2007/11/27

This is silly season

BLOGOSFÄREN Efter gårdagens upptäckt av genomsnitt-AIK:aren på Youtube snubblade vi idag över en bra representant för genomsnitt-Gais:aren på Aftonbladet blogg. Även om vi har en policy att inte uppmärksamma idiotbloggare med sympatier för diverse obskyra smålag så måste vi kika lite på snubben som kallar sig Ernst, går att finna här och skriver väl genomtänkta och formulerade inlägg som följande:
"När jag kom in på mötet sade en sådan där blåvitare med gula tänder. " Nej inte en Gaisare!" Jag frågade honom om han är avundsjuk? " På vad då svarade han?" Att inte ens 100 SM-gud kan göra dig till GAISARE. Han muttrade något, sluddrade så att salivet flög mot mig i sjok. Alla andra var tysta."
eller varför inte:

och till sist mästerverket:
"Blåvitsjukan!
Skrivet av Ernst 9 november 2007, klockan 20:16

Jag har tagit bort vissa kommentarer eftersom de varit skrivna av människor som lider av den sk. blåvitsjukan. Av hänsyn till de sjuka och deras anhöriga har jag nu dragit mitt strå till stacken om kampen mot norra Europas kanske svåraste infektion på hundra år. Symptomen är många som tex. Vanföreställningar, bristande förmåga att sköta sin hygien,bristande tandvård, kädvård samt tvätt, hårvård, förföljelsemani och paranoia. Vissa av dem lider också av fysiska biverkningar av den tunga medicineringen. Kvinnor får överskott av manliga könshormoner och utvecklar skäggväxt och ölmage. Vissa av dessa stackars män som det gått som värst för har drabbats av en oerhört nasal stämma på grund av sin katastrofalt höga mängd kvinnliga könshormoner . Det är dessa förstörda liv man kan höra på blåvits hemmamatcher då och då, om man är riktigt tyst och lyssnar oerhört fokuserat. Det är heller inte ovanligt att dessa arma ”kvinnokarlar” bär gördel för att skymma sina putande rumpor! Ömsom är de depressiva, ömsom är de maniska. JAG HAR GJORT DEM EN TJÄNST; så slipper de känna sig generade om medicinen tar skruv."
Först visade AIK sitt innersta väsen.
Sedan vaknade Gais:aren till.

22 kommentarer:

  1. kan man inte urskilja en vis avundsjuka? Han skriver ju bara om Blåvitt...

    SvaraRadera
  2. Vad hände med Aftonbladsbojkotten? Är det bara jag som gick på den lätta eller?

    SvaraRadera
  3. Den gällde säsongen ut... och den är ju som bekant slut nu.

    SvaraRadera
  4. Anonym 18:18/ Som sägs här så körde vi officiell BaraBen-bojkott säsongen 2007 ut. Sedan är det ju upp till var och en om man vill fortsätta med den permanent...

    SvaraRadera
  5. Det känns som de flesta gajsare man känner vet mer om Blåvitt än sitt eget lag. Avundsjuka är ett ord man ej skall förakta i dessa sammanhang

    SvaraRadera
  6. Aha, trodde det var år 2007 ut. Men jag trivs rätt bra med att slippa skiten så jag fortsätter nog ett tag till.

    SvaraRadera
  7. Eftersom dom flesta IFKare är debila pissbögar så passar ju " pissa på- IFK" väldigt väl in i bilden, så att säga.

    ÖIS är Götets själ - Blää-vitt dess kloak!!!

    SvaraRadera
  8. [Eftersom vi starkt misstänker Blåvit rastlöshetshumor med Anonym 18:53's kommentar får den stå kvar. Men för att klargöra, den är långt under en acceptabel nivå för debatt som ska vara kvar.]

    SvaraRadera
  9. Haha, kula att sk. öisare och gaisare ens är här inne och läser. Har ni ingen egen plats att läsa och skriva på? Avund? Eller varför handlar en stor del på hans blogg om blåvitt? Haha oj oj oj. . .

    SvaraRadera
  10. Ett tecken på att Internet kanske borde förbjudas? Eller kanske borde man införa blogg-körkort? Det är synd om människorna... (framför allt de med en Internetuppkoppling)

    SvaraRadera
  11. "Totalbojkott av Aftonbladet året ut"... Inget snack om saken, detta var rubriken.

    Skapa sken-bojkotter försämrar bara ens trovärdighet. Ska man ta era ord på allvar?

    /Roffe

    SvaraRadera
  12. Roffe 19:47, Haha vad är det du vill ha sagt? "Trovärdighet"? Gå och lägg dig.

    Baraben (frankie) skrev i bojkottartikeln:

    Med reservation för eventuell ursäkt från Aftonbladets sida ser vi över beslutet att bojkotta kvällstidningen i fråga efter fotbollssäsongen 2007.

    Det finns bara en typ av år, fotbollssäsonger.

    SvaraRadera
  13. [Skriv på för bojkott av Aftonbladet, alla får naturligtvis bojkotta Aftonbladet även i fortsättningen om de vill och även propagera för att andra skall göra så. Vi har dock avslutat vår officiella bojkott efter säsongen 2007, precis som frankie säger så nu räcker det med pseudodebatt om detta.]

    SvaraRadera
  14. Jag vet! Vi tar bort mina inlägg så man inte får se hur ni inte klarade hålla bojkotten. Lågt...

    /Roffe

    SvaraRadera
  15. De e väl underbart med detta tjöt mellan Ifkare & Gaisare, vi får väl alla se i nästa GBG-derby vilket lag som regerar i stan.
    Saknar ibland även lilla Öis som nog inte går upp på ett bra tag.

    SvaraRadera
  16. "Öis är götets själ"

    Nejdu...

    Det har det aldrig varit. Öis har alltid varit en parantes, lika sexigt och intressant som div.3-boule.

    Enligt lagen om den starkares rätt håller Öis nu på att möta sitt oundvikliga öde. Man har både den ekonomi, det spel, de spelare, ledare och fans man förtjänar. Grattis Örgryte. Ingen la märke till er förut, ingen frågar efter er nu, och ingen kommer sakna er i framtiden.

    SvaraRadera
  17. allavrligt talat.. finns den här mannen på riktigt? haha

    SvaraRadera
  18. GAIS å ÖIS existerar endast som horn i sidan på blåvitt. Fjantföreningar utan ambitioner eller klass. GAIS å ÖIS håller folk på om de vill va rebelliska eller har taskig uppväxt.

    SvaraRadera
  19. Pilfalk tycker:
    Nivån är ju bara så låg på dina artiklar ibland Frankie. Du brukar klaga på andra och undra hur unga de är, men du kan ju inte vara särskilt mogen själv. Mer fotboll och mindre skitsnack!

    SvaraRadera
  20. pilbladh/ du borde nog läsa innan du kommenterar, det är knappast frankie som skrivit citaten i artikeln.

    SvaraRadera
  21. Roffe/ Är du idiot eller låtsas du? Att kalla folk könsord osv är inte välkommet här, fatta det eller knip igen.

    SvaraRadera
  22. Att läsa innan man kommenterar är klart överskattat. Då finns det ju inget kvar att kommentera. Ähum... det var inget...

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.