2007/11/24

Julshoppa med Alternativa Shopen!

10 kommentarer:

  1. haha en glenn-kopp får man nästan skaffa sig...

    SvaraRadera
  2. vadå har glenn en sån mugg eller?

    SvaraRadera
  3. de har haft en sådan mugg i tv3 och tv6 studios sedan glenn körde sin "tobbe é klar" i kalmar i somras. både clas runheim, johan mjällby och glenn själv har haft den framför sig i sändning vid landskamper och champions league...

    SvaraRadera
  4. Det är viktigt med en bra kaffekopp asså.

    SvaraRadera
  5. vilka jävla rövar-priser. jobbar själv med print/tryckeri. Herregud, koppen kostar 5-8:- trycket max 25:- ojojoj... går överskottet till sup.fonden?

    SvaraRadera
  6. Tobbe é klar-muggen e ganska skön faktiskt.


    /Ese

    SvaraRadera
  7. Anonym sa...

    vilka jävla rövar-priser. jobbar själv med print/tryckeri. Herregud, koppen kostar 5-8:- trycket max 25:- ojojoj... går överskottet till sup.fonden?

    25/11/07 19:03


    BaraBen är inget tryckeri, så vi köper ju in våra grejer från leverantörer och har print on demand-tryckeri. En kopp kostar småpengar om man köper in dem i stora mängder och har dem på lager, vi trycker däremot upp prylarna en och en efter att en beställning kommit in. Vi är inte tryckare och inte lagermän utan vi ger en tjänst med blåvita förtecken. Därmed får man betala lite med. Vill man köpa muggar för ett par kronor går man på IKEA.

    Sedan drivs hela Supporterfonden (och BaraBen) via det fåtal tusenlappar som Alternativa Shopen går i vinst...

    SvaraRadera
  8. Print on demand?! wtf? sök er till ett annat tryckeri då. håller med förre anonym!!

    som du säger frankie, " utan vi ger en tjänst med blåvita förtecken".

    visst det e skitbra!! men kan maan inte när man väl håller på, ta ytterligare ett steg till och bli ännu mer "seriös"(f'låt, kommer inte på bättre ord).

    jag förstår er båda, så ta inte illa upp honken!

    SvaraRadera
  9. anonym 13:56/ Du borde nog ta in i beräknandet att BaraBen:s aktiva medlemmar redan idag lägger ner en jävla massa arbetstimmar för att hypa Blåvitt på olika vis, att driva egna företag ideellt finns liksom inte på kartan.

    SvaraRadera
  10. haha. nä ingen av er skulle klara det.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.