791512.html

    SvaraRadera
  45. Sorry, missade en 2:a i adressen:

    http://sporten.tv2.dk/fodbold/article.php/id-10791512.html

    SvaraRadera
  46. "att visa att en liten blåvittblogg är före stora mediedrakar med arméer av anställda"

    Grejen är ju att Baraben har hoppat på kvällstidningsjournalistikens avslöjanden. Man tar ett avslöjande från någon annan och gör det till sitt eget. Jag saknar gamla Baraben-avslöjanden när det kom grejer som en blixt från klar himmel. Vad har hänt Frankie?

    SvaraRadera
  47. Länk till Frankies hockey-tv-sak tack!

    SvaraRadera
  48. Det ryktas att danskarna passat på att trissa upp priset på Kim sedan hela medieuppståndelsen då inget var påskrivet...

    SvaraRadera
  49. skulle det inte komma "Mer info inom kort" ???

    SvaraRadera
  50. Välkommen Krille!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.