2007/12/19

ICA-Stig: "Vi tror inte Martin Ericsson kommer hem"

SILLY SEASON Dalarnas Tidningar frågar Håkan Mild om hur det går med Martin Ericsson. Mild säger då:
- Vi har varit nere i Danmark och tittat på Martin. Vi har varit i kontakt med Martins agent.
Till Aftonbladet säger Håkan Mild:
- Vi har haft kontakt med honom [Martin Ericsson] och hans agent. Bollen ligger mitt emellan. Det ska stämma för båda parter och så länge det finns en tredje part, Bröndby. Vi har inte hunnit tala med Martin så mycket ännu.
GP:s Mattias Balkander frågar ut ordförande Stig "ICA-Stig" Lundström om Ericsson:
Att använda bolagsmiljonerna för att värva Martin Ericsson från danska Bröndby är inte troligt.
- Det är ingen spelare vi tror kommer hem, säger Stig Lundström.
När föreningen nu har anställt Seppo Vaihela som klubbdirektör så kanske det är dags att han får ta över ansvaret för vardagsdebatten med media? För just nu ger skillnaderna mellan Håkan Milds och Stig Lundströms vitt skilda svar i medierna känslan av att höger hand inte vet vad vänster hand gör...
___________________________________________________
BaraBen är just nu på jakt av nerladdningar av alla matcher från 2007 års allsvenska. Både de som vi delat med oss av via ThePirateBay men även privata nerladdningar. Alla som har någon match från året i sin helhet och vill dela med sig av den till BaraBen får gärna kontakta oss via mail: kontakt@baraben.com eller släng in ett inlägg på vår Facebook-grupp!

15 kommentarer:

  1. Eller så har Bröndby sagt nej.

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  3. Mycket märkligt..
    Det är också märkligt att det står att Vasquezaffären var värd 5 miljoner i samma intervju. Köpte han ut sig för 5 miljoner? Inte så troligt va?

    SvaraRadera
  4. Anonym 16:26/ Martin Ericsson ska snacka med Bröndby först i Januari, det har han redan berättat för media...

    SvaraRadera
  5. Martin Ericsson går dit där det är mest pengar..Ingen lagspelare utan en ren individualist som endast ser till sitt bästa, lämnar när det går emot, Martin får gärna stanna där han är!!

    Blåvitt ska definitivt inte fjäska för honom utan snarare tvärtom, han ska fjäska för att få spela i Blåvitt!!

    SvaraRadera
  6. Håller till fullo med dig Ludovic.
    Var så jävla förbannad/ledsen när Martin lämnade senast när vi hade det tufft.

    SvaraRadera
  7. Blåvitt är sjukt högmodiga. Det märktes redan när de slängde in Bärkroth mot BP. Fine, det här egna talanger-konceptet verkar funka bra, men fattar de inte att det inte räcker? Om det inte görs minst en värvning av klass snart kommer nästa säsong att sluta med en mittenplacering.

    SvaraRadera
  8. Nerman: Let's not go nuts..

    SvaraRadera
  9. många verkar ha missförstått Blåvitts värvningspolicy... Blåvitt har aldrig sagt att det räcker med egna talanger. Håkan har från första början sagt att vi ska satsa på att utveckla egna talanger, och krydda det med några klassvärvningar. Folk har redan glömt att vi tog hem Tobias Hysén ex vis, och rycker i spelare som Ailton och ME.

    SvaraRadera
  10. Äsch, vadå mittenplacering? IFK har ett bra lag redan och om det tillkommer en eller anna klass och/eller stjärnlirare lär de inte bli sämre. Allt beror lite på hur andra lag värvar och får till det med. Hitills är det väl ingen som blivit vettskrämd av konkurenternas tillskott iaf!

    Jag tror det pågår en hel del bakom kuliserna så vi ska inte hänga läpp riktigt än när det gäller hopp om en "rolig" värvning. Pengarna finns där och vid rätt tillfälle tar Håkan nog chansen att piffa till det hela lite grand. Har svårt för de där som inget tålamod har, det är inte januari än. Klart rätt snubbe går före "pressen" att tillgodo se de mest högljudda och skrikande "fansen". Är det ingen annan som är lite trött på alla som bara gapar efter nyförvärv hela tiden? Bara för att IFK har pengar ska man inte slänga dom i sjön om man inte finner det man verkligen vill ha, eller?

    SvaraRadera
  11. nerman/ Dagens lag vann ju SM-guld. Så om inte motståndarna förstärker nåt utav helvete kommer vi ha ett lag för guld fortsatt med, om vi inte börjar tappa nyckelspelare då. En anfallare av klass för att ersätta Berg vore snarare mer välkommet än Ericsson, om det nu är så dyrt som det verkar med honom...

    SvaraRadera
  12. Den som skrev denna artikel är väll inte speciellt smart..

    Håkan säger att de är intresserade

    Bröndby säger nej tack

    och Lundström säger att han inte längre är aktuell, detta är bara en sak som kan ha hänt men man får tänka på att det gått en tid mellan Mild oh Lundströms uttalanden, därmed är det verkligen inte konstigt..

    SvaraRadera
  13. Vem litar på vad en ica-chef säger?

    SvaraRadera
  14. Ivan! Dig har man inte hört nåt av sen 80-talet. Var har du varit! Jag har saknat dig.

    SvaraRadera
  15. Visst kan det bli guld även nästa säsong med dagens trupp. Men jag tycker vi hade en hel del tur som ett bra lag i och för sig skall ha. En stark avslutning där vi bara vägrade att förlora gav oss guldet till slut. Men det kändes som att med lite missflyt så kunde det lika gärna ha blivit en helt annan placering. Fanns inget riktigt stabilt topplag som jag ser det. Hoppas att vi och fler lag kan höja standarden på allsvenkan. Tycker att främst topplagen i allsvenskan håller en för låg internationell klass. Trots det har ju HIF imponerat stort i Uefa cupen. Dom var väl kanske inte lika lysande under den allsvenska säsongen.

    Tycker helt klart det finns fog för att vara lite orolig inför säsongen. Tycker att det skulle behövas förstärkas och då ser jag främst till att en ny playmaker och en riktigt vass forward investeras. TO var grymt viktig i år och den som tog tag i spelet på mitten många gånger. Men han börjar bli till åren och känns lite som ett oskrivet kort för mig. Tycker inte vi har någon riktigt vass playmaker helt enkelt. Berg blir inte lätt att ersätta. Wernbloom gjorde ju en riktigt bra säsong när Berg försvann men han skulle behöva en naturlig målgörare vid sin sida.

    Visst kan matrialet räcka till ännu ett guld med lite flyt. Men jag ser gärna att man breddar och spetsar till truppen något. Vi skall ju trots allt kvala till CL och jag hoppas att man vågar satsa på CL och att man gör bra ifrån sig. För mig känns det som det är hårfint mellan succe och fiasko.

    Ha D Gött!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.