2007/11/30

Gör din insats- stärk Champions League-satsningen!

SUPPORTERFONDEN Nu är snart ännu en lönehelg här, så var du med och stärk Blåvitt:


PlusGiro (PostGiro) gåva
Märk talongen med Pg numret ovan (438346-9) samt namn och telefonnummer. Vill du vara anonym så behöver du inte lämna några uppgifter.

Internetgåva
Föreningssparbanken, SEB, Handelsbanken
(Övriga nätbanker fungerar naturligvis de med)
Ange Pg 438346-9 som en verifierad mottagare och gör din insättning. Glöm ej att lämna namn och telefonnummer om du vill stå med i listan över givare och få chansen att tävla om priser.

Kreditkortsbetalning (Payson)
Klicka bara på följande länk: online betalning. Välj sedan själv belopp. Vid detta betalalternativ tar Payson ut en viss avgift för det du skänker till Supporterfonden, det framgår när du klickar på länken vilka avgifter Payson tar ut (3:- + 3%).

Inför nästa säsong kommer Blåvitt åter stå i ett läge där man slåss med andra föreningar om attraktiva spelare. Då blir varenda krona som föreningen får in från olika håll blir viktig att ha med i beräkningarna. Därför är det av enorm vikt om vi Supportrar genom supporterfonden kan ge ännu en stor inkomstkälla till Blåvitt!

Just nu: 74 hjältar har skänkt 37 310 kronor till IFK!

7 kommentarer:

  1. Ursäkta en dum reflektion, men fick vi inte mellan 35-40 miljoner för Mackan? Vi lade ju ner riskkapitalgruppen för att föreningens ekonomi blivit så bra. Vad gör då supportrarnas pengar, mer än ur ett symboliskt värde?

    SvaraRadera
  2. anonym/ De kan exempelvis finansiera ett utlandsläger för Blåvitt eller som det här året: bli en grundplåt för att låna pengar till att bygga en ny träningsplan. Det handlar ju om oväntade CASH-inkomster med, det är inte ofta man får det som förening för det står ju utanför budgeteringen. Man budgeterar ju ofta med exempelvis en viss summa försäljningar (eller liknande) men när supportrarna skänker stålars blir det ju ett oväntat plus i kanten.....

    SvaraRadera
  3. Tycker det vore bärre att samla in för en specifik sak (typ belysningen av konstgräsplanen eller nått) än att bara samla in pengar rent allmänt, känns som man kunde få mer drag då iom att klubbens ekonomi är såpass mycket tryggare idag. Med dom summorna vi kommer upp i nu ska vi vara glada om vi kan betala 1 månadslön eller 2 till en spelare...

    SvaraRadera
  4. anonym 16:51/ Man får inte samla in till en specifik sak (om det är ett initiativ från föreningens sida) för då blir man skattepliktig för gåvan. Lex Ijeh...

    SvaraRadera
  5. Det mest imponerande med supporterfonden är att det är en BLOGG som samlat in så mycket pengar! En helt vanlig blogg, grymt imponerande om ni frågar mig!
    Stor eloge till grabbarna (och tjejerna!)

    SvaraRadera
  6. Anonym 15:02/ Insamlingen är inte starkare än dig och mig, vi är det som utgör insamlingens fundament, en slant stärker Blåvitt!

    SvaraRadera
  7. E medveten om att detta e lite 'out of context', men jag tror Ragge stannar ett år till...

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.