2007/12/09

Blåvitt livrädda för ICA-smittan

KÖTTFÄRSKRAMAR Blåvitt drar i sista minuten sig ur Röda Korsets kramkampanj till stöd för ensamma människor i jultider. Orsaken är den extrema smittorisken. Men inte vilken smitta som helst.
- En orsak är smittorisken. Laget är i inledningen av sin uppbyggnadsträning inför den kommande säsongen, det är en viktig period på året och då vill naturligtvis inte tränarna att de ska bli sjuka, säger ordförande Stig "ICA-Stig" Lundström.

BaraBen kan dock superduperchockavslöja att smittorisken inte har ett dugg med vinterkräksjuka eller influensa att göra. Blåvitt spelare totalvägrade att genomföra kampanjen efter att man fått reda på att den skulle genomföras på ICA Maxi. Flera spelare har nämligen följt Uppdrag Gransknings avslöjanden om systematiskt fusk med kötthanteringen på ICA i veckan och nu blev man livrädda för att utsätta sig för närkontakt med ICA:s smittsamma köttberg.

Ordförande ICA-Stig har givetvis inside information om hur man hanterar kött inom ICA-koncernen och vet precis hur hans medarbetare planerade att hantera de Blåvita spelarna, som vilket annat köttstycke som helst. Hans version om smittan motsägs av en nervös tränare:
- Vi fick informationen [läs: om att vi skulle vara "kött" på ICA] för sent helt enkelt och kände att vi inte kunde ställa upp med så kort varsel. Killarna är jätteduktiga och är med på en massa olika saker [läs: men inte som "kött" på ICA], men de kan faktiskt inte vara med på allting [läs: som att kastas på golvet och packas om som "kött" på ICA], de måste få vara lediga någon gång också, säger Stefan Rehn.

12 kommentarer:

  1. Ett uteblivet inlägg är i det här fallet bättre än ett dåligt inlägg!

    SvaraRadera
  2. hahahahahaha dags att byta till coop som sponsor!

    SvaraRadera
  3. ica är ett jävla gäng skojare.

    SvaraRadera
  4. ICA-Stig såg ju till att ICA i Torslanda var rent. Inget fusk där inte. HAH! In your dreams, det var nog ICA-Stig som föreslog metoden till sina ICA vänner. Ändå, grymmare butikschef finns inte, go ICA-Stig!

    SvaraRadera
  5. "Sådan är Kapitalismen"

    SvaraRadera
  6. Fan vad sjuka spelarna måste ha blivit efter planstormningen.

    SvaraRadera
  7. En tanke: Debatten går hög när supportrar felar. Helt ok!
    Men, när sponsorer fläckar ner VÅRT varumärke så uteblir debatten. Varför? Fusk, medvetna risktagningar med människoliv, kortsiktiga vinster i form av låg inkurans av varor. Det passar inte ihop med IFK Göteborg.

    SvaraRadera
  8. Baraben blir bara sämre och sämre...

    Man saknar silly-rykten...

    De här "artiklarna" och dåliga skämt om andra lag sänker nivån...

    SvaraRadera
  9. Slätta Damm har man ju hört talas om, men det här hade mer var't Släta Dam.

    SvaraRadera
  10. Bonke söker fru kanske är tillräckligt "Silly" för dig?

    SvaraRadera
  11. Håller med 13:12
    Blåvitt borde stämma dem som blev avslöjade. Snacka om att sänka ett varumärke...
    Klipp banden med ica-packet och återlansera blåvitt på Coop!
    Det skulle kännas mer rätt på alla plan med en mer socialistisk sponsor. Eller tycker någon att Roger G och Milds syn på Blåvitt känns åt moderathållet?

    SvaraRadera
  12. idioter är ni som blandar ihop politik med sport

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.