2008/01/19

2007 års absolut mest passionerade dag

LÄKTARKULTUR 2.15 in i klippet börjar 2007 års största läktarshow. Värd att se om och om igen. Om det där kunde upprepas match efter match hade IFK Göteborgs fans haft norra Europas bästa verbala läktarstöd. Det var helt fenomenalt och alla vi som var på plats får gåshud bara man nämner det hela. Utan tvekan förra årets bästa läktarinsats från "Glenn Army".

Filmen är en av av hittills sex klipp med Feta Minibussligans (FML) årskrönika över deras resor och blåvita 2007. Väl värda att se, men vi varnar för stort fylleri, homosex och nakenhet i klippen...

15 kommentarer:

  1. Från Sverigescenen.se:

    "Firmorna hade dock bränt sitt bästa krut under lördagen och WM tog sig till Stockholm i buss som ledsagades med resten av supporterklubben Änglarnas fordon till Gamla Stan för uppladdning. Där utbröt rusningar, sten- och flaskkastning mot polisen sedan WM ej velat kliva ombord på de abonnerade bussarna till Solna utan velat ta T-banan ut. Ungefär samtidigt slåss supportrar utanför den södra läktaren på Råsunda sedan de första IFK fansen anlänt."

    För er som inte var på plats: detta inträffar när baraben.com bestämmer sig för att med cirka 50 man promenera runt i Solna och sjunga blåvittsånger för full hals. Så det var knappast bara gulligull på läktaren som pågick den där dagen, eller hur frankie?????

    SvaraRadera
  2. anonym 19:10- vi blev överfallna av ett 20-tal aik:are och den lilla kalabalik som uppstod var ju självförsvar om något.

    på läktaren var det magiskt matchen igenom och sedan även den trekvart som vi blev kvarhållna. fy fan vilken fest!

    SvaraRadera
  3. barabens topboys väljer ju norra stå? när de är i solna... ;)

    SvaraRadera
  4. Går ju inte att kolla solnaklippen utan att få en tår i ögat. Mäktigt om något.

    SvaraRadera
  5. lite fult att sno ultras independentis läktarfilm utan att ge någon som helst information om det. ser hellre den filmen isåfall, samma läktarklipp, färre nakna tjockisar haha

    SvaraRadera
  6. anonym 19:10/ Vi gick knappast runt i Solna, vi promenerade 150 meter från vår buss till entrén av vår läktare och att AIK:are skulle komma och provocera kan man ju inte göra speciellt mycket åt. En del av våra killar blev påhoppade av en uppretad pöbel och då försvarade de våra sig naturligtvis. Knappast något att snacka om i jämförelse med den magiska upplevelsen inne på Råsunda den kvällen...

    SvaraRadera
  7. Tack ! Tack !
    Detta var den underbaraste kväll i mitt liv. Som en Ängel i Stockholm dels vinna för att gå mot SM-GULD nr:18. Fast främst höras så överlägset på råttsunda.

    ÄS 10 år
    08 är ÄS år

    SvaraRadera
  8. Rysningar och åter rysningar. Jag glömmer aldrig den dagen. Var uppe i sthlm och lämnade in tjänstbil och utrustning efter att fått mitt kontrakt avbrutet. Åkte sedan ner till Engelen drack öl och sedan detta... Makalöst.

    SvaraRadera
  9. vilken dag det var. tänk om vi kunde hålla upp det så varje match. fy faan! sms:ade med en aik:are under matchen. han mådde inte bra av situationen, det gjorde att jag mådde ännu bättre. åter igen, vilken dag.

    SvaraRadera
  10. Va härligt att man fick vara med om årets läktarinsats när det var första matchen jag sett blåvitt live! :)

    SvaraRadera
  11. Helt sinnes sanslöst bra asså!!!

    Näst bästa matchen genom alla år man sett. Den bästa kom söndagen efter!!!

    En Champions League final är ingenting i jämförelse med detta måste jag fan säga som sann ängel. Tro mej jag vet detta är fan 100 gånger mäktigare!!!

    SvaraRadera
  12. FY FAN!! Sitter här med tårar i ögonen efter att ha sett klippet...
    Att se klacken vid slutsignalen...finns inga ord i världen som kan beskriva den känslan.
    Så jävla mäktigt bortafölje den dagen, kan det inte bli seriepremiär snart.

    SvaraRadera
  13. Själv sitter man och håller på och gnager av min högra fot, hur i helvete kunde jag missa det här?!

    SvaraRadera
  14. Går inte att kolla på klippet? Inte längre tillgänglig tydligen.. :(

    SvaraRadera
  15. Jag vill ha den läktarsången som mobilsignal.
    Nån som kan lägga upp den som mp3 så jag kan spara den på datorn.
    Öhh...går det..änna

    // Z

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.